Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Story of a Gay Muslim Turk

mokoko

Öne çıkan mesajlar

atlaya atlaya ne lan bu diye izledim ben bunu ya mserdark paylaşınca. özet geçiyorum: doğunun da doğusunda bi yerde yaşıyolarmış. extremely müslimlermiş. sonracıma herif gay olmuş. bi gün bişiler oluyo annesi gay misin olum diye soruyo. sonra bi daha eve gelme demiş o cevabı alınca. sonracıma yine bi hikaye kısmı var taa vancouver'a kadar gidiyo herif. bi herif daha buluyo. masaya vurarak möslim bir törk gay olarak şöyle böyle bişiler diyor.

milli birlik ve bütünlüğümüze zararda bulunan türkleri aşağılayan bir insan kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bak kibarcasını söyluyorum 'eşçinselliğin' (ki biliyoruz aslında ne denir bunlara) bu kadar gururla çıkıp söylenecek neyi var anlamıyorum. Vurduruyorsun kardeşim bunu gururla neden söyleme ihtiyacı duyuyorsun ki. Git bari ne iş görüyosan gizli gör ne bu ahlak düşmanlığı anlamıyorum. Hayır homofobik degilim isteyen istedigi kişiyle sevişir bunda sorun yok. Çıkıp ben şu şu kızlarla yatıp kalkıyorum çok playboy adamım demek ne kadar rezillikse bu da şöyle şöyle adamlarla yatıp kalkıyorum demek eşit düzeyde rezillik.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Yahu bak kibarcasını söyluyorum 'eşçinselliğin' (ki biliyoruz aslında ne denir bunlara) bu kadar gururla çıkıp söylenecek neyi var anlamıyorum. Vurduruyorsun kardeşim bunu gururla neden söyleme ihtiyacı duyuyorsun ki. Git bari ne iş görüyosan gizli gör ne bu ahlak düşmanlığı anlamıyorum. Hayır homofobik degilim isteyen istedigi kişiyle sevişir bunda sorun yok. Çıkıp ben şu şu kızlarla yatıp kalkıyorum çok playboy adamım demek ne kadar rezillikse bu da şöyle şöyle adamlarla yatıp kalkıyorum demek eşit düzeyde rezillik.

homofobiksin zorlama boşuna değilim falan diye.

eşcinsel diyince aklına sevişen çiftler geliyorsa zaten bi sorun var demektir.

erkek veya kadın olmak toplumda ayıp, kötü, şeytani, hastalık olarak görülmüyorken eşcinsel olmak, hele bizim gibi toplumlarda aile tarafından genelde infazın anlamına geliyor. O yüzden birinin çıkıpta cesurca cinsel kimliğini söyleyebilmesi o kişi açısından gurur duyulacak birşey.

bak adam eşcinsel olduğunu söylemiş sen de korkmadan homofobik olduğunu kabul et yolumuza devam edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

Mithat said:

homofobiksin zorlama boşuna değilim falan diye.

eşcinsel diyince aklına sevişen çiftler geliyorsa zaten bi sorun var demektir.

erkek veya kadın olmak toplumda ayıp, kötü, şeytani, hastalık olarak görülmüyorken eşcinsel olmak, hele bizim gibi toplumlarda aile tarafından genelde infazın anlamına geliyor. O yüzden birinin çıkıpta cesurca cinsel kimliğini söyleyebilmesi o kişi açısından gurur duyulacak birşey.

bak adam eşcinsel olduğunu söylemiş sen de korkmadan homofobik olduğunu kabul et yolumuza devam edelim.

Best be trollin'
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

bırakın bu çağdaşım ayaklarını ya ibneliğin savunulcak bitarafı yok

dediğin zamanda linç ediyolar adamı.

Ben cinselligine bile laf etmedim cinselligini kisme açık açık konuşmamalı dedim ona bile laf geldi homofobiksin diye.

İsteyen istedigi sevişirde burda bir tane pati bile kalkıp bak şu kızla seviştim bu kızla seviştim of ne playboyum demezken ayıp olur dıye herıfın adamlarla ne sevişiyoruz var yaaa demesi çağdaşlık oluyor.

Olsun eşcinsel yine olsun arkadaşları bilsin annesi babası bilsin tamam ama bütün dünyanın ulaşabılecegı yerlerde eşçinselmiş degilmiş kimse seks hayatını paylaşmasın abi seks hikaye sitelerine falan gitsin yazsın çok dolduysa yeri orası bunların burası degil.

Yoksa hep dedim eşcinsellik degil utanılacak olan efemine tavır falan degil . Utanılacak olan 'EŞCİNSELİM ULAN' diyenler , bize ne abi ne bu kadar atarlı atarlı cinselligini övüyosun ki . Neil patrick harrisonda gay bu da şimdi gözünüzü seviim aynı şey mi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eşcinsel olmayan gayet straight insanlarında seks hayatlarını duymaktan igreniyorum. O yüzden homofobik degilim dedim.

Hatunun birinin kalkıp 'aayy aklı fikri seksmiş bir verdim nasıl ondan sonra kaçarak uzaklaştı heps aynı bunların' tavrı da mesela aynı düzeyde iğrenç. Adamın birinin hadi one night stand belki ama yıllardır çıktığı kız arkadaşıyla yatak anılarını arkadaşlarına anlatması da olağanüstü iğrenç, sonuçta o kız arkadaşını bir daha görücen ve arkadaşının anlattıgı hıkayeler aklında olucak sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...