Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Arkadaşlar;
Leveltr.com' dan Swotr Digital Cdkey alanlar lütfen swotr üyelik bilgileri (Aynı E-posta ve şifre ile olmalı mutlaka) ile origin e üye olarak "game" ekranlarında oyunu görür hale getirsinler.
Bu şekilde 2. cdkeye gerek kalmadan Oyun full access olacağı bilgisini aldık. Daha sonra farklı bir bilgi alırsak mutlaka bildireceğiz.
Saygılar, sevgiler.

LevelTR.com
Eski Dünya Bilgi Sistemleri Ltd.Şti.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle birşey olamaz. pre-order iptal edersen codeu kalıyor senin hesabında. sonra başka bi yerden alırsan oyunu o zaman pre-order codeu giremiyorsun zaten register ettiğin için. bir yanlışlık var dediğinizde. retail code un mail ile gelmiş olması lazım satın alan kişiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Bu bilgileri nereden alıyorsunuz acaba? Dediğinizin, şu ana kadar Bioware ve EA'nın açıklamalarıyla ya da şu an olan mevcut sistemle uyuşmadığını söyleyebilirim.

En basidinden www.swtor.com sitesinde account sayfanıza girerseniz, aşama aşama oyunu oynamak için gereken işlemlerin sıralandığını görürsünüz. Bu işlemlerin en sonuncusunun başlığı ise "Redeem a Product Registration Code". Detaylı bilgisine gelirsek:

Your Product Registration Code is either packaged in the game box or was sent to the email tied to your EA/Origin account. In order to be granted game access and confirm which edition of the game you own, you need to redeem this code.

Burada söylenen olay şudur. Retail olarak alanların activation key'i, oyun kutusunun içerisindedir. Origin'den dijital olarak satın alanların key'leri, Origin hesaplarına kayıtlı email'lara gönderilecektir (ki bu 1+ hafta öncesinden duyuruldu, Origin'den alanlara bile 16'sında activation key gönderiliyor.). Oyuna early access (pre-order kodunu girdiğimiz için bize gelen birkaç günlük ön giriş imkanı) ve grace period (oyunun launch tarihi olan 20'sinden 22'sine kadar 2 günlük süre) bittikten sonra girebilmemiz için ve de oyunun hangi versiyonuna sahip olduğumuzu doğrulamamız için bu kodu girmemiz gerekiyor.

Başka bir önemli nokta ise son cümlede belirttiğim durum. Sizin geçerli olduğunu iddia ettiğiniz sistem, EA/Bioware tarafından oyunculara tanınan versiyon değiştirme imkanını da hiçe sayıyor.

Birkaç hafta öncesinden bir çok oyuncu aynı soruyu SWTOR forumlarında sordu. Standard Edition'ı pre-order eden oyuncular, aldıkları oyun versiyonlarını değiştip değiştiremeyeceklerini soruyorlardı. Çünkü Standard Edition pre-order kodunu girdikten sonra o siparişlerini iptal edip Deluxe Edition veya Collector's Edition siparişi verenler, yeni siparişlerinin pre-order kodunu hesaplarına eklenemediğini söylüyorlardı.

Cevap olarak da kendilerine haftalardır söylenen şu. Bütün versiyonların pre-order bonusu aynı olduğu için (1 adet kristal) yeni pre-order kodunu eklemenize zaten gerek yok. Esas gerekli olan oyunun launch tarihinden itibaren, Product Registration kodunu girmeniz. Böylece sisteme oyunun hangi versiyonuna sahip olduğunuzu tanıtmış oluyorsunuz.

Standard Edition pre-order kodunu girip, Deluxe Edition product activation key'ini girerseniz, Deluxe Edition sahibi olursunuz ve 22'sinden sonra oyunu oynayabilirsiniz.

Standart Edition pre-order kodunu girip, Collector's Edition key'ini girerseniz, Collector's Edition sahibi olursunuz.

Standart , Deluxe veya Collector's Edition pre-order kodunu girip, 22'sinden sonra hiç bir kod girmezseniz, oyunu oynayamazsınız.

Bu kadar açık ve detaylı yazmamın sebebi, haftalardır farklı kaynaklarda belirtilen official bilgilere rağmen günlerdir sanki sistem farklı bir şekilde işliyormuş gibi iddia edilip o doğrultuda mesajlar yazılması.

Dediğiniz şey zaten mümkün olamaz. Şu ana kadar bütün bu oyuncuların tek yaptığı şey Pre-order kodunu girmek oldu. Mesela ben aylar öncesinden oyunu retail, yani kutulu olarak sipariş verdim. Pre-order kodunu da girdim (şu anda early access imkanıyla oyunu oynuyorum). Ancak oyun zamanında (en geç 22'sinde) elime ulaşmayacağı için siparişimi iptal edip 2 gün önce sizden Deluxe Edition aldım.

Sizin bana gönderdiğiniz Deluxe Edition Pre-order kodunu hesabıma eklememin bir yolu yok. Sebebini yukarıda detaylı bir şekilde açıkladım. Benim ve diğer bütün oyuncuların ihtiyacı olan şey, oyunun kendisiyle gelen Product Activation Code. Origin ekranında My Games'e gelip oyunu görmemizin bir anlamı yok ki. Zaten bütün pre-order oyuncuları şu anda oyuna girmiş oynayabiliyorlar. Full access zaten var. Ama 22'sinden sonra oynayamayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

LevelTR said:

Sevgili Arkadaşlar;
Leveltr.com' dan Swotr Digital Cdkey alanlar lütfen swotr üyelik bilgileri (Aynı E-posta ve şifre ile olmalı mutlaka) ile origin e üye olarak "game" ekranlarında oyunu görür hale getirsinler.
Bu şekilde 2. cdkeye gerek kalmadan Oyun full access olacağı bilgisini aldık. Daha sonra farklı bir bilgi alırsak mutlaka bildireceğiz.
Saygılar, sevgiler.

LevelTR.com
Eski Dünya Bilgi Sistemleri Ltd.Şti.

1. Ben SWTOR sitesinden 5 Aralık 2011 tarihinde hesap açarak sizin gönderdiğiniz kodu "redeem" ettim.
2. Aynı gün EA Origin programını kurdum. SWTOR sitesinde kullandığım e-posta adresi ve şifre ile login olduğumda, Origin kaydımı da yaptı. Otomatik olarak SWTOR oyunu Origin programında Preorder olarak gözüktü.
3. Benim Origin Games listemde hala SWTOR Preorder olarak gözükmekte. Şu anda söylediğiniz şekilde "full access" olmuş değil.
4. Digital Deluxe itemları bana gönderilmedi ve oyun içerisinde Preorder bonusu olan color crystal dışında hiçbirini kullanamıyorum.
5. Amerikada oturan ve benimle aynı gün oyunu Origin üzerinden alan arkadaşıma dün itibariyle Origin, içinde Game Code olan bir e-posta gönderdi. Şu anda arkadaşım o gönderilen kodu "redeem" ederek oyunu tam kullanıma açtı.

Kendi bilgisayarımdan Origin programından aldığım ekran görüntüsü ektedir, Product Code kasti silinmiştir.

Sosyal ağlarda paylaş

nuclear'den aldım ben de. dün mesaj attım sanalpazar üzerinden ama cevap gelmedi daha.

shopto'dan aldığım pre-orderı iptal edip nuclear'den aldım ben bu upgrade edebilme opsiyonu olduğu için. digital deluxe alayım dedim madem. Bioware'in dediği herşey bu imkanı doğruluyor. Öyle pre-order kodu register edenlerin direk full-game upgrade olacak olması olasılık dahilinde değil. Hem mantıken değil hem yapılan açıklamalara göre değil.

Bi kere sana sormadan kafasına göre release günü upgrade edemez hesabını. 30 günlük bedava süreyi sen istediğin zaman başlatabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

kath said:

Ben nucleardan aldım 16sı ile 20si arasında keyleri ulaştıracağını söyledi , sanıyorum satın alış sırasına göre teslim etmeye başlamıştır bu açıklamaya göre. Bana henüz ulaştırmadı.

ilk alan benim kendisinden :) henüz gelmedi ama 20 aralığa kadar göndereceğini söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...