Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25232632/ said: ‘DÜNYAYI UÇAN SPAGETTİ YARATTI’ Pastafaryanizm akımı, kanıtlanamayan bir şeyin insanlara öğretilmesinin eleştirisi üzerine kuruldu. Henderson kendi yazdığı bir ‘kutsal kitap’la kanıtlanamayan inançları eleştirdi ve bu düşünceleri yermek için kendi ‘inancı’nı ortaya koydu. Buna göre, dünya ‘Uçan Spagetti’ adı verilen bir ‘yaratıcı’ tarafından oluşturuldu. Buna göre de ‘Uçan Spagetti’ en yüce varlık kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ClpzAHe3nxs&feature=fvwrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 aslında dünyayı ben yarattım. bu gerçeği sizden bu zamana kadar sakladığım için utanç duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?73,4990533 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 welcom... aman neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bunun kitabı falanda bayağı güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Velkam tudı cangıl vigat fanengeymz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 nasıl abi uçuyomu bu tanrı ketçaplımı mayonezlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Uçuyo evet. Spagettiden meydân'a gelmiş. İki tane de köfte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster ahahah kısaltması fsm http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6e/Touched_by_His_Noodly_Appendage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yenir ki bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 NolaxThensbane said: welcom... aman neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 çok güzel bir kitaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 deneyle kanıtlanamayan şey var diye kendi tanrımızı yaratabiliyorsak, padişahlar da deneyle kanıtlanamayacağı için kendi tarihimi yazmaya gidiyorum. osmanlı diye bir şey yokmuş aslında, yunanlar bizi yönetmiş felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://artoftrolling.files.wordpress.com/2011/07/chatroulette-trolling-untitled29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 favorim seks teorisi vs leylek teorisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bone said: deneyle kanıtlanamayan şey var diye kendi tanrımızı yaratabiliyorsak, padişahlar da deneyle kanıtlanamayacağı için kendi tarihimi yazmaya gidiyorum. osmanlı diye bir şey yokmuş aslında, yunanlar bizi yönetmiş felan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bone said: padişahlar da deneyle kanıtlanamayacağı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bone said: deneyle kanıtlanamayan şey var diye kendi tanrımızı yaratabiliyorsak, padişahlar da deneyle kanıtlanamayacağı için kendi tarihimi yazmaya gidiyorum. osmanlı diye bir şey yokmuş aslında, yunanlar bizi yönetmiş felan.la havle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 eheh gulsem mi napsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bone said: deneyle kanıtlanamayan şey var diye kendi tanrımızı yaratabiliyorsak, padişahlar da deneyle kanıtlanamayacağı için kendi tarihimi yazmaya gidiyorum. osmanlı diye bir şey yokmuş aslında, yunanlar bizi yönetmiş felan. aslında mantıklı. tarihsel olaylar da kitaplardan okunuyor din de. kendi gözümüzle görmediğimize veya deneyle ispatlanmayan hiçbişeye inanmayacaksak neredeyse herşey yalan. bide adamlar nelerle uğraşıyo ya ne çok boş vakitleri var , hayır milleti kendince doğru yola sokmaya çalışanlarla dalga geçip aynısını kendileri yapmaya çalışıyolar.ben dinden dönsem sana ne faydası var aidat mı ödüyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tarih kayıtlardan çalışılıyor masal kitaplarından değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben şimdi bi belge yazıcam tüm dünyanın benim kontrolümde olduğuna dair. yıllarca tek başıma dünyayı cillop gibi yönettiğimden, yönetimim boyunca savaş açlık mutsuzluk neyin olmadığından bahsedicem. sonra da geriye kalan tüm güncel tarih kayıtlarını yokedicem. 300 500 yıl sonra ???? PROFIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 geri kalan bütün kayıtları yokedebilecek yetkinliğe sahipsen zaten yalan değildir dünyayı sen yönetiyosun demektir :) Ha yönetiminin mutluluğuna dair elbet birisi çıkar bir şeyler yazar sana saydırır o ayrı Pasta said: tarih kayıtlardan çalışılıyor masal kitaplarından değil. şu. tarihin kayıtları (birden fazla ve hepsi birbirini destekler şekilde) ve kanıtları var, arkeolojik kazılarla ortaya çıkan bulgular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar