Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen hafta değil 2 hafta önceden alıp bile hala bekleyenler var malesef.
Ben tüm önsiparişlerin parasını peşin ödeyerek. hatta önsipariş toplamından daha çok ürün sipariş etmeme rağmen hala bekliyorum.
Parası ödenmiiş sipariş verilmiş ürünleri bekliyorum yani.
Fakat malesef EA nın ne yaptığı belli değil. Key gönderimini durdurmuş. Distrübitörler tedarikçiler bile şuan key alamıyor.
Nerdeyse hiçbiryerde stok yok şuan.
Yani ben olmayan ürünler için sipariş almadım. önsipariş aldığım her ürünün parasını ödeyerek sipariş verdim fakat hala tamamlanmadı işte.
Tedarik problemi global.
Origin bile oyunu satamıyorsa düşünün yani.
Çözüldüğünde, keyler geldiğinde hiç vakit kaybetmeden teslimata devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
oynamayacaksan o süreçte, girmene de gerek yok. oynayacağın zaman girersin. ha ama bi ihtimal 2 gün sonra silerler mi karakteri "bu sadece early access oynuyormuş" diye. onu bilemem. ama çok zayıf ihtimal bu ya.
Mesaj tarihi:
Madem üreticiden kaynaklı böyle bir problem var, bizim oyuna giriş süremizi uzatıp, accountlarımızı product key girmedik diye dondurmasınlar. Yoksa, parasını ödeyip aldığımız oyuna bu akşamdan itibaren giremeyecek olduğumuz bilmek çok sinir bozucu.

Nuclear, sen sanırım Rusya'da bir mağaza'dan alıyorsun oyunları, bu mağazaya yeni kutuların ne zaman geleceği ile ilgili bir bilgi var mı elinde ?
Mesaj tarihi:
bizzat originden digital versiyon alıp keyleri gelmeyen insanlar var kutuluyu geçtim posta vsden yani adama da yüklenmeyin.
ea satış konusunda origin olayıyla ve çift key saçmalığı ile sıçtı sıvıyor şu an, 2 gün grace period verdi ama esas komediyi akşam izleyin, forumlar nerdrage ile dolacak
Mesaj tarihi:
güzel bir oyun veriyorsun, diyorsun toptancıya al bu malı sat. toptancı işin azına sıçıp eline yüzüne bulaştırıyor ve malının ismini lekeliyor.

ne kadar harikulade bir durum, artık tüm oyun üreticilerinin ea'yı facebook'undan msn'inden silmesi lazım yeter bu kabiliyetsiz adamlarla muhattap olmak zorunda mıyız ya.

ha bu arada hakikatten rusçu'ya yüklenmeyin artık ya, yiter.
Mesaj tarihi:
Ah ah rezalete bak yahu.

Tam 9 ay önce yıllık izinlerimi planlarken 21-22-23 Aralık'ı izin yapacağım diye planladım. Hesapta oyun çıkınca dibine vuracaktım.

Oyunu early access de yapalım katmerli olsun diye nuclear'dan aldım. Product key'imi de gönderdi saolsun ancak şu bir kısım "message not found" mesajı alanlardan biri de ben oldum. Bugün oyun maintenance sonrası açılacak ve oyuna giremeyeceğim. Çalışan bilir yıllık izinin kıymetini. Hıyarzan gibi evde bön bön oturararak geçirmek zorunda kalacağım bu günleri.

Forumlarda okuduğum kadarıyla aslında yapabileceğim birşey var. Sevgili EA/Origin aslında nuclear'a benim için kutulu versiyonun keyini göndermiş gibi görünüyor. Yani şu andaki accountuma bu keyi girince sistem kullanmış olduğum early access keyle bunu eşleştirmeye çalışıyor ve bu key daha önceki keyin devamı olan key değil karşeşim, avcunu yalarsın diyor. Yapılacak şey yeni bir swtor accoutu yaratıp (farklı bir emaille ve userla maalesef) bu keyi "ben bunu retail/kutulu aldım" diye tanıtmak. Böyle olunca komplikasyonlar doğuyor, nasıl mı:

- bir kere lvl20 sith warrioruma veda ediyorum, onca oyun süresi yanıyor
- bu öküzlerin daha sonra işi düzelticez diye gönderdikleri retail kodunu iptal etme ihtimali de büyük, yani yeni karakter açsam o da muhtemelen silinecek --> gitti bizim tatil
- beklesem çözülür diye, hem tatil heba olacak, hem de çözüleceği garanti değil
- oturup şikayet mesajı yazsam "gözüm sen zaten TR'daymışsın, biz oyunu orda release etmedik ki, ne pok yiyon" mesajı alma büyük olasılık

Sıkıştım kaldım, yarım saate maintenance bitiyor, elimizde çözüm yok. Bekliyorum nuclear bir çözüm üretir diye. Şansımı seveyim...
Mesaj tarihi:
acc aktif olması için başka ne yapmak gerekiyor ya.product keyi girmiştim ztn kabul etti

orda 28 gün bla blanız var diyor ok

ama oyuna girmeyi deneyince no active sub diyor
Mesaj tarihi:
Siteye girebildim fakat redeem a code a tıkladıgımda checkout window u yerine bir ea hata ekranı acılıyor .

The page you are trying to access is not available.
This is typically due to an incorrect URL or old content.

Var mı benzer durumda olan ?
  • Yeni Oluştur...