Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olunan kıza yazan dost sıfatlı kişi

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Mesela hoşlandığın kıza yavşayacak adamı suratından anlarsın, gözleri bir yavşak bakar onların hep.

hmm durum simetrik o zaman tam tersi senin için de geçerli. yani hoşlandığın kıza yavşayacak adam da o kızdan hoşlanıyordur ve o kızdan hoşlandığın için sen o kıza bir miktar yavşamak durumundasın dolayısıyla gözlerin yavşak yavşak bakıyor.

Q.E.D
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Leadman said:

Kız konusunda bizim yakın arkadaş ortamında "mal olma" durumu vardır ve birbirimizin hoşuna giden kızla asla bir şey düşünmeyiz. Konuşmayız dahi, kaçarız hatta kız konuşsa bile.

Bu ne lan?

evet onu ben de merak ettim. önce adamlar mala bağlıyor sandım ama kıza açık açık mal diyorlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazsın adam ne olmuş sen yine aşık ol kıza bu bir engel değil ki. Ama kız onu seçdi seni değil şimdi durumu hazmet ve işine bak, yada madem o kadar seviyosun hadi git mücadele et, birşey ler yap sevdiğin kız için neyi bekliyosun ki ? Ama elbette seninde aşkının diğerlerinden bir farkı yok, ancak kız sana pas verirse harekete geçersin aşkınında sınırı bu, koşula bağlı. Belki kız mutlu böyle ve onun iyiliği için hadi ondan vazgeç o zaman. Ama bunları yapmak kolay değil, nihayetinde ortalama bir aşık ve ortalama bir insansın aynen diğer herkes gibi.

Diğer adam en azından bak seni satmış( yani sana göre) şimdide sevdiği kızla takılıyor mis gibi. Bedelini ödemiş eleman peşinen tebrik ediyorum adamı.

Aynı şekidle sevdiğin kızında diğerlerinden bri farkı yok, yarın başkasını bulur ona aynı şeyleri hissedersin. Yani gençler rahat olun, hissettiğiniz ve başınıza gelen hadiseler size özgü değil. Aşkınızda kimseninkinden ne daha büyük nede daha küçük.

Herkes aynu durumdan geçiyor, git sana senin kadar değer verecek birini bul.

Ama insanlar dram yaratmayı sever, çünkü en büyük aşk bizimki, en büyük hayal kırıklığı bizimkdir, yani öyle olmalıdır, çok değerliyiz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal olma derken mağalolma anlamında söylemiştim. :D Türkçenin azizliği.

Kızın herifi seçmiş olması doğru bir bakıma. Benim zaten kızdan bir beklentim yok, tek olayım o dost şahsının vurdumduymaz, hiçbir şey yokmuş gibi davranışları.

Şey edilmiş anüsün davası olmaz. Yapacak bir şey yok.

Sevdiğim için savaşma falan durumu da gereksiz. Sonuçta gönüller bir olmuş, ben niye atlayayım ki ortaya yani. :D Geçti artık bizden, kaptı herif.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şöyle düşün, kendinden 8 yaş büyük biriyle çıkıyor diyorsun. hadi kız 30 31, adam 38 39 yaşında olsa bir ihtimal kafa denkliği olabilir. ama 20'li yaşlarda öyle bir yaş farkı ile uzun sürmez o ilişki.

stalkerlığa devam.

edit: kız kaç yaşında ? seninle aynı yaşlarda olduğunu varsaydım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...