Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesela hoşlandığın kıza yavşayacak adamı suratından anlarsın, gözleri bir yavşak bakar onların hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 onlar ki kulaklari vardir duymaz, gozleri vardir gormez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sdfsdf hele bi başına gelsin görürsün yanlış seçtiğini yanlışı anladığın ana kadar anlamıyosun. arkada da "katil yerde yatan adammış" müziği çalıyor işte, öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ağlama melis akşam simidi yemeyenin malını yerler büyüyünce geçer ne desen uyuyor lan topiğe asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kardeşim daha tam olarak çıkmıyolarmış ki bence adı konunca ''birader senin kızla sevişiyoruz haberin olsun'' derdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Xaenin said: Mesela hoşlandığın kıza yavşayacak adamı suratından anlarsın, gözleri bir yavşak bakar onların hep. hmm durum simetrik o zaman tam tersi senin için de geçerli. yani hoşlandığın kıza yavşayacak adam da o kızdan hoşlanıyordur ve o kızdan hoşlandığın için sen o kıza bir miktar yavşamak durumundasın dolayısıyla gözlerin yavşak yavşak bakıyor. Q.E.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Xaenin said: Leadman said: Kız konusunda bizim yakın arkadaş ortamında "mal olma" durumu vardır ve birbirimizin hoşuna giden kızla asla bir şey düşünmeyiz. Konuşmayız dahi, kaçarız hatta kız konuşsa bile. Bu ne lan? evet onu ben de merak ettim. önce adamlar mala bağlıyor sandım ama kıza açık açık mal diyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Leadman said: Ve çıktığı insanların da benden hiçbir anlamda bir fazlası yoktu. Şu an takıldığı arkadaşımın da fazlasını göremiyorum ben. o öyle değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bi yerde bi fazlası vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Xaenin said: Leadman said: Kız konusunda bizim yakın arkadaş ortamında "mal olma" durumu vardır ve birbirimizin hoşuna giden kızla asla bir şey düşünmeyiz. Konuşmayız dahi, kaçarız hatta kız konuşsa bile. Bu ne lan? AHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi şesuya bundan sonra öyle davranıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hayır neye göre fazlası yok ki? manavdan yemeklik domates mi seçiyorsun? eğer sırf tipini söylüyorsan da sen olayı hiç anlamamışsın ki abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 olm adamın and justice for all dövmesi var neyi konuşuyosunuzki burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sırf ego için adamı döv bence. hatta birlikte dövelim dicem de yaş 18 üstü olunca adli mevzular çok pis bağlayabilir elimizi ayağımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 seviyorsan git konuş abi bence. denmiş miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 olm ne bu aglama yani sana sormamasi ayip tabii ama sende ona gore davran demekki dusundugun kadar yakin arkadas degilsiniz. kizda diledigiyle cikar yani so what? gym e gidiyosun march march!para kazaniyosun daha guzel kizlar buluyosun--profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 march march mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Yazsın adam ne olmuş sen yine aşık ol kıza bu bir engel değil ki. Ama kız onu seçdi seni değil şimdi durumu hazmet ve işine bak, yada madem o kadar seviyosun hadi git mücadele et, birşey ler yap sevdiğin kız için neyi bekliyosun ki ? Ama elbette seninde aşkının diğerlerinden bir farkı yok, ancak kız sana pas verirse harekete geçersin aşkınında sınırı bu, koşula bağlı. Belki kız mutlu böyle ve onun iyiliği için hadi ondan vazgeç o zaman. Ama bunları yapmak kolay değil, nihayetinde ortalama bir aşık ve ortalama bir insansın aynen diğer herkes gibi. Diğer adam en azından bak seni satmış( yani sana göre) şimdide sevdiği kızla takılıyor mis gibi. Bedelini ödemiş eleman peşinen tebrik ediyorum adamı. Aynı şekidle sevdiğin kızında diğerlerinden bri farkı yok, yarın başkasını bulur ona aynı şeyleri hissedersin. Yani gençler rahat olun, hissettiğiniz ve başınıza gelen hadiseler size özgü değil. Aşkınızda kimseninkinden ne daha büyük nede daha küçük. Herkes aynu durumdan geçiyor, git sana senin kadar değer verecek birini bul. Ama insanlar dram yaratmayı sever, çünkü en büyük aşk bizimki, en büyük hayal kırıklığı bizimkdir, yani öyle olmalıdır, çok değerliyiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ona meydan oku ve ölüm dövüşüne çağır http://www.youtube.com/watch?v=MWb_xz0OakQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mal olma derken mağalolma anlamında söylemiştim. :D Türkçenin azizliği. Kızın herifi seçmiş olması doğru bir bakıma. Benim zaten kızdan bir beklentim yok, tek olayım o dost şahsının vurdumduymaz, hiçbir şey yokmuş gibi davranışları. Şey edilmiş anüsün davası olmaz. Yapacak bir şey yok. Sevdiğim için savaşma falan durumu da gereksiz. Sonuçta gönüller bir olmuş, ben niye atlayayım ki ortaya yani. :D Geçti artık bizden, kaptı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bir de şöyle düşün, kendinden 8 yaş büyük biriyle çıkıyor diyorsun. hadi kız 30 31, adam 38 39 yaşında olsa bir ihtimal kafa denkliği olabilir. ama 20'li yaşlarda öyle bir yaş farkı ile uzun sürmez o ilişki. stalkerlığa devam. edit: kız kaç yaşında ? seninle aynı yaşlarda olduğunu varsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Sürmedi zaten o ilişki. 17 yaşındaki kız 26 yaşında herifle çıkarsa, senaryo belli zaten. Herifin tek amacı sevişip sevişip salmak. Nitekim öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Leadman said: Ve çıktığı insanların da benden hiçbir anlamda bir fazlası yoktu. Şu an takıldığı arkadaşımın da fazlasını göremiyorum ben. olay zaten senin elemandan daha klas olman değil.allahın barzosu da olsan kızı pohpohlayıp kendisini prenses hissettirmende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sevişmediğiniz kıza nasıl aşık oluosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Birinci sayfayı bitirip direk 10'a geçtim, topiğin anlam bütünlüğü neredeyse hiç bozulmadı. Kendinizi boşa yoruyorsunuz bence :p Kız fena fingirdekmiş, arkadaşın da afedersin ama dev götmüş, nesini tartışalım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar