DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 nucLear said: Birde satıcı head start ve asıl oyun keyi tek keyde diyormuş. Bunuda ilk defa duydum. Heryerde oyun 2 key olarak geçiyor. Aynen dediğin gibi. O yazdıklarından ben de rahatsız oldum. Ya bilmiyorlar, ya da başka bir numara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bana da bi cevap versene adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Link mink bişey ver ulan 24 sayfa topic mi okutturacaksın dandik oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 DA2019 said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Okuyacan tabi olm işin ne. Türkiye'ye satışı yok oyunun. Ya gittigidiyordan Nuclearden alacan (Soner hocam selamlar ;)) ya da Amazon.com falan. VPN ile origin üzerinden alabilirsin ama Deluxe Edition Nuclearde daha ucuz. (;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bi de spam yapıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 cidden baya ucuzmuş o gittigidiyordaki diğeri, taklaya gelmeyin ama yani deluxe originde 70 küsür dolar çünkü çok saçma fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 10.000in üzerinde de olumlu satışı ama bilemedim. Sanırım release ile gelecek key işini bilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Tamam yönlendirdim arkadaşı alır birazdan herhalde. Ne salak iş ayrıca, ben olsam boykot ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Kargo bekleniyor yazıyor nuclear hadi bakalım hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 sanalpazarda sorun mu var ya? işlem sırasında hata oluştu yazıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 dötü sağlama almak isteyenler nucLear 'dan alır nokta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 kredi karti ise bazı bankaların kartları 3 hatalı denemeden sonra kitleniyor bir süre otomatikman, bikaç saat sonra açılıyor geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Q : Will I need a different code when the Game officially launches or is the Pre-Order Code all I will need to play once the Game goes live? A : Yes, once the Game officially launches you will need to redeem a Game Code, which is supplied with your copy of Star Wars: The Old Republic. faq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ayın 10unda swtor sitesi ve forumları tertemiz olarak baştan kurulacak launch a hazırlık sebebiyle. mesajlar falan silinecek. bu hafta içide pre-launchla ilgili bazı bilgiler verilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Pre-order yaptık oyunu nereden indiricez bu hafta içinde mi belli olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 muhtemelen haftasonu falan gelecektir mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 asıl retail keyi girince hesapta gözükecek di mi itemlar ? collector's edition veya digital deluxe itemları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Nuclear den deluxe aldım sanal pazardan 1 saat sürmedi keyi göndermesi orası cok uygun peşin fiyatına 12 taksit imkanı falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emrahag Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bende nuclear den aldım pre order keyı hemen yolladı cd-key dede sıkıntı olmıyacagını umuyorum, sanal pazar baya avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snakers Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 leveltr.com dan satın aldım herhangi bir sorun yok adamların canlı desteği vs var oyun sektöründe köklü bir firma gibi geldi ama nediyosunuz 18.000 + satışı var gittigidiyor.com da. anında gönderdiler koduda. tavsiye ederim bana soracak olursanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 snakers bence sen o satıcısın :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snakers Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ne alaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bilmem öyle hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar