Krusty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 o değilde ben niye havale yapmadım lan.
Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bende bf3 aldım simdi sanal pazar üzerinden 3 dk içinde onayı geldi.
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Krusty said: Cd keyi yolladı arkadaş. teşekkür ediyorum. sanalpazardan alabiliriz bu arada. sorun yaşamadım ben. 2 kere sağol :D
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Ben de aldım nucLeardan havale ile az önce , hemen yolladı pre-order cd-keyimi ve sorunsuzca ekledim siteye. Daha önceden de kendisinden 7-8 oyun aldım zaten , her zamanki gibi çok hızlı kendisi.
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 oyunu alıyorum birazdan uzun zamandır mmo oynamıyorum.umarım pc götürür veya oyun patlamaz vs ha şu açıdan iyi.wow çakması gibi şeyler söyleyemicem cunku wowun nası biş oldugunu bile bilmiyorum sdf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 yapma osmaaaaaannnnnnnnn hayıııııırrrr patlıycaaaakkkkkk kaaaççççç
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Red said: oyunu alıyorum birazdan uzun zamandır mmo oynamıyorum.umarım pc götürür veya oyun patlamaz vs ha şu açıdan iyi.wow çakması gibi şeyler söyleyemicem cunku wowun nası biş oldugunu bile bilmiyorum sdf sen gel şöyle yamacıma.
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ahahah noob konusu açın..oyun cıkınca 30 bin tane soru sorarum muhtemelen daoctan beri mmo oynamadım hiç.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 öğretiriz her şeyi ayıpsın.
Lasombra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 pre-order key i alınca nerden download ediyoruz? key i girince swtorun sitesinde link falanmı çıkıcak?hiç böle key alarak oyun almadım bilmiyorum...
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ayın 20 sine yakın mail atcak bioware detayı olcak orda
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bu arada guild olayı ne durumda patiler hangi guildde.böyle geyikli guild hangisi başvuralım
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Merhabalar Bende nuclear'den almayı düsünüyorumda, 20'sinde hemen keyi alabilecekmiyiz acaba? Yoksa beklememiz gerekecek mi gündüzü filan :)
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Hala alamayanlar ama deli gibi almak isteyenler için binlerce çözüm önerisi verildi edildi hepsini denedim olmadı, bazısı fixlendi bişiler oldu vs vs. Bende iyicene delirdim kafamdan bir sürü bişeyler denedim ve sonunda başardım! Ve buyrun sizde yararlanın.. [www.webfreer.com] => Burdan otomatik VPNli browserı download ediyoruz ve kuruyoruz. Bedava program gayet VPNli browser bir zarar gelmez, etmez. [buy.swtor.com] => Yeni browserı kurup açtıktan sonra bu adrese gidiyoruz. ( Yeni browser üzerinden! ) Ordan deluxe seçimimizi yapıp işlemlerimize devam ediyoruz.(Normal almakta mümkün Digital Download isteyenler için vs) Zaten sayfa yönlendiriyor. Bilgileri gir ileri ileri vs diyerek işlemimize devam ediyoruz.. Ancak! Önemli bir nokta var. Ülke kısmına amerika seçip yöre vs kısmınada Texas, Austin seçin. Zip kod : 73301 olarak kullanabilirsiniz. İşlemlerde ilerlerken gene bi bölge ile ilgili bir soru geldiğinde ordan rasgele bir seçenek seçin ve işleminize devam edin... Origin üzerinden Digital Deluxe versiyonunuz hayırlı ve uğurlu olsun..
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 deluxe edition almayı düşünüyorum bende ama hani türkiyeden girip oynamam bi sıkıntı yaratmaz heralde dmi? yani sen redzone'dasın yok sana deluxe git normalini al fln demiolar dmi?
GameKeyStore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Arkadaşlar bir konu aklmıa taklıdı. Şimdi bu erken giriş önsipariş verene göre değişiyormu? Mesela 3-4 ay önce önsipariş veren ile şimdi önsipariş veren arasında farkmı olacak. biri 5 gün biri 1 gün öncemi girecek?
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 nasıl ya? ben bunu geyiğine söylüyosunuz sanıyodum dfgdfg.
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 GameKeyStore said: Arkadaşlar bir konu aklmıa taklıdı. Şimdi bu erken giriş önsipariş verene göre değişiyormu? Mesela 3-4 ay önce önsipariş veren ile şimdi önsipariş veren arasında farkmı olacak. biri 5 gün biri 1 gün öncemi girecek? ruscuuuu yoksa sende mi oynayacaksın :)
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 olabilirde asıl sorun müşteriye 5 gün diyip 1 gün çıkması olur diye soruyordur
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ödemeniz havuz hesaba aktarılmıştır. Kontrol edilmektedir. Az önce bende GameKeyStore (nuclear) dan aldım sanalpazardan hayırlı olsun bakalım
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Arkadaşlar asıl nickime kavuştum en sonunda. şifre problemim düzeltildi. Artık bu nickten devam. Ödeme onaylanan gerkesin keylerini gönderdim.
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Nuclear bugun pazar diye mi böyle oldu site hala onaylamadı kontrol ediliyor yazıyor ?
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Keyler derken, pre-order keyleri dimi? Retail keyler yine 20sinde?
Öne çıkan mesajlar