Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lord_gorthaur said:

sendit'de 42EUR // Orgin'de 75EUR ne alaka?
digital dl daha ucuz olması lazım.

ben geçen yazdım ya zavvi'de thehut'da çok daha ucuz oyun. 32 sterlin thehut'da swtor
Mesaj tarihi:
mardox said:

seru early acces code'u ne zaman yolluyorlar?

gg'den mi? gg'den alınca aynı gün gönderiyormuş early acces key'i diğer oyuna giriş için gereken key'i 20 aralıkta gönderecekmiş elemaan mesajlaştım.
Mesaj tarihi:
Önceden bahsi geçtiyse özür dileyerek sormak istiyorum ea bizim ülkeye preorder yasağı koymuş oyunu preorderlayıp release gününde oyuna yasak nedeniyle girememek gibi bir ihtimal var mı
Mesaj tarihi:
Hugrad said:

Önceden bahsi geçtiyse özür dileyerek sormak istiyorum ea bizim ülkeye preorder yasağı koymuş oyunu preorderlayıp release gününde oyuna yasak nedeniyle girememek gibi bir ihtimal var mı

muhtemelen oyun server'larında ip tracak etmezler, problem çıkacağını sanmıyorum. sonuçta düşün sen amerikalısın gittin türkiye'ye gezmeye orada oynayamayacak mısın oyunu yani. bunu gibi düşün genelde bu tarz durumlarda kısıtlama olmaz.
Mesaj tarihi:
Yahu o değil de ablam Fransa'da yaşıyor. Yeğenim de mesaj atmış şimdi, Old Republic geliyor başlıcak mısın diye. Acaba aldığım standart editionı yeğene hediye edip, bir tane kutulu CE patlatsam mı? :P 150€ ya fiyatı az para da değil yani.
Mesaj tarihi:
Neferian said:

Hugrad said:

offgamers tan alışveriş yapan var mı? tavsiye ederseniz swtor preorder yapacağım

Ben oradan preorder aldım,5 dakika içinde early access key gönderdiler.

aynen rusçu on saatte cevap veriyor bişi soruyoruz uğraşamam onla bu adamlar direk yolluyorlar mı keyi? launch keyide 20sinde mi yolluyorlar
  • Yeni Oluştur...