Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bi sonraki secimlerde potansiyel milletvekili olabilir bak bu takip edin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Oh Bursa, you so crazy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 beline kuvvet koçum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 oha boyle bir sapik ilk defa goruyoruz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 THARKAS said: oha boyle bir sapik ilk defa goruyoruz herhalde? yok ya bi sürü var ülkemizde her sene fırlıyor bir tanesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Rewendor said: Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 khalad said: THARKAS said: oha boyle bir sapik ilk defa goruyoruz herhalde? yok ya bi sürü var ülkemizde her sene fırlıyor bir tanesi işte ben erkek kiz coluk cocuk ayrimi yapmayani ilk defa gordum valla. adam bide delirirler falan diyor inanilmaz. aklim almiyor buna kanan insanlara oda ayri konu. sonra akp neden iktidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 90 larda "muz öpen" cemaatinden sonra , çokta şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 huun said: bursa ile ilgili konuları bence tek bir başlık açıp orada yazalım. böyle çok dağınık oluyor, gelecek nesillere dev bir külliyat bırakma şansından oluyoruz. bence direk alan açılsın başlıklar oraya aktarılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aczimendiler gibisi gelmedi şunca zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 THARKAS said: khalad said: THARKAS said: oha boyle bir sapik ilk defa goruyoruz herhalde? yok ya bi sürü var ülkemizde her sene fırlıyor bir tanesi işte ben erkek kiz coluk cocuk ayrimi yapmayani ilk defa gordum valla. adam bide delirirler falan diyor inanilmaz. aklim almiyor buna kanan insanlara oda ayri konu. sonra akp neden iktidar. başka ülkelerde ilim bilim ilerler bizde cehalet tam gaz ilerliyor. adamda mide yokmuş resmen mentalitesi fark yaratmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 said: Operasyon kapsamında Uğur K.’nın sağ kolu olduğu öne sürülen Mesut K. (42) ile Uğur K.’ya iş arkadaşını, nişanlısını ve annesini götürdüğü öne sürülen Ahmet C. (28) de gözaltına alındı. Gemlik de Bursa sayılır bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 en epic kız kaldırma cümlesi.. cenneti vaadediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ne ilki ya, aktif 2-3 tane vatrdır bence su an bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Aket-Atum said: Operasyon kapsamında Uğur K.’nın sağ kolu olduğu öne sürülen Mesut K. (42) ile Uğur K.’ya iş arkadaşını, nişanlısını ve annesini götürdüğü öne sürülen Ahmet C. (28) de gözaltına alındı. indirim mi yapmis, bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Selam, Adamı dünyanın farklı noktasına bırakalım. Öyle veya böyle Türk nüfusunu arttırır bu adam. Cezası trans yapılarak E5 kenarında çalıştırılmak olmalı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 adam uçanı kaçanı affetmemiş, genci yaşlısı erkeği kadını çocuğu büyüğü ailesi bekarı farketmeden elden geçirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Cennete gideceğim diye ardını dövdürmekde ne eşsiz bir fikir. Kaz gelecek yerden ardını esirgeme gibi. Hani vardır ya "abi 1 milyon dolara şunu yaparmısın" diye sonu gelmez geyikler. Burdada adama abi cennete gideceksin ama şu adam ardını dövecek kabul mü ? demişler, Adamda kabul eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi bu kafa neyin kafası ahah cennet vaadiyle kandırmak nedir lan ahahha 40 yıl düşünsem aklıma gelmez=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Masakari said: 90 larda "muz öpen" cemaatinden sonra , çokta şaşırtmadı. şu benim zihinsel ve bedensel gelişimimi çok kötü bozdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 huun said: bursa ile ilgili konuları bence tek bir başlık açıp orada yazalım. böyle çok dağınık oluyor, gelecek nesillere dev bir külliyat bırakma şansından oluyoruz. Konu Disi <3 Bursa diye bolum acmayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar