Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu cuma vakıfta görmedim seni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi tane hocam var, sınıfta ödevleri ben belirliyorum, sonra topluyorum onları falan ondan dolayı hoca ile sık görüşüyoruz. Bugün kandilmiş, odasına gittim bir kaç şey almam lazımdı ödevlerle ilgili.

En son odadan çıkarken, oğlum vakfa gelmiyorsun sen hiç görmedim ben seni dedi. Sonra ne vakfı hocam ehe mehe derken, bizim işte 7şehitlerde -semt adı- vakıf var orda bu akşam gel bakalım kandil hem falan dedi. Daha sonra ben yok hocam Antalya'ya gidicem bu haftasonu falan diyip geçiştirdim, üstüne hadi hadi siz şimdi üç muma - birahane- falan gidersiniz hep diye laf soktu aklınca. en son ben evden çıkmıyorum hocam, zaten geziyorum dediğim de tatava diyince, tamam ara ara uğra vakfa görücem seni orda falan dedi.

Şimdi kaarşlerim bu kadar kolay mı lan cemaat propagandası yapmak okulda?
Mesaj tarihi:
yav said:

Notun AA olcaksa acıma.

abi onu da düşünmedim değil aslında ama, kendimi kirlenmiş hissedersem ajsfbasf.

ya ciddi şimdi giderim bir de aa geçemezsem büyük kavga çıkar.
Mesaj tarihi:
git bi görün abi ne kaybetçen etkilenmekten mi korkuyosun
sen mesafeni koru ama pragmatik davran
yarın bir gün AA da alırsın iş de bulursun hehe
Mesaj tarihi:
Git ya, güzelce karnın doyar, ramazanda vs. yardım ederler erzak vs. verirler, notların yükselir, iş bulursun. Üstelik wololo diye convert etmezlerse içlerine sızmış olursun adasf

Win/win
Mesaj tarihi:
napiyolarki acep o vakifda? gay community olmasin?

neyse ama benim notum aa gelicek olsa sinifa namaz kilarak filan girerdim. Sen git bi gorun.Okulun son gunu aa yi gorduun anda hocam arkadaslarla kafayi cekip dansoz oynaticaz buyrun sizide bekleriz de.
Mesaj tarihi:
Accolade said:

ders çalışma bir boka yarama, AA versin namaz kılarak gireyim sınıfa

ne kadar kemiksiz, kadayıf gibi adamlarsınız ya

http://img.blogcu.com/uploads/laurana_sturm_brightblade.jpg
  • Yeni Oluştur...