HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 benim saçlar üç metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Buddha said: Laraken said: uzun çok rahat lan en kötü bağlayıp çıkıyorsun. berber derdi yok, yıkadığın sürece akarı kokarı yok. e mis işte. Uzun güzelde rahat değil. Yıkamak bir dert kurutmakta. yıkamak zor evet de alışıyorsun. yaz-kış kuruttuğumu hatırlamıyorum. yıka ve çık. en kötü sinüzit olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Uzun saçı çok beğeniyorum fakat gitmez diye hiç denemedim.O yüzden kısa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 3 numara. kendim keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kısa sac uzun saca cesaert edemeyenlerin utancıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 3 numero çok temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kismi kel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Uzun saç kurumuyo yeeaa Kel olma tehlikem yok babam 60 yaşına geldi en ufak bi açılma dökülme yok saçlarında. LIKE A BOSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kojiroh said: Kel olma tehlikem yok babam 60 yaşına geldi en ufak bi açılma dökülme yok saçlarında. LIKE A BOSS http://i52.tinypic.com/wjhojp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Şimdi bi saç var eğer sorduğunuz oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kojiroh said: Kel olma tehlikem yok babam 60 yaşına geldi en ufak bi açılma dökülme yok saçlarında. LIKE A BOSS vücuttaki kıllarlar ilgili olan her şeyi anne tarafından alırız dayın varsa dayına o da olmadı anneannenin erkek akrdei varsa onlara bak ha benim iki dayım var birişsi kabak gibi açık (stres vs den ötürü ehrhalde) öteki dayımın da maşallahı var ama yine de benim saçlar daha gür babam kabak ama amcamların saçlar fırça gibi dökülürse de np uzatır arkadan toplarım entel fikret bey olurum moda deniz kulübüne giderim hergün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Uzun. Üniversiteye başladığım gibi uzatmaya başlamıştım işte, geçen sene staj sebebiyle kestirmem gerekti ama sonra sevmedim tekrar uzattım. Gerçi yıkaması filan daha kolay ama sevemedim kısa saçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 HASS dayımın saçları açık lan Gerçi adam 80li yılların bıçkın delikanlısıymış kafada 20kg briyantinle takılırmış ondan dökülmüştür. di mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çok uzun, yav'ın fotodakinden en az 1 karış daha uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 baya uzun.sırtımı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 şu an uzun, çok uzun'a doğru gidiyor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uzun yav'ınki kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ne uzun ne kısa ikisinin arası acayip bir şekil var kafamda. uzun saç çekilmiyor, 3 numara gibi saçla da alien gibi görünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kadınlar uzun saçlı olur bide aras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uzun saç candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Uzun saç ergenlik evresidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Erkin koray resmi de koyulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 deadwoll said: Bana hepsi yakışıyor o yüzden 3 numara yapıyorum uzun saçla uğraşmıyorum. Ama uzattım vaktiyle ve hoşuma gidiyordu ne güzel kıvırcık kıvırcık. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar