küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bi tane hocam var, sınıfta ödevleri ben belirliyorum, sonra topluyorum onları falan ondan dolayı hoca ile sık görüşüyoruz. Bugün kandilmiş, odasına gittim bir kaç şey almam lazımdı ödevlerle ilgili. En son odadan çıkarken, oğlum vakfa gelmiyorsun sen hiç görmedim ben seni dedi. Sonra ne vakfı hocam ehe mehe derken, bizim işte 7şehitlerde -semt adı- vakıf var orda bu akşam gel bakalım kandil hem falan dedi. Daha sonra ben yok hocam Antalya'ya gidicem bu haftasonu falan diyip geçiştirdim, üstüne hadi hadi siz şimdi üç muma - birahane- falan gidersiniz hep diye laf soktu aklınca. en son ben evden çıkmıyorum hocam, zaten geziyorum dediğim de tatava diyince, tamam ara ara uğra vakfa görücem seni orda falan dedi. Şimdi kaarşlerim bu kadar kolay mı lan cemaat propagandası yapmak okulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://inciswf.com/1308746402.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kolaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Notun AA olcaksa acıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sen gel sen gel mübarek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yav said: Notun AA olcaksa acıma. abi onu da düşünmedim değil aslında ama, kendimi kirlenmiş hissedersem ajsfbasf. ya ciddi şimdi giderim bir de aa geçemezsem büyük kavga çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 git bi görün abi ne kaybetçen etkilenmekten mi korkuyosun sen mesafeni koru ama pragmatik davran yarın bir gün AA da alırsın iş de bulursun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi inanılmaz mantıklı konuştun gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 gidersen sonun balon gibi olucak işte. gelip burda intihal yapanları falan savunursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Git ya, güzelce karnın doyar, ramazanda vs. yardım ederler erzak vs. verirler, notların yükselir, iş bulursun. Üstelik wololo diye convert etmezlerse içlerine sızmış olursun adasf Win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bir giriyosun, içerde herkesten WOLOLO diye sesler çıkıyor. :/ İşte o zaman koşarak uzaklaşman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yalnız şakaya gelmez bizim bi arkadaş böyle güme gitti sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 maklube vardır lan aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 iyi düşün bu sana hoş sohbet ve maklubenin kapısını açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 fotoğraf makinası soksam ne eğlenirim lan sonra o fotolara bakıp. horned hand ile poz falan da veririm belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sixpack al birde kart hadi hocalar kapın birer tane diyip kağıt dağıtmaya başla onlar anlar mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 napiyolarki acep o vakifda? gay community olmasin? neyse ama benim notum aa gelicek olsa sinifa namaz kilarak filan girerdim. Sen git bi gorun.Okulun son gunu aa yi gorduun anda hocam arkadaslarla kafayi cekip dansoz oynaticaz buyrun sizide bekleriz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ders çalışma bir boka yarama, AA versin namaz kılarak gireyim sınıfa ne kadar kemiksiz, kadayıf gibi adamlarsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 vakif ne la yapram deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 walla eger muhtac degilsen acima git notunu kap yarin obur gun sittiri cekip cikabilmek onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 gelmiyorum lan ne üsteliyorsun deseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 AA'yı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Sparkcaster said: sen gel sen gel mübarek adam sunu demeye gelmistim ama bayram abiyide ekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Accolade said: ders çalışma bir boka yarama, AA versin namaz kılarak gireyim sınıfa ne kadar kemiksiz, kadayıf gibi adamlarsınız ya http://img.blogcu.com/uploads/laurana_sturm_brightblade.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o günden beri bugün ilk defa görüşcez. bakalım niye gelmedin lan dicek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar