mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1622030_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şu türkçe ing meme mevzusunu tartışdığım adamlar, bu üstteki mi komik ya da başarılı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ikisi de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 escape said: şu türkçe ing meme mevzusunu tartışdığım adamlar, bu üstteki mi komik ya da başarılı? meme var mı? var ozmn başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 escape said: şu türkçe ing meme mevzusunu tartışdığım adamlar, bu üstteki mi komik ya da başarılı? üstteki de türk yapımı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 "roket adam" said: ahhahahahahhahaahah ensest detected adsdfgasdfhj ben de neresi komik derken aaahshhahshhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bende kızın şortunda acaba 'trap' mı var diye bakınıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 "roket adam" said: ahhahahahahhahaahah ensest detectedne demiş atalarımız insest is the best put your sister to the test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 princless ne lan asdfgasd şimdi gördüm daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 escape said: lan bi gidin lan, şu ingilizce olsaydı ne kadar saçma olursa olsun komik gelirdi. sizin o güldüğünüz ingilizce olanlarını da biliyoruz, o kadar ingilizcemiz var. emin olun en az bunun kadar saçma çoğu.. nasıl adamlarsınız lan nasıl bi kişilik türkçe konuşup türkçeden nefret etmek vay arkadaş ya bundan sonra buraya facebook troll bilimi sayfasından bunun türkçe olanlarından günden 3 4 kere paylaşıcam. fuck yeahhh türkçeden nefret etmek ne ya bu kadar mal bi yorum görmedim, kafan iyiydi heralde bunları yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 normali oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yazık yazık eskiden böyle değildi liseli gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Açıkara gördüğüm en iyi seri Yüzüklerin efendisi ya. İşyerindeyim diye doya doya gülemedim. Serviste dönerken aklıma gelip gelip yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://biebian.sourceforge.net/JBL.png http://biebian.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 nomsaR said: escape said: şu türkçe ing meme mevzusunu tartışdığım adamlar, bu üstteki mi komik ya da başarılı? üstteki de türk yapımı zaten. Off çok acıklı olmuş bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 escape said: şu türkçe ing meme mevzusunu tartışdığım adamlar, bu üstteki mi komik ya da başarılı? Olay türkçe/ingilizce konusu değil aslında. Türkçe meme lerin bu kadar boktan olmasının 2 sebebi var. En önemlisi İngilizceden direkt olarak Türkçeye çevirilen içerikler. İngilizcedeki kalıpları, kelime oyunlarını, esprileri filan Türkçeye çevirmeye kalkıştığında anlamlarını kaybediyolar. Sonuçta Türkçeye çevirilmiş memeler aşırı derecede çakma duruyo. Türkçe orijinal içeriklerin de boktan olması konusuna gelirsek, bu noktada trollturk vs. gibi direkt sitelerin çakma olduğu durumu ele alıyoruz. Bi insan neden meme lerin kaynağı olan 4chan e, hadi ondan tırsıyosa reddit, 9gag gibi softcore versiyonlarına girmek yerine çakma trollturk e,trollbilimi ne girsin ki? Daha açık sormak gerekirse: ingilizce esprileri anlamaya yetebilse neden çakma versiyonlarını okumak istesin ki? Varılabilecek tek sonuç yetememesi. İngilizce esprilere yetemeyecek seviyedeki bi insanın üreteceği içeriğin seviyesi aşağı yukarı belli oluyo zaten. Bu olay Türkçe çok boktan bi dil o yüzden sadece İngilizce esprilere gülüyorum olayı değil. Ya ingilizce bilgin ya espri anlayışın ya da zekan aradaki farkı anlamaya yetmediği için böyle o şekilde anlıyosun sanırım ama gerçekten bahsettiğin siteler çok rezil. Yoksa -konsepti farklı olsa da- Türkçe içerik üreten çok başarılı siteler de var -mesela bobiler-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ayni sekilde bobiler'den tercumeler de 9gag'de cok anlamsiz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 lan kac sfdır yazı var yürüyün pic threadı mundar ettiniz. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1638370_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bobilerden gayet başarılı şeyler çıkıyor mesela, onlara laf eden varmı? yok, çünkü orjinal oluyor oradaki çoğu güzel şey. şunu anlayamıyor işte bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://www3.bobiler.org/upload/all/253/okey_heyecani_mecliste_bardak_krizi_hass_25363477856.jpg http://www3.bobiler.org/upload/photographs/25355346679.jpeg gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 BramStoker said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1500945_700b.jpgsperm nasıl birşey korktum lan bundan sonra boşalmıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Böyle uzun resimleri alıntılarken spoiler içine koymayı düşünecek kadar kapasiteniz yokmu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Telefondan giren biri olarak katılıyorum ve küfürle arttırıyorum Küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Resimleri sadece genişliğine göre değil de boyuna göre de boyutlandırarak küçültse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 tamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar