loop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Şike yapmadağı için düşürüldü zaten, yapanları düşürmüyorlar, el üstünde tutuyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 loop said: Şike yapmadağı için düşürüldü zaten, yapanları düşürmüyorlar, el üstünde tutuyorlar.. PFDK' dan yapılan açıklamaya göre, Ankaraspor ile aynı ligde mücadele ettiği Ankaragücü Kulübü ile arasındaki ilişkinin, sportif rekabeti engelleyici, müsabakaların ve ligin dürüstlüğünü, kamuoyunun ligin dürüstlüğüne ilişkin algısını zedeleyecek nitelikte olması nedeniyle, TFF Statüsü'nün 18. ve 76. maddeleri ile Kulüp Tescil Talimatı'nın 17. maddesine aykırılıktan dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) 45/1. maddesi uyarınca, konuyla ilgili uluslararası kural ve kabullerde belirlenmiş olan ölçütler de dikkate alınarak takdiren bir alt lige düşürülmesine karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ankaraspor ve Ankaragücü kendi arasında mübadele yaptı resmen. Olayları hatırlamıyorsanız atıp tutmayın burda boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ankaragucu neden dusmedi peki aynı sebepten? Bilmedigimden soruyorum. O aralar futbola ilgim azalmıstı epey. Ya da mesgul muydum neydim, bisi vardı kacırmısım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 “Ankaragücü Kulübü hakkında; aynı ligde mücadele ettiği Ankaraspor ile arasındaki ilişkinin sportif rekabeti engelleyici ve TFF Statüsü'nün 18. ve 76. maddeleri ile Kulüp Tescil Talimatı'nın 17. maddesine aykırı olmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle sevk yapılmış ise de; aynı ligde yer alan iki kulüp arasındaki ilişkinin sportif rekabeti engelleyici nitelikte olduğu durumlarda, ulusal kurallar ile uluslararası kural ve kabuller uyarınca bir kulübün bir alt lige düşürülmüş olması, norm ile amaçlanan sonuçların meydana gelmesi açısından yeterli bulunduğundan, konuyla ilgili uluslararası kural ve kabullerde belirlenmiş olan ölçütler dikkate alınarak takdiren Ankaraspor'un bir alt lige düşürülmesi yönünde karar verildiğinden, anılan kulüp hakkında ceza tayinine yer olmadığına, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hangisinin düşmeyeceği konusunda da o ligde hangisi daha uzun süredir mücadele ediyorsa ya da hangisi daha eski kulüpse o kalıyor diğeri düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Cok sacmaymıs. İki kulup hukuka aykırı davranıyor ama ceza birine kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 amaç iki tane göbek bağı bulunan takımı aynı ligde tutmamak, ikisini bir alta düşürürsen yine aynı ligde olacaklar. Bir de aslında illegal bir şey yok, ayrı liglerde olurlarsa aralarında bağ olabilir. Pilot takım uygulaması var hatta mesela meşhur. Da işte o pilot takım bir üste çıkarsa o zaman sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 gençlerbirliği ile gençlerbirliği oftaş işte. cavcav baktı olmayacak haccettepe yaptı kulübü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 iyi de pilot takımın ust lige cıkma ihtimali her zaman var zaten. cıkınca ne olacak. bag var sizin aranızda birinizi dusurmem gerekiyor demek cok sacma degil mi? ya bastan boyle anlasmalara izin vermeyeceksin, ya da daha adil ceza yolu bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 iddianame yazilmaya baslanmis sayin savci tarafindan. kasim ayinda aciklanacak, kabul ederse mahkeme artik adalet konusacak. :D tehlikenin farkinda misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 lol tehlik? digi izin vermez düşmemize sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Yükümlülükten kurtulsun Digi umrunda olmaz. Onlar istediğini aldı süre kazanarak DAS. http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_5o_CZCZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Zaten sezon sonundan once ne olursa olsun ceza verilmeyecek dimisti mimit ali ıydınlır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Masquerade said: iddianame yazilmaya baslanmis sayin savci tarafindan. kasim ayinda aciklanacak, kabul ederse mahkeme artik adalet konusacak. :D he.sen öyle san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 çetin taşa katılıyorum, adalet falan konuşmaz, fener şikesini yaptığıyla kalır. hak yiyen, hileyle hurdayla işini götüren, rüşvetiyle şikesiyle bir yerlere gelen-başarı elde eden, araya torpil sokan, parayla başarı satın alan kazanıyor bu ülkede. politikacılardan tut eğitim kurumları başlarına (ösym başkanı mesela) sporculardan sanatçılara her sektörde böyleyiz. spor kulüplerinde niye böyle olsun ki, onurunu kaybetmeyi göze aldıktan sonra başarı kolay bu ülkede, cezasını küçüksen çekersin, arkan sağlamsa punduna getirirsin. ha ama emniyet, savcılık, fanatik fenerli tff başkanı hadi bunları geçtim koskoca uefa ve hatta platini bile bizzat durumu belirttikten sonra, artık hiç kimse fenerbahçe şerefli onurlu bir kulüptür demesin, hiç kimse fenerbahçenin başarılarından veya türk futboluna katkılarından bahsetmesin, o hakkını ve o değerlerini kaybetti fenerbahçe. olan oyunculara, aykut kocamana oldu, onlar dimdik oynuyorlar, ama çabaları boşa gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 rewendor cümleme katılıyor ama fikir olarak 180 derece zıttız,onu not düşeyim.ben fenere bir adalet uygulanacağını düşünmüyorum manasında yazdım.benim düşüncem tabi,herkes farklı düşünebilir. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Aysenı seyi dusunuyomussunuz iste. Rewendor da FB'ye adalet uygulanmaz diyor. Uygulansa cezası coktan verilirdi. Yargı sonunda FB baskanı ve diger tutukluların cezası verilecek. Ama TFF bunun takımı kume dusurmek icin gecerli bir sebep oldugunu dusunmediginden kulube kume dusurme cezası vermeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Bembeyaz turk futbolunun tek kirli ekibi fener cezasini er ya da gec almali! QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Bembeyaz veya gri bilmiyorum ama Fener yırttı açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 fenere TFF ceza verse 1 senesini kaybetcek fener.. ama su kaybettigi itibari bank asyada oynayacagi 10 yılda bile geri alamaz fener.. ligtv spikerleri fln baya kasıyorlar feneri gazlamak icin ama yok yani.. bundan 10 yıl sonra bile,p.tesi sabahi okula giden bir fenerli nasl koydk ama c.tesi aksami fln dedgnde yürü git lan sikeci dicekler.. en buyuk ceza bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 lol bu da fakir tesellisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ne alaka ? zaten savci su iddianameyi cıkatinca görucez kimin teselliye ihtiyaci oldgnu görcez orasi ayri konu da... bahsettgm o lekeyle ligde oynama olayi 1 sene bank asya da oynamaktan daha kötu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hade ordan şikeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 utancımdan adeta yerin dibine girdim oradan yazıyorum, gitmişken de biraz bor çıkartıcam, değerli diyolar satarız ilerde kulübe katkı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar