roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 off, losyonu aftershave diye okudum, bir an mindfuck yedi beynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bonziyi de koy bavula zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ben sizin esprilerinze gülüyorm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Escape sen kınayt oynamak için casper marka laptop götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 don - bilek çorap terlik mayo - havlu - şapka - krem güneş gözlüğü deodorant - parfüm kitap - ipod fotoğraf makinesi ve pili şarj aleti kartı falan fişman şort - tşört ilaç vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 axedice said: Escape sen kınayt oynamak için casper marka laptop götür. HADİ GÜLÜLİM BUNA HUAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 cüzdan telefon gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 güneş gözülüğü yazmamışsınız ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 aldıklarım listesi -6 -7 tane t-shirt -3 tane gömlek -12 çift çorap -3 tane pantolon -1 tane pijama -2 ayakkabı -havlu falan -diş macunu/fırçası/ipi -kişisel bakım şeysi(parfüm falan her şey) -spor ceket bi tane -yağmurluk -2 tane uzun kollu ince bişiler -günlük notlar aldığın küçük defter -kalem falan -iç çamaşırı falan Ben yanıma bunları alıyorum. Mayom burada ki evde değilmiş o yüzden gittiğim yerden almayı planlıyorum. Edik: 10 gün gidiyorum ordan oraya işte ne farkeder. edik2: en möhüm şeyi unutmuşum güncelledim ahfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 wastyrx said: -6 -7 tane t-shirt -3 tane gömlek -12 çift çorap -3 tane pantolon -1 tane pijama -2 ayakkabı -havlu falan -diş macunu/fırçası/ipi -kişisel bakım şeysi(parfüm falan her şey) -spor ceket bi tane -yağmurluk -2 tane uzun kollu ince bişiler -günlük notlar aldığın küçük defter -kalem falan Ben yanıma bunları alıyorum. Mayom burada ki evde değilmiş o yüzden gittiğim yerden almayı planlıyorum. bu ne abi adam belki 3 aylığına gidiyor belki 3 günlüğüne. saçma sapan bi topick olmuş nereye gidiyorsun kaç günlüğüne gidiyorsun sölesene bilader hey allahım ya adamı delirtmeyin olum delirtmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 axedice said: Escape sen kınayt oynamak için casper marka laptop götür. SŞLFKİSŞDLFK HAKLI BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yav said: don - bilek çorap terlik mayo - havlu - şapka - krem güneş gözlüğü deodorant - parfüm kitap - ipod fotoğraf makinesi ve pili şarj aleti kartı falan fişman şort - tşört ilaç vs. benim fix yaz çantam budur sırt çantasına sığdırırım hepsini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bok gotur kocaman lazim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 makinaci al yanina iki tane. kuru kuru gecmez tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 limitsiz kredi kartımı alıyorum sadece yanıma gittiğim yerde satın alıyorum esyalarımı dönerken bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Yaz başladı değil mi? İnsanlar tatil falan yapıyor of. Ailem bile beni bırakıp haftasonu için kaçtı şehir dışına. FUUU Yaz gelse diye beklerken ağustosun geldiğini farkettim, nasıl koyuyor anlatamam. "Beni al koy bavula :/" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bavul kasar, sırt çantası iyidir 1 tişört 1 ekstra baksır 1 çift çorap 1 kot 1 havlu 1 ayakkabı yolculuğa altında mayo+terlik kombosuyla çık zaten, imbayız go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Red said: 6-7 tane mayo 6-7 mayo ne lan, kari misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 havlu mayo terlik acık renk tshirt ipod gunes gozlugu gunes kremi kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 uçağa biniceksen sudafed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Btw kalınacak gün sayısı kadar don ve çorap, yarısı kadar da mayo alırsanız süper sıkıntısız bir tatil geçirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 nie o kadar mayo aliyosunuz ya. 2-3 tane yeter. yikar giyersin iste. 3 bile fazla sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 benim 2 mayom var ve birini kullanmayalı 2 yıldan fazla vakit geçti bişeyleri yanlış mı yapıyorum acaba O_o şaşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numtmun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 9 gunluk tatile cikarken 15kg mi gecmeyecek bavulu nasil hazirlayacagim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yanına dambıl almicaksan çok zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar