Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Şuan manşette "NTV’den zorunlu açıklama" şeklinde bir yazı geçmişler? Nolmuş son günlerde kaçırmışım ben takip eden var mı? http://www.ntvmsnbc.com/id/25233256/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ayrıldı/kovuldu trademark isimler banu güven can dündar felan çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 okumadan yapılan tahmin; Banu Güven'in gidişi sonrası bir şey olabilir :D edit: TUTTURDUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 rasim ozan kütahyalı isimli güzide şahsiyetin süper ötesi yazısıyla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ya şuraya yorum yapsam bulur dava falan eder bu Rasim bi de, neyse siz anladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sparkcaster said: ayrıldı/kovuldu trademark isimler banu güven can dündar felan çıkmış yeni yapımıza uygun bir program yok demişler gerekçe olarak da. ntvyide rayına oturttular sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 banu güveni sevmiyordum zaten btk/tib başkanıyla yaptığı canlı yayından beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 salak salak tatil programlari falan vardi zaten, banu yenge de gittiyse hic cekilmez abeci kanali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 NTV gibi güzel bi çizgisi olan kanala böyle gereksiz açıklama gereksiz olmuş. koskoca genel müdür kafasına göre iş yapmış bence. haklıda olsan haksızda olsan NTV nin cevap vermeden hukuki işlem başlatması yeterli olmalıydı. bazen cevap vermemek en iyi cevaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 İnternet devrindeyiz, gazeteler eskidikten sonra sıra televizyon kanallarına gelecek. Kaçınılmaz bir durum bu. (önümüzdeki 20 yıl için konuşuyorum, hatta daha fazlası) Haliyle gün gelince silinmemek için şimdiden birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aciklama gereksiz falan degil aksine o bahsettigin cizgi degistigi icin bu olaylari bahane olarak gosterip aradan siyirmis. magazin kanali olacak yani artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 biri özet geçsin ya ne diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Aluriel said: banu güveni sevmiyordum zaten btk/tib başkanıyla yaptığı canlı yayından beri hahah bu ne abi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kıstırmıştı herifi negzel canlı yayında. finishim yapamadı ama :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi ben ördüm o oyunu! ama tv'de artık "finish him!!" yasak yalnız. finişim çekince "devam etmek için jeton atın" uyarısı geliyor. 3-2-1 diye sayarken jeton atarsan "vergi borcunuzu ödediniz" falan yazıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sparkcaster said: Aluriel said: banu güveni sevmiyordum zaten btk/tib başkanıyla yaptığı canlı yayından beri hahah bu ne abi yine videosu var mı bu olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ohoo paticikte linki bile vardı. adam alakasız cevaplar veriyordu, 5 milyon cep telefonunu kayıda aldık falan diyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 NTV cep telefonuyla cagri atip muhsin ayzicioglunun helikopterini dusurdukten sonra cok bozulmustu zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 TLDR biri özetlesin neymiş olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 olayın içinde şu adam olunca, hakaret ve çirkeflik otomatikmen oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Aluriel said: rasim ozan kütahyalı isimli güzide şahsiyetin süper ötesi yazısıyla alakalı abi bu rasim son zamanlarda çok ortalarda gözükmeye başladı. gözünü sevdiğimin yandaşlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 capslock rasim ya. adsag. rasim_ozan_feat_helin_avsar_seksi_pozlar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şu Banu Güven kadar abartılan birisi yoktur herhalde. Konuk ettiği kişilere 2 lafı doğrultup doğru düzgün soru soramayan birisi. Hayır sırf insanların fantezilerine uygun diye abartıldı ilk başlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Açıklamayı okudum da kütahyalı cidden metinde geçen şeyleri yazmış ise verilen cevaplar haklı olmakla beraber az bile olmuş bence. Millet hükümet kalkanı altına girince şımarıklıktan ne yapacağını şaşırmaya başladı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahahah ii olmus banu güven e yol verdikleri. olayı blmyrm da banu güven cok tırttı abi sacma sapan konusuodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar