yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 -Deno- said: ruscudan alanlara ruscu twilek companion veriyorlarmis. ow yeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Hala key arıyan olursa 1 key daha elimde extra olarak kaldı Digital Standart Edition için değeri 59$ aldıgım günkü kurdan 110tl ye denk geliyor ama 100 tl ye veriyorum. ilgilenen özel mesaj da alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yok böyle birşey. Çin li game key satan yerlerden alıyorsanız onlar ne sattıklarını bilmiyorlar. Oyunu sipariş ettiginde 1 key alıyorsun o key early access ve oyun için 2. key falan gelmiyor gönderilmiyor. Paranıza yazık dikkat edin Seru said: ee gg'den yukardaki linkten aldık diyelim early game acces key verdi daha sonra nasıl takip edicez retail key2i verip vermediğini. ayrıca early game access key ile retail key nasıl farklı olur, saçma bence. normal key belirli bi tarih öncesi girersem bana earaly accees vermeli bu kadar, komplike sisteme ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 GG patladıysa nasıl alıcaz / aldınız deluxe digital key? kutulunun bulunduğum şehre gelmesi 2012'yi görür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-standart-cd-key-48067929 Bu dayı nasıl böyle ucuza satıyor?originde bile 60 dolar,112 tl ye falan geliyor,gerçi 10 kişi falan almış sorun çıkmamış,bir sorun çıkmaz herhalde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 2 liranin hesabini yapmamis adam, sen yapmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Dark_Soul said: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-standart-cd-key-48067929 Bu dayı nasıl böyle ucuza satıyor?originde bile 60 dolar,112 tl ye falan geliyor,gerçi 10 kişi falan almış sorun çıkmamış,bir sorun çıkmaz herhalde dimi? deluxunuda satıyor 39 tane satmışki birisi ve ilk'i benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 haa o bizim ruscu ya, ondan bi suru key alindi fifa olsun bf3 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 heee ruscu evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sendit zamanında wowları da buradan aldımdı hep 33.89GBP standart versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bu ruscu dediginiz saticiya guvenebilir miyiz arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben kendim almadim ondan bisey ama, forumda baya alan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 of ne iskenceymis abi yurtdisinda olmak. originden almak imkansiz falan filan kafayi siyircam simdi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 güvenebilirsin 6 tane falan bf3 aldım ondan anında gönderdi cd-keyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 turkiyeye de satis yok zaten galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 evet o da yok, cin zaten perma-ban herturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 VPN kullananlar icin Origin'den almanin yolu, Origin Client. Pre-orderimi yaptim Client uzerinden. Register da ettim, accountumda gozukuyor. Early access code ulastirilacakmis zamani geldiginde, resmi web-site boyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hiç aklımda yoktu bu oyunu almak. betasıynan gandırıldım. gittigidiyorda satan bi nuclear abi var. ondan ısmarladım. yarım gün içinde gönderdi early access keyi. normali 20sinde dedi. hakkımızda hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 inşallah oyundan maksimum keyif alırsın kardeşim, maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Dayanamadim gg'deki elemandan aldim oyunu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben de şu kart durumlarına bir bakim patlatabilirim bir tane, gg'den alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 origndeki fiyatlar 135 / 185 GG'da nasıl 110 / 127? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 115 filan yav, $60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sendit'de 42EUR // Orgin'de 75EUR ne alaka? digital dl daha ucuz olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aynisina baktigina emin misin, digital deluxe var bi de, daha pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar