pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 evet 20 aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 evet retail keyler 20 aralıkta. preorderleri gönderdim. sanalpazar böyle malesef. ilk alışverişse eğer daha geç oluyor onayı. mesai saatleri içinde onaylıyorlar genelde. bugünkü tüm alışverişler bir seferde aynı anda onaylandı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bende siparisimi verdim simdi Nuclear'dan. Onay beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aynen onay bekliyorum bende. Aslında GG'ye de 99a koymuş sanırım nuclear.Ama ben GG kazanmasın diyerekten yine de sanalpazardan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sağlamdır nucLear, arada sırada yanlış key gönderir sonra ücretsiz yenisi ilede telafi eder "0" problem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Simdi bu download'u yaparken 20gb bilgisayari acikmi birakmamiz lazim yoksa torrent linki veriyormu download icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 açık bırakman lazım patcher ile indiriyor. not: torrent indirirken açık bırakmıyormusun ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 yok hayır kastım bilgisayari kapattigim zaman kaldigi yerden devam edip etmiyecegi icin actigimda ediyorsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 açıkcası hiç denemedim ama çok büyük ihtimal devam ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 grace period la ilgili bi açıklama yapmadılar bunlar halen ya. çok iyice kıllandım. shopto dan istemiştim. xmas falan derken royalmail utanmadan üzerine grev falan yaparsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 grev i bilmem ama bir kere yılbaşında gelmesi beklenen paket ocak sonu gelince bir daha kutulu almam demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 shopto iyidir.öyle yılbaşına denk gelirse sıkıntı olur illa ama normal zamanda 5 gün maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 originden deluxe edition aldım 70 küsür dolara geldi , hemen preorder redeem keyini verdiler , oyun release olunca da sanıyorum normal keyi mail atacaklar . Hali hazırda zaten son client ( son betadan) mevcut olduğu için boxa da ihtiyacım olmyacak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 en ucuzu bu adam sanırım, deluxe edition için güzel fiyatmış 100 tele alırsam bundan alıcam gibi http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-deluxe-edition-cd-key-48652386 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Nuclear'dan aldım sanalpazar onay geldigi saniye key'imi gonderdi teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Code'u redeem ettikten sonra hangi linkten download ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 daha etmiyorsun.early access mail'i gelicek 15-20 aralık arası ordan link çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 peki tesekkurler 20gb onceden cekip hazır bulunma sansimiz yokmu patcher ile update edicektir nasılsa early-access icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 aente said: en ucuzu bu adam sanırım, deluxe edition için güzel fiyatmış 100 tele alırsam bundan alıcam gibi http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-deluxe-edition-cd-key-48652386 Kendi site adresleri http://www.leveltr.com/index.php. Burda deluxe edition 89 tl, şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Biri bana açıklar mı ; Oyunun orjinal retaileri EA'in satış vb sitesi origin deluxe editionı 80 dolara satarken Türkiye'de bi firma oyunu nasıl 80 liraya satıyor? Daha önce satın alınmış olması ve daha uygun bi fiyata alınabiliyor olması fln gibi bi durum mu söz konusu ? Cidden bilmediğim , anlayamadığım için soruyoru bi art niyet gizli değil yani soruda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 origin öyle.bf3 üde 50 yörö ya satıolardı.vatanda 80 liraydı ayrıca o deluxe için 80 liraya pek inanmadım.rusçu bile 100e satarken.vardır bi kıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 rusyada oyunlar daha ucuz diye bliyorum ben, belki oradan keyleri alıp dağıtıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Arkadaş pre-order yapamıyormuş regiondan dolayı nedir bunun aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Arkadaşlar SWTOR da rus keyi eu keyi ayrımı yok. hepsinin fiyatı aynı. Açıkçası ben bile şaşırdım 89 TL ye nasıl deluxe verebiliyor diye. O fiyata ben alamıyorum samimi söylüyorum. Birde satıcı head start ve asıl oyun keyi tek keyde diyormuş. Bunuda ilk defa duydum. Heryerde oyun 2 key olarak geçiyor. Tedarikçimede gittim nedir bu durum dedim. Güvenilir olmayabilir diyor. Bunu bilemem ama başka oyunlarda böyle şeyler gördüm. çin, vietnam gibi ülkelerden çalıntı illegal kodlar satılıyor. Hemde oyunun orjinal fiyatının çok çok altına. Ama bir süre sonra bu kodlar iptal ediliyor. Eskiden benimde ucuz eu keyi alışım olmuştu fakat çok sorun yaşamaya başlayınca alışı ve satışını durdurdum. Şuan sadece %100 garantili. bir problem olsa bile anında değişim garantili ürünler satmaktayım. Keza uzun zamandır hiç problem yaşamadım. SWTOR uzun soluklu bir mmo oyunudur. Alıpta sonradan keyiniz disable olursa başınız ağrıyabilir dikkat edin. Ha benim amacım kimseyi karalamak kötülemek değil. Herkesin kendi arzusu istediğiniz yerden almakta serbestsiniz tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar