mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fSGDN3u2_5E çok uzundu izlemedim ama iyi topic olur gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 atlaya atlaya ne lan bu diye izledim ben bunu ya mserdark paylaşınca. özet geçiyorum: doğunun da doğusunda bi yerde yaşıyolarmış. extremely müslimlermiş. sonracıma herif gay olmuş. bi gün bişiler oluyo annesi gay misin olum diye soruyo. sonra bi daha eve gelme demiş o cevabı alınca. sonracıma yine bi hikaye kısmı var taa vancouver'a kadar gidiyo herif. bi herif daha buluyo. masaya vurarak möslim bir törk gay olarak şöyle böyle bişiler diyor. milli birlik ve bütünlüğümüze zararda bulunan türkleri aşağılayan bir insan kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Hem gay hem de musluman nasil olabiliyor islam'da incil'deki gibi birbirinize vurdurmayin tipi hadisler yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bir gay neden musluman olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ailesi saçları yüzünden reddetmiş olabilir mi sizce de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abicim adam backgroundunu anlatiyor orada, muslumanim demiyor. kaldi ki isterse der de yani adamin dininden kime ne, papa falan yoktu en son islamda excommunicate falan eden. baya saygi duydum ben, surada hicbirimizin gotu yemez herifin yasadiklarini yasamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 gay degiliz ki abi, gotumuz bisey yemiyo bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=noT_2QmeMe8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Panpa konuyu yanlış yere açmışsın kişisel olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 aquila said: gay degiliz ki abi, gotumuz bisey yemiyo bizim.iste ondaki got sende yok diyo aqu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Hemen youtubeda paylaşmalıyım hayatımı demiş ve video çekmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 said: Dedicated to my boyfriend - you saved my life FAGGOTEERING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Yahu bak kibarcasını söyluyorum 'eşçinselliğin' (ki biliyoruz aslında ne denir bunlara) bu kadar gururla çıkıp söylenecek neyi var anlamıyorum. Vurduruyorsun kardeşim bunu gururla neden söyleme ihtiyacı duyuyorsun ki. Git bari ne iş görüyosan gizli gör ne bu ahlak düşmanlığı anlamıyorum. Hayır homofobik degilim isteyen istedigi kişiyle sevişir bunda sorun yok. Çıkıp ben şu şu kızlarla yatıp kalkıyorum çok playboy adamım demek ne kadar rezillikse bu da şöyle şöyle adamlarla yatıp kalkıyorum demek eşit düzeyde rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mithat duygulara tercüman olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mithat said: Yahu bak kibarcasını söyluyorum 'eşçinselliğin' (ki biliyoruz aslında ne denir bunlara) bu kadar gururla çıkıp söylenecek neyi var anlamıyorum. Vurduruyorsun kardeşim bunu gururla neden söyleme ihtiyacı duyuyorsun ki. Git bari ne iş görüyosan gizli gör ne bu ahlak düşmanlığı anlamıyorum. Hayır homofobik degilim isteyen istedigi kişiyle sevişir bunda sorun yok. Çıkıp ben şu şu kızlarla yatıp kalkıyorum çok playboy adamım demek ne kadar rezillikse bu da şöyle şöyle adamlarla yatıp kalkıyorum demek eşit düzeyde rezillik. homofobiksin zorlama boşuna değilim falan diye. eşcinsel diyince aklına sevişen çiftler geliyorsa zaten bi sorun var demektir. erkek veya kadın olmak toplumda ayıp, kötü, şeytani, hastalık olarak görülmüyorken eşcinsel olmak, hele bizim gibi toplumlarda aile tarafından genelde infazın anlamına geliyor. O yüzden birinin çıkıpta cesurca cinsel kimliğini söyleyebilmesi o kişi açısından gurur duyulacak birşey. bak adam eşcinsel olduğunu söylemiş sen de korkmadan homofobik olduğunu kabul et yolumuza devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mithat sevişelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mithat bence de haklı sokaklar hepten penis müzesine dönüştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mani said: Mithat said: Yahu bak kibarcasını söyluyorum 'eşçinselliğin' (ki biliyoruz aslında ne denir bunlara) bu kadar gururla çıkıp söylenecek neyi var anlamıyorum. Vurduruyorsun kardeşim bunu gururla neden söyleme ihtiyacı duyuyorsun ki. Git bari ne iş görüyosan gizli gör ne bu ahlak düşmanlığı anlamıyorum. Hayır homofobik degilim isteyen istedigi kişiyle sevişir bunda sorun yok. Çıkıp ben şu şu kızlarla yatıp kalkıyorum çok playboy adamım demek ne kadar rezillikse bu da şöyle şöyle adamlarla yatıp kalkıyorum demek eşit düzeyde rezillik. homofobiksin zorlama boşuna değilim falan diye. eşcinsel diyince aklına sevişen çiftler geliyorsa zaten bi sorun var demektir. erkek veya kadın olmak toplumda ayıp, kötü, şeytani, hastalık olarak görülmüyorken eşcinsel olmak, hele bizim gibi toplumlarda aile tarafından genelde infazın anlamına geliyor. O yüzden birinin çıkıpta cesurca cinsel kimliğini söyleyebilmesi o kişi açısından gurur duyulacak birşey. bak adam eşcinsel olduğunu söylemiş sen de korkmadan homofobik olduğunu kabul et yolumuza devam edelim. Best be trollin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Penthesilea said: abicim adam backgroundunu anlatiyor orada, muslumanim demiyor. kaldi ki isterse der de yani adamin dininden kime ne, papa falan yoktu en son islamda excommunicate falan eden. baya saygi duydum ben, surada hicbirimizin gotu yemez herifin yasadiklarini yasamaya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bırakın bu çağdaşım ayaklarını ya ibneliğin savunulcak bitarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Cons said: bırakın bu çağdaşım ayaklarını ya ibneliğin savunulcak bitarafı yok dediğin zamanda linç ediyolar adamı. Ben cinselligine bile laf etmedim cinselligini kisme açık açık konuşmamalı dedim ona bile laf geldi homofobiksin diye. İsteyen istedigi sevişirde burda bir tane pati bile kalkıp bak şu kızla seviştim bu kızla seviştim of ne playboyum demezken ayıp olur dıye herıfın adamlarla ne sevişiyoruz var yaaa demesi çağdaşlık oluyor. Olsun eşcinsel yine olsun arkadaşları bilsin annesi babası bilsin tamam ama bütün dünyanın ulaşabılecegı yerlerde eşçinselmiş degilmiş kimse seks hayatını paylaşmasın abi seks hikaye sitelerine falan gitsin yazsın çok dolduysa yeri orası bunların burası degil. Yoksa hep dedim eşcinsellik degil utanılacak olan efemine tavır falan degil . Utanılacak olan 'EŞCİNSELİM ULAN' diyenler , bize ne abi ne bu kadar atarlı atarlı cinselligini övüyosun ki . Neil patrick harrisonda gay bu da şimdi gözünüzü seviim aynı şey mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mithat, ılımlı homobofik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben eşcinsel olmayan gayet straight insanlarında seks hayatlarını duymaktan igreniyorum. O yüzden homofobik degilim dedim. Hatunun birinin kalkıp 'aayy aklı fikri seksmiş bir verdim nasıl ondan sonra kaçarak uzaklaştı heps aynı bunların' tavrı da mesela aynı düzeyde iğrenç. Adamın birinin hadi one night stand belki ama yıllardır çıktığı kız arkadaşıyla yatak anılarını arkadaşlarına anlatması da olağanüstü iğrenç, sonuçta o kız arkadaşını bir daha görücen ve arkadaşının anlattıgı hıkayeler aklında olucak sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 aseksüelsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Flassh said: mithat, ılımlı homobofik afssdaf o ne ya ço kfena gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar