Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yok steamden demosunu da denedim hiçbirşekilde çalışmıyor meh neyse spark başımın etini yemez artık ben elimden geleni yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yok abi sıkıntısı başkadır onun. Ben çalıştırmayı başarmıştım. Hoş bende de paso çöküyordu bu sefer ama çalışıyordu yani sdf. Tekrar deneyeceğim adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 >2011 in son ayları >bastion oynamamış olmak umarım böyle şeylere kalkışmıyorsunuzdur arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 >2011 in son ayları >bastion oynamamış olmak umarım böyle şeylere kalkışmıyorsunuzdur arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yankimi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 her zaman ima eden post atmam, attığım zaman ise çift gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 problem .netde herhalde bende 4.0 yüklü 3.5 hiçbir şekilde yüklenmiyor oyun içinde 3.5 lazım herhalde bunu bana yaptırabilecek bir oyun değil bastion ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 x64'le oynadım ben hiç bi sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Kaede said: problem .netde herhalde bende 4.0 yüklü 3.5 hiçbir şekilde yüklenmiyor oyun içinde 3.5 lazım herhalde bunu bana yaptırabilecek bir oyun değil bastion ehue bende de 4 var bi sorun yok baska bir nedeni vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 oha oyun supermıs, taze bıttı. de lvl 5 oldum daha 5 lvl vardı ya :(. heh, super nan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 en iyi kombo spear ve shotgun sanırım, steamde indirim vardı bu arada almadıysanız üzülün ayroca 2011 ve hala bastion oynamamış olmak umarım bu tarz şeyler yapmıyorsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tebrikler! artık Chrome'dan oynanabiliyor: https://chrome.google.com/webstore/detail/oohphhdkahjlioohbalmicpokoefkgid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bosuna mi para verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Loading contentte takılıyor yükleyemiyor. Bide demosu bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 aquila said: bosuna mi para verdik. oha siz sadece para mı verdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben gonlumu verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bilmem ben dün oynadım çalışıyor, demo gerçi evet. bide yeni mini ninjas ta gelecekmiş chrome için yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 en iyi original score ödülü aldı, build that wall da en iyi şarkı ödülü aldı vgada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yeni bitirdim oyunu. hikayeyi çok iyi anlamasam da narrator ve müzikleri çok beğendim. bi müzik vardı sürekli çalan, sanırım terminal march olması lazım, o şarkıyı çok sevdim oyun oynarken. özellikle şu saz solosu gibi kısım çok eğlenceli. bu şarkıyı ararken sole regret şarkısıyla karşılaştım. psychedelic/blues/country/pop gibi bişi olmuş enteresan olmuş. özellikle şarkının giriş kısmını çok beğendim, post apocalyptic fallout hissi vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 limbo, braid'i bunla karşılaştırıp, üstüne üstlük bastion daha iyi demek. bitirdim ama hiç sevemedim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sirf oyunu siddetle savunan ve tavsiye eden spark diye aldigim halde oynamiyorum sunu, onyargi bole bisi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 beğenmediyseniz sizin sorununuz, 9.5/10 luk bir oyun en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Bir 9/10'da benden gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oyun 9/10 müzikleri 10/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EF-BrpatQGk ;_; general Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar