Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknosa' da büyük indirim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada afişte kocaman %50'ye varan indirim yazarken herkes yazıdaki %20'ye takmış :D zaten teknosa kazıkçı ama almak istediğin bi üründe %40 falan indirim varsa baya güzel fiyata alırsın yani her şekilde.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
LG gerçekten çok iyi bir marka, uzun süredir LG lcd tv ve monitor kullanıyorum. çok memnunum, bu mükemmel fırsatı kaçırmayın derim.

herkese iyi forumlar

^_________________________________________^
Mesaj tarihi:
Birde bozulursa ' banane kardeşim al ürünü sok bir yerine' demiyorlar mediamarket gibi yerlerde.

Bedava verseler teknosaya kadar gidip alıp gelip kurana kadar harcadıgım para bile fazla teknosadan aldıgım ürüne.
Mesaj tarihi:
aldığın bi ürünün bozuk çıkması aldığın marketle ne alakası var? bozuk çıktıysa yetkili servisi falan var. Ürünün bozuk çıktığında aldığın yere götürürsen zaten + 1 hafta beklersin.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

aldığın bi ürünün bozuk çıkması aldığın marketle ne alakası var? bozuk çıktıysa yetkili servisi falan var. Ürünün bozuk çıktığında aldığın yere götürürsen zaten + 1 hafta beklersin.
Mediamarkt'ta aldığın ürün bozuk çıktıysa 1 hafta içinde götürüp sorgusuz sualsiz değiştirebiliyorsun. En azından ben 1 cep telefonu ve 1 harddiskte böyle yaptım. Sorunsuz hallettim.

Teknosa'da paketini açtığın için ürünü çevirip poposuna monte ediyor müşterinin.
Mesaj tarihi:
firma taahüt ediyosa öle bişi yapar zaten. Misal vatanbilgisayar da monitörde 30 gün ölü piksel garantisi veriyor kendi içinde.

Teknosa bu tip bişeyi taahüt etmiyosa yapmaz.

Ürün bozuk olup, garantiye vermek istediğinde almıyorsa problem var. Fakat hemen değişim isteyemezsin.
  • Yeni Oluştur...