kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 oyunu torrent'den ındırdım halıyle. chapter 7 de secret room u gectıkten sonra oyun kendını masaustune atıyor. nette arastrdgm kadarıyla crack ındıren herkeste bu sorun var . elınde saglam crack olan ya da bna saglam crack lınkı verebılıcek bırı var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nerde kaldı banhammer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 saol ama para vermeden bu ısı cozmek oncelıklı nıyetım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yasak yani warez konuşman bu kadar açıkça. Üstü kapalı konuşuyoruz ama bu tarz değil. Link vermek de yasak zaten. Pati'de korsan kullanan da az sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ARE YOU PLAYER??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yasak bunları konuşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aranıza yenı katıldım. kurallarıda okudum ama atlamısım bu kısmı. artık olan oldu :) yardım edıcek bırı varsa bna özelden mesaj atabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ARE WE DIE ??? http://forum.paticik.com/read.php?47,3253176 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 YES WE BAN! yok dursun sdf gerekirse bölümün adamı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yeni gelen üyeleri Pati'nin öteki popüler Türk forularından farklılıkları yüzünden banlarsak olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 olm bu devirde hala crack arayan mı var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: olm bu devirde hala crack arayan mı var lan 1-) bu devirdeünlü programcıların çalışmalarını bitirip malum sitelere vermesi 2-) bu devirde steam veya benzeri sitelerden satın almak 3-) bu devirde Best Buy vs. gbi yerlerden satın almak yani crack aramaya sasırmak ne demek tam anlamadım la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ya lamer niye trolluyorsun.Çektiğin torrent iso nun içine bak bir daha ki troll denemende daha iyi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 torrent kullanabilecek iq ya sahip olup crack bulamayanı da ilk defa görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Nomak said: Ya lamer niye trolluyorsun.Çektiğin torrent iso nun içine bak bir daha ki troll denemende daha iyi düşün. bu post beni 2000'lerin başlarına götürdü ya. cs serverlarında sanane'de falan LAMER BEBE derdik birbirimize kavga falan ederken uzun zamandır lamer kullanımı görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu devirde hala forumlarda crack ariyanlar var yazsana google a kardesim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Loxias said: torrent kullanabilecek iq ya sahip olup crack bulamayanı da ilk defa görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kacakcay said: saol ama para vermeden bu ısı cozmek oncelıklı nıyetım sam minigunıyla geliyor, kaç kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://th01.deviantart.net/fs24/300W/i/2009/253/8/9/You_Are_Already_Dead_by_dafter_punk.png THIS THREAD IS ALREADY DEAD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar