Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

originden deluxe edition aldım 70 küsür dolara geldi , hemen preorder redeem keyini verdiler , oyun release olunca da sanıyorum normal keyi mail atacaklar . Hali hazırda zaten son client ( son betadan) mevcut olduğu için boxa da ihtiyacım olmyacak gibi görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

en ucuzu bu adam sanırım, deluxe edition için güzel fiyatmış 100 tele
alırsam bundan alıcam gibi

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-deluxe-edition-cd-key-48652386

Kendi site adresleri http://www.leveltr.com/index.php. Burda deluxe edition 89 tl, şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyat.
Sosyal ağlarda paylaş

Biri bana açıklar mı ;
Oyunun orjinal retaileri EA'in satış vb sitesi origin deluxe editionı 80 dolara satarken Türkiye'de bi firma oyunu nasıl 80 liraya satıyor? Daha önce satın alınmış olması ve daha uygun bi fiyata alınabiliyor olması fln gibi bi durum mu söz konusu ?
Cidden bilmediğim , anlayamadığım için soruyoru bi art niyet gizli değil yani soruda.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar SWTOR da rus keyi eu keyi ayrımı yok. hepsinin fiyatı aynı.
Açıkçası ben bile şaşırdım 89 TL ye nasıl deluxe verebiliyor diye.
O fiyata ben alamıyorum samimi söylüyorum.
Birde satıcı head start ve asıl oyun keyi tek keyde diyormuş. Bunuda ilk defa duydum. Heryerde oyun 2 key olarak geçiyor.
Tedarikçimede gittim nedir bu durum dedim. Güvenilir olmayabilir diyor. Bunu bilemem ama başka oyunlarda böyle şeyler gördüm. çin, vietnam gibi ülkelerden çalıntı illegal kodlar satılıyor. Hemde oyunun orjinal fiyatının çok çok altına. Ama bir süre sonra bu kodlar iptal ediliyor. Eskiden benimde ucuz eu keyi alışım olmuştu fakat çok sorun yaşamaya başlayınca alışı ve satışını durdurdum. Şuan sadece %100 garantili. bir problem olsa bile anında değişim garantili ürünler satmaktayım. Keza uzun zamandır hiç problem yaşamadım.
SWTOR uzun soluklu bir mmo oyunudur. Alıpta sonradan keyiniz disable olursa başınız ağrıyabilir dikkat edin. Ha benim amacım kimseyi karalamak kötülemek değil. Herkesin kendi arzusu istediğiniz yerden almakta serbestsiniz tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...