Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nucLear said:

Birde satıcı head start ve asıl oyun keyi tek keyde diyormuş. Bunuda ilk defa duydum. Heryerde oyun 2 key olarak geçiyor.

Aynen dediğin gibi. O yazdıklarından ben de rahatsız oldum. Ya bilmiyorlar, ya da başka bir numara var.
Mesaj tarihi:
Okuyacan tabi olm işin ne. Türkiye'ye satışı yok oyunun. Ya gittigidiyordan Nuclearden alacan (Soner hocam selamlar ;)) ya da Amazon.com falan.

VPN ile origin üzerinden alabilirsin ama Deluxe Edition Nuclearde daha ucuz. (;))
Mesaj tarihi:
Q : Will I need a different code when the Game officially launches or is the Pre-Order Code all I will need to play once the Game goes live?
A : Yes, once the Game officially launches you will need to redeem a Game Code, which is supplied with your copy of Star Wars: The Old Republic.

faq
Mesaj tarihi:
ayın 10unda swtor sitesi ve forumları tertemiz olarak baştan kurulacak launch a hazırlık sebebiyle. mesajlar falan silinecek.

bu hafta içide pre-launchla ilgili bazı bilgiler verilecekmiş.
Mesaj tarihi:
leveltr.com dan satın aldım herhangi bir sorun yok adamların canlı desteği vs var oyun sektöründe köklü bir firma gibi geldi ama nediyosunuz 18.000 + satışı var gittigidiyor.com da. anında gönderdiler koduda. tavsiye ederim bana soracak olursanız.
  • Yeni Oluştur...