Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

bu hadise git gide fenerin yanına birilerini çekelim ki herkes düşürmeye karşı çıksına dönmeye başladı.

Çok dogru tespit , tebrik ederim , güzel çalıştırmısın kafayı :D
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

inprc said:

Gs ligden ve kupadan erken elenmenin sefasını sürüyor.bu geçen sezonu kapsayan bir soruşturma.yoksa onların 67.amatör kümeye düşmesi lazım şimdiye kadar yaptıklarından.

GS son 10 senedir 2 ya da 3 kere falan şampiyon oldu, ki birisi de ite kaka. her sene daha kötüye gitti, maddi açıdan oyuncuların parasını ödemekten bile aciz durumda bırak fazladan parayla şikeyi, üstüne de şikeyi organize suçu falan geçtim takımın bi stat açılışını bile organize etmekten aciz yöneticilere sahip. şu haldeki takıma hiçbir gerekçe ya da kanıt yokken şike yaptı demek için ya bayağı alkollü ya da bayağı fanatik olmak lazım. İkisi de iyi şeyler değil.

koca gs nin tarihi 10 senelik mi abi sadfse daha öncelerini demek istemiş ki hakladı.şike mike yapmayın mı var allahsen
Mesaj tarihi:
Her işte bir hayır vardır demekki en kötü sezonumuzun bu sene geçmesi hayırlı olmuş. Gerçi Rewendor'un dediği doğru bundan 25-30 sene öncesini bilemeyeceğim ancak son on yılda Gs şike yapmışsa eğer fazla beceriksizmiş derim. Kaldı ki 2001 yılında Fenerbahçe'nin kazandığı şampiyonlukla ilgili Ankaragüçlü Cafer'in açıklamaları vardı, sonra gören olmadı sanırım bir daha onu.
Bu yüzden GS'ye bok atmayalım kendimize bakalım şu an. Ha GS de şike yapmışsa eğer, tez zamanda düşsün laga luga yapılmadan. En tahamül edemeyeceğim şey çünkü. İlk bizi düşürsünler hatta...
Mesaj tarihi:
abi belediye takımından korkup şike yaptığımıza mı yanayım,kırk yılın başı doğru düzgün transfer yapan yöneticinin adı bu şekil şike olayları ile geçtiğine mi yoksa bu halkın takımının içine ettiklerine mi şaşdım
Mesaj tarihi:
knox said:

abi belediye takımından korkup şike yaptığımıza mı yanayım,kırk yılın başı doğru düzgün transfer yapan yöneticinin adı bu şekil şike olayları ile geçtiğine mi yoksa bu halkın takımının içine ettiklerine mi şaşdım

bu işin sonunda birde hiçbirşey çıkmazsa esas o zaman izlemek lazım komediyi her maçta beşiktaş ve fenerbahçe şike ile kazandı yazılarını okuyacağız adlmfğsd
Mesaj tarihi:
Şimdi forza'ya bakıyorum da herkes rage kusuyor yönetime ve tayfura. Bir yandan da desteklemek için yürüyüş falan yapan FBlileri görünce neden Beşiktaşlı olduğumu anlıyorum.

İnşallah bu muhabbeti çok uzatmazlar, lig başlamadan cezalar verilir, düşen düşer. Bir daha da şerefsizler, Şeref'in takımına giremezler.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Şimdi forza'ya bakıyorum da herkes rage kusuyor yönetime ve tayfura. Bir yandan da desteklemek için yürüyüş falan yapan FBlileri görünce neden Beşiktaşlı olduğumu anlıyorum.

İnşallah bu muhabbeti çok uzatmazlar, lig başlamadan cezalar verilir, düşen düşer. Bir daha da şerefsizler, Şeref'in takımına giremezler.

+1
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

3. dalgada da GS gelse , belki kümede kalmak için yapmışlardır şike :D

Biraz düşmeye daha da yaklaşsalardı onlarıda bu soruşturmada görebilirdik bence.
Mesaj tarihi:
fizban said:

o iğrenç bi espriydi ya keşke sallamasaydın bob..

o değil de

şerefli ikinciliklerden
şikeyle ikinci liglere..

En çok koyan da o zaten. Şerefli ikincilikle hep övündük biz haklı olarak.

Şikenin cezası küme düşmek olmasa bile, ya da amatör kümeye de düşürseler farkeden hiçbişey yok benim için. Önemli olan şikecilerin bu klübe de girebilmiş olması.

Gerçi şu anda Akın ve Alın'ın itiraf ettiler haberi gerçek değildir diye haberler düşüyo, bakalım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...