BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 5 ağustos'ta lig mi başlar abi şaka mı bu? yuuuh yani cidden yuh. ispayna'da bizden çok takım var onlar bile geç başlıyor. bu sıcakta neyin maçı bu ya? ne gerizekalı bir karardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 SON DAKIKA - Gözaltina alinan Trabzonspor Asbaskani Nevzat Şakar rahatsizlanarak hastaneye kaldirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Masquerade said: SON DAKIKA - Gözaltina alinan Trabzonspor Asbaskani Nevzat Şakar rahatsizlanarak hastaneye kaldirildi. Bunlarda birbirlerinden özeniyorlar mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 BiTcH_oFBaT said: 5 ağustos'ta lig mi başlar abi şaka mı bu? yuuuh yani cidden yuh. ispayna'da bizden çok takım var onlar bile geç başlıyor. bu sıcakta neyin maçı bu ya? ne gerizekalı bir karardır 2-3 hafta içine maç koymayı akıl edecek 1 tane adaM yokki yıllardır federasyonda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 SON DAKİKA: Sadri Şener'e emniyet tarafından sorulan ilk soru: Nasıl koydu Aykut Kocaman?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 SON DAKIKA - Trabzonspor yurtdisi kampinda olan Caner Cuvalcioglu ve Hasan Yener yarin ifadeleri alinmak üzere Emniyet'e getirilecek. şaka maka trabzon da gidici. sessizliklerinden belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 adamınbiri said: SON DAKİKA: Sadri Şener'e emniyet tarafından sorulan ilk soru: Nasıl koydu Aykut Kocaman?" http://i43.tinypic.com/rs8uq0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 @rew, sana bunu göstericektim ben de onur, yok öyle oyuncu transferi olayı, kiralama fln Masquerade said: Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan Açıklama Gösterdiğimiz tüm titizliğe rağmen medyada kulübümüzle bağlantılı mesaj kirliliği ne yazık ki devam etmektedir. Bugün bazı medya organlarında yer alan "Galatasaray Fenerbahçe'nin futbolcularını kiralayacak" şeklindeki kaynağı belirsiz haberin gerçekle hiçbir ilişkisinin olmadığını kamuoyunun bilmesini isterim. Yaşanılan bu sıkıntılı ve hassas dönemde bu tarz "fırsatçı" düşüncelerin Galatasaray camiasına mal edilmesi üzücü olduğu kadar birilerinin Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ilişkileri germek, araya nifak tohumları ekmek gibi bir niyetleri olduğu kanısını uyandırmaktadır. Yönetimimiz kendi transfer politikasını ve hedeflerini bu tarz olaylara bağlı olarak değil, kendi sportif başarı hedeflerine bağlı olarak çoktan yapmıştır ve bu konuda çalışmalarımız sonuçlanmak üzeredir. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Rewendor said: aquila said: son durum nedir arkadaslar? Aysal "fener küme düşerse yabancılarını kiralarız onlara zarar olmasın" dedi. Galatasaray.org said: Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan Açıklama Gösterdiğimiz tüm titizliğe rağmen medyada kulübümüzle bağlantılı mesaj kirliliği ne yazık ki devam etmektedir. Bugün bazı medya organlarında yer alan "Galatasaray Fenerbahçe'nin futbolcularını kiralayacak" şeklindeki kaynağı belirsiz haberin gerçekle hiçbir ilişkisinin olmadığını kamuoyunun bilmesini isterim. Yaşanılan bu sıkıntılı ve hassas dönemde bu tarz "fırsatçı" düşüncelerin Galatasaray camiasına mal edilmesi üzücü olduğu kadar birilerinin Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ilişkileri germek, araya nifak tohumları ekmek gibi bir niyetleri olduğu kanısını uyandırmaktadır. Yönetimimiz kendi transfer politikasını ve hedeflerini bu tarz olaylara bağlı olarak değil, kendi sportif başarı hedeflerine bağlı olarak çoktan yapmıştır ve bu konuda çalışmalarımız sonuçlanmak üzeredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 onu görmemişim tamam o haber yalanmış o halde. yalnız şaka maka ligin başlangıcını erteleme ihtimalleri var uefa laf ederse. edit: ardarda 2 defa geldi açıklama, yeni eğlence de bu açıklama olmayacak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Zaytung: `Türkiyede son 1 haftadır patlak veren şike skandalının gerçek amacının futbolseverlere hızlandırılmış hukuk dersleri vermek olduğu ortaya çıktı.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Rewendor said: yalnız şaka maka ligin başlangıcını erteleme ihtimalleri var uefa laf ederse. sanırım oyle bişi beklediklerinden dolayı bu kadar erken başlatıyorlar ligi asdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 fenerbahçe düşerse diye kardemir karabük'ü alsın. fitbolcuları oraya postalasın dalga geçiyorum ciddiye almayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yapılabilir o dedigin dasaaa. daha once yapildi da ahahaha. kayserispor dustu, kayseri erciyes ile isim degistirdiler gdf. ligdeki takim kayseri erciyes aslinda su an, kayseri degil. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nileppezdel said: Buddha said: nileppezdel said: @Buddha: Evet Fener'den nefret ediyorum, ama evet GS de yaptıysa düşürülmesinden yanayım çünkü futbol sevgim GS sevgimden de büyük FB nefretimden de. Suçsuzsa da tabii ki düşürülmesin Fener. Benim o lafları edip insanları sinirlendirmeye çalışmamın tek sebebi de "suçluysak da düşmeyiz Fenerbahçe düşürülemez" diyenler. Aziz aynı hataya düştü, şimdi Metriste. Aman diyeyim, büyük konuşmayın :) Suçluysak ben düşelim istiyorum. Ama bunlara cevap veriyon eyw. Şu operasyonun gerçekten temizlik adalet için yapıldığına inanıyor musun? Bak olan oldu zaten suçlu varsa cezasını çekecek. Yada operasyonun niyeti başkaydı da buda iyi oldu deme bana. Benim sorum sadece şu bu operasyonun sadece futbolda temizlik ve adalet için olduğuna gerçekten inanıyor musun? Amacın bu olduğuna? Hayır tabii ki öyle düşünmüyorum, ama şike yaptığı bilinenlerin dışarıda tutulduğuna da inanmıyorum. Herkesi çağırıyorlar işte teker teker. Evet Aziz'e karşı bir intikam hamlesi olabilir ama sonuç olarak ligin temizlenmesini sağlayacağına inanıyorum bu operasyonun. Herkes aklansa bile lig temizlenecektir bir nebzei çünkü yakalndılar mı başlarına gelecekleri göreceklerinden caydırıcı olabilir. O yüzden adalet diyorum, futbol benim için gerçekten çok önemli, bu yüzden adaletli bir lig izlemek istiyorum, biz de düşelim herkes düşsün sonra adaletli temiz bir başlangıç yapalım hani. Çok da samimiyim bunları söylerken Güzel ama benim tek hoşuma gitmeyen asıl amacın farklı olması. Birilerinin yerine göre adalet uygulaması değil. Bugun sadece futbol değil bir çok konuda bu ülkede adalet görmek için birilerinin menfaatinin çıkmasını mı bekleyeceğiz? Ben ona pek adalet diyemiyorum malesef. Bugun ülke bazı kesimlerin onlar kim herkes biliyor, emellerine göre adalet akıllarına gelecekse yada adalet adı altında bu işlerini gerçekleştireceklerse o ülkenin futbolunuda at çöpe. Geriye kalanlarıda at çöpe derim. Ben böyle adalet böyle savcı böyle hükümet böyle polis istemiyorum. Bu herifler menfaatleri için futbol ile gündem değiştirip kamuoyu oluşturup milleti inandırabiliyorlarsa ve sırf bunun için sporu bile kullanabiliyorsa o kadar cesurlarsa. Bence 500 sayfa FB düştüyü tartışmak çok saçma. FB'nin durumundan daha vahim bişey söz konusu çünkü ama FB'nin düşmesi daha önemli oldu. 100 yıllık klup 4 yılda toparlanır. Ama bu herifler durmayacak her tarafa saldırmaya devam edecek. Eğer futbolu seviyorsan bu açıdanda bakabilmelisin. Yani konuştuk tamam şike varsa düşsün. Ne oluyorsa olsun. Cemaatçiler bunada el attıysa bırak temizlenmeyi bence daha da kirlenmiştir futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 acaba tayfuru niye caardılar? hani sinan engin sericin telefonu vs yüzünden çaarılsa, adalı ibrahime oynama dediği için olsa, tayfurun olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tanık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sinan engin'den neler çıkıcak acaba çok merak ediyorum ama eğer o kadar uzun vadeli bir incelemeye giriştilerse daha çok ismin canı yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 neye tanıklık etmiş olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 olan olaylara olabilir sonuçta uzun süredir beşiktaş'ın futbol bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ünal reis edebiyat kasmış yine wot yazmadan net olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ya 5-6 saattir pcden uzağım, bi özet geçin asdf düşmüyor mu şimdi fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 telegol basladi. mehmet ali aydinlar baglanacakmis. ekip sağlam. ziya reyiz, baransu, swat gökmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 SON DAKİKA: Duş almak için banyoya giren Aziz Yıldırım sabunu düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mehmet Baransu'nun futbolla ne alakası var ya? O adam adına ergenekon denen davanın belgelerinin haberini yapan herif.Futbolla ne ilgisi var herifin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar