Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 şimdi bu swtor ne zmn çıkacak? belli mi? pre order almıcam da. bölüme açsam ağzıma vururlardı BİSSÜRÜTOPİKVAR falan derlerdi. baktım bulamadım valla. sonra ama dedim yine bulamadığım için ağzıma vururlar bu sefer ondan buraya açtım.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 BİSSÜRÜTOPAKVARARKADAŞIM! :/ Ama cidden bende bilmiyorum. Çıksın alalım ._.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yahu sadece dün 6 - 7 kere açıkladık. 3 - 4 sayfa geri gidiverin len.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 17 ağustos 2083te çıkıyormuş buldum geldim yaziim dedim.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi boşver sen burda sor oranın adminleri ikide birde biyerlere yönlendiriyorlar adını vermek istemiyorum biri yeni admin oldu orda, önceden sorsanız cevap verirdi şimdi sadece konu linki veriyor.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 -Deno- said: yahu sadece dün 6 - 7 kere açıkladık. 3 - 4 sayfa geri gidiverin len. yahu şunu yazcağına yazsan ölcen mi bakıyom bakıom yine bulamadım. eylülde beta olcakmış fln galba öle bişiler görür gibi oldum.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 -Deno- said: yahu sadece dün 6 - 7 kere açıkladık. 3 - 4 sayfa geri gidiverin len. Bir daha açıkla, işin ne? Odaya zilyon tane figür koymakla olmuyor bu işler. Komüniteyi ayakta tutmayı ögreneceksin pado. Pado padawan gibi ama daha bi enseye tokat. Begendin umarım.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 şevki ağzını yüzünü kırarım. comic-con düzenleniyor, 4 gün falan süren bir event bu. event'de çeşitli açıklamalar yapılıyor, açıklamalar arasında release date olacağını da umuyoruz. dün türkiye saatiyle gece 1.30 - 2.30 arasında sw:tor ile ilgili yeni bilgiler açıklanacaktı, fakat gün içerisinde herhangi bir video ya da makaleye rastlamadım. belki de fuarın bitmesi bekleniyordur. open beta olmayacak deniyordu, fakat sonbaharda (eylül-ekim gözüküyor şimdilik) beta olacağı konuşulmaya başlandı. şu an official siteye bakamıyorum stajda olduğum için, fakat dün baktığımda bioware henüz bir açıklama yapmamıştı. muhtemelen doğrudur bu haber, çünkü bioware pre-order yapan kişiler betaya da hak kazanmış olmayacak dedi pre-orderların faq'ında. damam mıdır ?
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 deno alan yetkilisi mi oyleyse oyunun cikis tarihini niye bilmiyor? bilgisiz adamlari yonetici yapiolar sora kalifiye eleman yok derler
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 adam satan yetkili değil ama o da almadı zaaaaaaaaaaaaaaaaa
Öne çıkan mesajlar