Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Baskan icerde kisisel cezalar dussun derdinde. Taraftar disarda yaptiysa o yapti cezayi ona kesin derdinde. Kopukluklar basladi sdf. Nerde o Aziz maskeli guruh peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 LucifeL said: Rewendor said: LucifeL said: Senin dediğin gibi olursa olay 14 Nisan öncesi bütün sunulan kanıtlar,tapeler zaten geçersi olur diek beraat veya tapiksizlik çıkar o işten... Öyle bir şey yok, öncesinde de suçtu şike, sadece cezası bu kadar ağır değildi. Ki zaten esas dananın kuyruğu son haftalarda kopuyor anladığımız kadarıyla.Şöyle ki 14 Nisan 2011 den önce şike suç kapsamında değildi yapıp yakalansan sadece federasyon etik kurulu ile vicadni kanaate göre işlem yapardı. Ama bu son şike davası 14 Nisan 2011 de çıkan yasa kapsamında yargılanma sürecine tabi olucak o yüzden mahkemede 14 Nisandan önce yapılan teknik takip ve olduğu idda edilen kanıtlar geçersiz sayılabilir. Her halukarda federasyonun vereceği cezayı etkilememesi gerekiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Zaman açısından etkileniyor. Çünkü Federasyon yargılama süreci bitmeden kulübe ceza verir kulüp de aklanırsa yandı gülüm keten helva. Juventus örneği var şuanda karşımızda.Ayrıca ben de 0 töleranstan yanayım ama çıkarılan yasa işi bok etti aslında çünkü Tff'ye etik kurulunu sadece fikir beyanına mecbur bıraktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 juventus aklanmadı ki, hatta adam geçen ay mı ne hapis cezası aldı daha yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Moggi 5 yıl hapis yedi daha taze neyin aklanması? http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/52050/luciano-moggiye-5-yil-hapis-cezasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bu yasanın taraftar ve medyayı abluka altına almak için çıkarıldığını herkes biliyor. Nasıl olsa kimse bize dokunmaz diye de şike ve teşvik kısmına da gelişigüzel sallamışlar o rakamları. 12 yıl şike için çok mu? Evet çok. Aziz Yıldırım evrendeki en kötü insan bile olsa şikenin cezası kız arkadaşının kafasını kesmeyle bir tutulmaması gereklidir. Ama tabi bunu çıkarmadan ayarlamak gerekirdi. İş olduktan sonra bunu değiştirmek çok çirkin davranış orası da ayrı. Ha yine de 2-3 yıl hapis, üst seviye para cezası ve spordan ömür boyu men etmek gerekli. Hapis cezası kesinlikle tamamı ile de kaldırılmamalıdır. Muhtemelen içeridikiler süreç başlayınca tutuksuz yargılanacaklardır zaten. Delil karartma riski ortadan kalkmış olduğu için doğrusu da bu. Gerekirse yurtdışı yasağı koyarsın olur biter. Bütün bunlar kulübü ceza yemekten kurtarmaz. Şike yapıldıysa Bank Asya yolları taştan. Zaten şu meşhur Şiddet Yasası öncesinde de şikenin cezası küme düşmekti. Yeni birşey değil. 1 maç bile şike veya teşviğe bulaşılmışsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hala hapiste değil adam cezaya itiraz hakkı olduğu için bizde suçlama yok adamlar içerde. iyi ülke ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Sion'un yerel mahkemeden aldığı kararı FIFA reddetmiş, yürüyün gidin la bebeler demiş ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Darağacında son sözüm fener diyen başkan vb.türevleri artık iş ciddiye binince lobi yapıp kişisel cezaları nerdeyse yok denecek düzeye indirmeyi başarmış gibi.Takım falan hikaye her zaman kişisel egolar ön plandaydı.Takım şampiyon olsun falan pefff.Aziz başkan şampiyon yaptı! -AZİZSİLiN- Şimdi de bakıldı cezalar katlıyor gidiyor iş ciddiye biniyor tavuğun bilmem neresine yumurta geldi misali,hamleler yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Rewendor said: LucifeL said: Ayrıca iddaname mahkemeye sunulmadan önce değişirse yasa değişmiş halinden yargılanırlar çünkü tutuklu bulunanların aleyinde soruşturma var dava yok. işte bu yüzden "suçun işlendiği zaman" dedim yargı zamanı değil. hangi yasa suçu işleyenin lehine ise o uygulanıyor. bu tecavüzcü itlerin serbest kalması da bu yüzden oldu misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Masquerade said: Moggi 5 yıl hapis yedi daha taze neyin aklanması? http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/52050/luciano-moggiye-5-yil-hapis-cezasi El-Barto said: juventus aklanmadı ki, hatta adam geçen ay mı ne hapis cezası aldı daha yeni. Aşağıda ki haberi dikkatli okursanız Moggi ceza aldı ve Juventus kulübünün bu durumdan ne saha içi ne de saha dışı bilgisi ve dahiliyeti bulunmadağı bu sebeble Juventus kulübünün şike yapmadığı ortaya çıkmıştır. said: Napoli Mahkemesi`nin söz konusu skandalla ilgili Juventus eski Genel Direktörü Luciano Moggi`nin suçlu olduğuna, ancak Juventus`un takım olarak şike oluşumu içinde yeralmadığına dair kararı, takımı ayağa kaldırdı. İtalya`da "Calciopoli" olarak anılan ve dünya futbol tarihinin en büyük skandallarından biri olarak bilinen şike oluşumunun 2006 yılında ortaya çıkmasıyla, İtalya Futbol Federasyonu tarafından Juventus eski Genel Direktörü Luciano Moggi ömür boyu futboldan men edilmiş, takımın 2005 ve 2006 şampiyonlukları geri alınmıştı. Bununla da kalmayıp Juve Serie B`ye düşürülüp, sezona eksi puanla başladı. Skandala ismi, karışan diğer takımlar AC Milan, Lazio, Fiorentina ve Reggina`ya ise sadece lige eksi puanla başlama cezası verildi. Aradan geçen sürede skandal sivil mahkemeye taşındı. Napoli Mahkemesi`nde görülen davada karar geçtiğimiz hafta açıklandı. Kararda Juventus eski Genel Direktörü Luciano Moggi`ye temyize açık olmak üzere, 5 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Mahkeme ayrıca Moggi`nin şike sistemini oluşturduğunu ancak Juventus takımının bundan sorumlu tutulamayacağını karara bağladı. Juventus Aklandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 anladıgım kadarıyla, bu mahkemenin verdigi karar. mahkeme zaten kulup aleyhine karar veremez, sucu isleyene yonelik karar verir. bu da kulubun yoneticisi, baskanı vs. kimse o olur iste. kulube verilecek cezayı federasyon ve uefa keser. bir takımın baskanı sike yapmıssa bu kulubu temsil ettiginden kulube tabi ki ceza verilecektir. kisilerin yaptıgı kurumları baglamaz geyigine donmeyelim lutfen tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Yooo Juventus'un şike yaptığına da karar verdi mahkeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 toggie said: anladıgım kadarıyla, bu mahkemenin verdigi karar. mahkeme zaten kulup aleyhine karar veremez, sucu isleyene yonelik karar verir. bu da kulubun yoneticisi, baskanı vs. kimse o olur iste. kulube verilecek cezayı federasyon ve uefa keser. bir takımın baskanı sike yapmıssa bu kulubu temsil ettiginden kulube tabi ki ceza verilecektir. kisilerin yaptıgı kurumları baglamaz geyigine donmeyelim lutfen tekrar. italya'da spor mahkemesi ayrı yerel mahkeme ayrı diye biliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 tutuklanan varmi bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 tamam şimdi açıkladılar gümüşdağı almışlar. gerçi 3 saat sonra serbest kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 şike değilmiş mevzu. menejerlik sınavı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Gözaltına alındığı öne sürülen TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek sağlık kontrolünden geçti. Gümüşdağ'ın yanında polisin olmaması dikkat çekti. Gümüşdağ, gazetecilerin sorularına yanıt vermedi. Gümüşdağ'ın, Futbol Federasyonu'nun eski başkanı Mahmut Özgener dönemi zamanında iptal edilen sınav soruları başta olmak üzere usulsüz transferler kapsamı altında gözaltına alındığı iddia edildi. DHA Bunca zaman sonra niye alıyorlar bunu, yenimi farkına vardılar. Onca ay içeride olan adamların günahı neydi de bu beyefendi anca gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Yeni farkına varmıslar demek ki? Bilerek gec almalarında ne gibi bi art niyet olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Peki siz hala böyle bayıla bayıla futbol falan takip ediyor musunuz? Adamlar resmen şikenin suçu ağır biz hafifletelim, şike yapsak da az ceza alalım dedi ve kabul edildi. İdda adındaki kumardan millet deli para kaldırıyor onlara hiç dokunulmadı. Ve hala yok fenerbahçe yok galatasaray bilmemne itibar edip bi de izliyosunuz? Ben hayret ediyorum lan. Akıllı adamlarsınız bide. Çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 o usulsüz transferde işte serdal adalı ile görüşmeleri.. ulan bunca zaman ne beklediler bu adamı almadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 axedice said: Peki siz hala böyle bayıla bayıla futbol falan takip ediyor musunuz? Adamlar resmen şikenin suçu ağır biz hafifletelim, şike yapsak da az ceza alalım dedi ve kabul edildi. İdda adındaki kumardan millet deli para kaldırıyor onlara hiç dokunulmadı. Ve hala yok fenerbahçe yok galatasaray bilmemne itibar edip bi de izliyosunuz? Ben hayret ediyorum lan. Akıllı adamlarsınız bide. Çok ilginç. Yok ben hala bir şekilde adalet olacağını bekliyorum, yok eğer bu kadar olaydan sonra tüm içeri girenler serbest kalır ceza meza verilmez ve UEFA'da haaa tamam o zaman der müdahale etmezse benim açımdan bu iş bitmiştir. Boktan ligimizde oynayıp dursunlar, birbirlerine para yedirsinler işte nasılsa artık official oluyor. Hatta teşvik primlerini felan da açıklasınlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ya yöneticilerin ne kadar ceza aldığı önemli değil ki? Şikenin suçu zaten adam öldürmeden fazla olmamalıydı. Olası bir şike kararında kulübün kaybedeceği itibar, o yöneticilere verilecek cezalardan bin kat daha ağır gelir. Halen o cezalar indirilmiş, bla bla bla saçma sapan şeylerin peşinde koşuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Yöneticileri takan kim, küme düşme vs gelmesini bekliyorum ben. Kim şike yaptıysa yapsın. Adamın kaç sene içeride kalmasının bir faydası yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Darksun said: Yöneticileri takan kim, küme düşme vs gelmesini bekliyorum ben. Kim şike yaptıysa yapsın. Adamın kaç sene içeride kalmasının bir faydası yok ki. işte küme düşmezse bu arkadaşın dediği olur axedice said: Peki siz hala böyle bayıla bayıla futbol falan takip ediyor musunuz? Adamlar resmen şikenin suçu ağır biz hafifletelim, şike yapsak da az ceza alalım dedi ve kabul edildi. İdda adındaki kumardan millet deli para kaldırıyor onlara hiç dokunulmadı. Ve hala yok fenerbahçe yok galatasaray bilmemne itibar edip bi de izliyosunuz? Ben hayret ediyorum lan. Akıllı adamlarsınız bide. Çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar