Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

5 ağustos'ta lig mi başlar abi şaka mı bu? yuuuh yani cidden yuh. ispayna'da bizden çok takım var onlar bile geç başlıyor. bu sıcakta neyin maçı bu ya? ne gerizekalı bir karardır

2-3 hafta içine maç koymayı akıl edecek 1 tane adaM yokki yıllardır federasyonda..
Sosyal ağlarda paylaş

@rew, sana bunu göstericektim ben de onur, yok öyle oyuncu transferi olayı, kiralama fln

Masquerade said:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan Açıklama

Gösterdiğimiz tüm titizliğe rağmen medyada kulübümüzle bağlantılı mesaj kirliliği ne yazık ki devam etmektedir. Bugün bazı medya organlarında yer alan "Galatasaray Fenerbahçe'nin futbolcularını kiralayacak" şeklindeki kaynağı belirsiz haberin gerçekle hiçbir ilişkisinin olmadığını kamuoyunun bilmesini isterim.

Yaşanılan bu sıkıntılı ve hassas dönemde bu tarz "fırsatçı" düşüncelerin Galatasaray camiasına mal edilmesi üzücü olduğu kadar birilerinin Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ilişkileri germek, araya nifak tohumları ekmek gibi bir niyetleri olduğu kanısını uyandırmaktadır. Yönetimimiz kendi transfer politikasını ve hedeflerini bu tarz olaylara bağlı olarak değil, kendi sportif başarı hedeflerine bağlı olarak çoktan yapmıştır ve bu konuda çalışmalarımız sonuçlanmak üzeredir.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

aquila said:

son durum nedir arkadaslar?

Aysal "fener küme düşerse yabancılarını kiralarız onlara zarar olmasın" dedi.

Galatasaray.org said:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan Açıklama

Gösterdiğimiz tüm titizliğe rağmen medyada kulübümüzle bağlantılı mesaj kirliliği ne yazık ki devam etmektedir. Bugün bazı medya organlarında yer alan "Galatasaray Fenerbahçe'nin futbolcularını kiralayacak" şeklindeki kaynağı belirsiz haberin gerçekle hiçbir ilişkisinin olmadığını kamuoyunun bilmesini isterim.

Yaşanılan bu sıkıntılı ve hassas dönemde bu tarz "fırsatçı" düşüncelerin Galatasaray camiasına mal edilmesi üzücü olduğu kadar birilerinin Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ilişkileri germek, araya nifak tohumları ekmek gibi bir niyetleri olduğu kanısını uyandırmaktadır. Yönetimimiz kendi transfer politikasını ve hedeflerini bu tarz olaylara bağlı olarak değil, kendi sportif başarı hedeflerine bağlı olarak çoktan yapmıştır ve bu konuda çalışmalarımız sonuçlanmak üzeredir.

Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Buddha said:

nileppezdel said:

@Buddha: Evet Fener'den nefret ediyorum, ama evet GS de yaptıysa düşürülmesinden yanayım çünkü futbol sevgim GS sevgimden de büyük FB nefretimden de. Suçsuzsa da tabii ki düşürülmesin Fener. Benim o lafları edip insanları sinirlendirmeye çalışmamın tek sebebi de "suçluysak da düşmeyiz Fenerbahçe düşürülemez" diyenler. Aziz aynı hataya düştü, şimdi Metriste. Aman diyeyim, büyük konuşmayın :)

Suçluysak ben düşelim istiyorum. Ama bunlara cevap veriyon eyw. Şu operasyonun gerçekten temizlik adalet için yapıldığına inanıyor musun? Bak olan oldu zaten suçlu varsa cezasını çekecek. Yada operasyonun niyeti başkaydı da buda iyi oldu deme bana. Benim sorum sadece şu bu operasyonun sadece futbolda temizlik ve adalet için olduğuna gerçekten inanıyor musun? Amacın bu olduğuna?

Hayır tabii ki öyle düşünmüyorum, ama şike yaptığı bilinenlerin dışarıda tutulduğuna da inanmıyorum. Herkesi çağırıyorlar işte teker teker. Evet Aziz'e karşı bir intikam hamlesi olabilir ama sonuç olarak ligin temizlenmesini sağlayacağına inanıyorum bu operasyonun. Herkes aklansa bile lig temizlenecektir bir nebzei çünkü yakalndılar mı başlarına gelecekleri göreceklerinden caydırıcı olabilir. O yüzden adalet diyorum, futbol benim için gerçekten çok önemli, bu yüzden adaletli bir lig izlemek istiyorum, biz de düşelim herkes düşsün sonra adaletli temiz bir başlangıç yapalım hani. Çok da samimiyim bunları söylerken

Güzel ama benim tek hoşuma gitmeyen asıl amacın farklı olması. Birilerinin yerine göre adalet uygulaması değil. Bugun sadece futbol değil bir çok konuda bu ülkede adalet görmek için birilerinin menfaatinin çıkmasını mı bekleyeceğiz? Ben ona pek adalet diyemiyorum malesef. Bugun ülke bazı kesimlerin onlar kim herkes biliyor, emellerine göre adalet akıllarına gelecekse yada adalet adı altında bu işlerini gerçekleştireceklerse o ülkenin futbolunuda at çöpe. Geriye kalanlarıda at çöpe derim. Ben böyle adalet böyle savcı böyle hükümet böyle polis istemiyorum. Bu herifler menfaatleri için futbol ile gündem değiştirip kamuoyu oluşturup milleti inandırabiliyorlarsa ve sırf bunun için sporu bile kullanabiliyorsa o kadar cesurlarsa. Bence 500 sayfa FB düştüyü tartışmak çok saçma. FB'nin durumundan daha vahim bişey söz konusu çünkü ama FB'nin düşmesi daha önemli oldu. 100 yıllık klup 4 yılda toparlanır. Ama bu herifler durmayacak her tarafa saldırmaya devam edecek. Eğer futbolu seviyorsan bu açıdanda bakabilmelisin. Yani konuştuk tamam şike varsa düşsün. Ne oluyorsa olsun. Cemaatçiler bunada el attıysa bırak temizlenmeyi bence daha da kirlenmiştir futbol.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...