reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 zeytinburnunda degilim ama, takip ettigim kadari ile silah sesleri fln geliyomus, varmi orada olan patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 medya yasagi var patide de uygulansin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Lancelion said: medya yasagi var patide de uygulansin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben de az önce Haberturk'te okudum, ülkücü vs kürtçü, kim alır? Ülkücüler baltaları gömdükleri yerleri hatırlarsa türkiye gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bulvardaydım 1 saat önce fena karışmıştı. helikopterler geziyor şuan. baktım üstüme 5 tane döner bıçaklı eleman koşuyor ben burdan gideyim dedim. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 nedir olaylar? bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 geçen gün bdpliler olay çıkarmıştı. bugün toplandı millet iki taraflı sıkıştırcaklardı hesapta birilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kahveleri basmışlar diye duydum ama o kolpa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 nette hiçbir yerde birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 medya yasağı neye göre var nerde var? kim ne hakla ne amaçla yasaklıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 batmanlı bi kahveyi basmışlar ölü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hani halk galyana gelmesin diye olabilir. Bence yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24611466 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ülkücüler alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 eh yani, şehit haberi yüzünden evinin camına Türk bayrağı asan adama "indirin bunu yoksa biz indiririz" diye tehditte bulunmaya kalkacak kadar şımardıysan, kalkıp 3 gecedir de kürtçe sloganla dükkan camı indirip arabaları taşlıyıp kırıyosan sonunda dayağı yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bence benzin döküp yakılsın dayak neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Yukarıda yazılanlara bakıldığında ya çok salaklar ya da cidden insanlıktan anlamayan adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Rewendor said: eh yani, şehit haberi yüzünden evinin camına Türk bayrağı asan adama "indirin bunu yoksa biz indiririz" diye tehditte bulunmaya kalkacak kadar şımardıysan, kalkıp 3 gecedir de kürtçe sloganla dükkan camı indirip arabaları taşlıyıp kırıyosan sonunda dayağı yersin. olurmu hiç. pkk terör örgütü değil bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 silahlar patlıyor falan deniliyor. hiç bi tv kanalında yok. ileri demokrasi canıııııııııım. basın özgürlüğü canııııııııııım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 insanlıktan anlayan adam zaten şehit verildiğinin ertesi günü terör örgütü leyhine bağrıp oradaki suçsuz esnafın vatandaşın camını çerçevesini indirmez, arabasını yakmaz, penceresine asılı ülke bayrağı için "indir onu" diye tehdit etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 https://twitter.com/#!/search/zeytinburnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://twitpic.com/5tnbfm organize olmuş cehalet kötü bir şeydir agalar. bir takım "NAH VERİRİZ" adamcıkları çıkmış sokağa. umarım büyümez olaylar, umarım yeni bir 6-7 eylül olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ülkücüler neden ya allah bismillah diye dolanır onu çözemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 tekbir niye getiriyolar onu anlamadım ki, shuffle'dan o mı çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 thedude said: http://twitpic.com/5tnbfm organize olmuş cehalet kötü bir şeydir agalar. bir takım "NAH VERİRİZ" adamcıkları çıkmış sokağa. umarım büyümez olaylar, umarım yeni bir 6-7 eylül olmaz. nah veririz adamcıkları derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar