Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

E tamam biz de düşürmemiş olmalarına kızıyoruz zaten niye bu kadar kızdın ki =))
Ben başından beri aynı şeyi söylüyorum bi karar verilmeli sürekli ertelemek çözüm değil, adı geçen takımlara da geçmeyen takımlara da zarar veriyor şuanki süreç.
Hayır bu kadar günü kurtarmaya yönelik hareket yapılmaz...Şimdi de çıkmış sezon sonunda vericez kararı diyor hadi diyelim Fenerbahçe küme düştü napıcaksın belli değil,şampiyon olsa napıcaksın o da belli değil,yarın iddaname yayınlansa bu ligi nasıl devam ettirebiliceksin o da belli değil...
Fenerbahçe masum çıkarsa şuana kadar yaptıklarının altından nası kalkıcaksın o da belli değil...
Saçma sapan idare ediyorlar şu süreci ülkeden futboldan tiksindim yani umarım şu Beşiktaş maçıyla beraber lig güzel başlar,güzel futbol izleriz,hakem hataları damga vurmaz da biraz olsun futbol sevgimiz yerine gelir.
Çünkü eğer bu ilk haftalarda ciddi hakem hataları falan olursa cidden futbolun izlenicek bi tarafı kalmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Abi bu saatten sonra FB'ye saldırmayın. Düşürün dediler. Yok anam yazılı kağıt getir suçu kesin üstlen yok ben şikeciyim diye sokakta koşarak bağır yok bilmem ne yap.

Geçin bunları artık. CL göndermiyorsan suçlu buluyorsundur o zaman bir alt lige düşür dedi takım. Daha ne desin. Zaten bu sene oynasakta bu sene ki hiç bir başarı kabul edilmeyecek avrupaya hak kazansakta yine gidemiyecez vs vs vs. Çok bişey değişmeyecek yani boş 1 yıl olacak.

FB düşür derken TFF digiturke göre hareket etti. Yok suçlu olduklarını biliyorlar yok bilmem ne işiniz gücünüz yok mu arakdaş bu kadar mı işsizsiniz 1000 küsür sayfadır papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz.

lcd led crt kafası?

hem süper lig hem bank asya fikstür çekilmiş. her şey belli olmuş. fb diyo bizi düşürün. e buyur kendin çekil ligden, ne demek "bizi düşürün"... federasyon düşürsün, sonra ola ki fb aklanırsa fb federasyona 100 milyon dolar dava açsın, tek niyet bu olabilir fb'de. kendi çekilme hakkın varken "bizi düşürün" ne demek. komedi dükkanı kafası.
Sosyal ağlarda paylaş

Lig TV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şansal Büyüka, 3 Temmuz'da başlayan şike soruşturması operasyonu hakkında Vatan Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

"Cezaları kılı kırk yararak, hakkıyla verin" diyen Büyüka, bu yapılırken zamanlamaya dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Takım ya da takımlara küme düşme cezası verilecekse bunu sezon ortasında yapmanın dolayısıyla ligi sezon ortasında dizayn etmenin çok zor olacağını ifade eden Büyüka, aklına gelen en pürüzsüz çözümün sezon sonunu beklemek olduğunu belirtti.

İşte Büyüka'nın "Sezon ortasında çıkan ceza nasıl uygulanacak? Kılı kırk yarmalı ve cezalar 2012-13’te geçerli olmalı" şeklindeki açıklamaları:
Bütün bunları gördükten sonra çok tartışacağını bildiğim halde söylemeliyim. Cezaları kılı kırk yararak, hakkıyla verin. Ne karar alırsanız alın, uygulamayı yeni sezondan, yani 2012-13’ten başlatın. Düşünüyorum, taşınıyorum, pürüzsüz başka yol bulamıyorum. Örneğin şubat 2012’de belki yeniden dizayn etmekte zorlanacağınız ligi, ağustos 2012’de, yeni sezona girmeden ‘Pürüzsüz’ başlatmak daha iyidir.

Ligin patronu baştan demiş cezalar 2012-2013 diye daha ötesi var mı =))
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

S-H said:

bizim kendi isteğimizle düşmemiz için şikeyi kabul etmemiz gerekiyor.öyle istediğin zaman çekil alt ligte başla filan olmuyor.

düşmüyorsun, "ligden çekiliyorum arkadaş" diyorsun. bu kadar basit. galatasaray trabzon veya beşiktaş da şu anda isterse ligden çekilebilir

ligten çekilirsen amatörden başlatılıyormuş.

yani öyle bir 1 sene kafa tatili yapıcaz sonra gelip devam edicez demek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@sabonis

Senin ki ne kafası pardon?

UEFA diyor ki bizim bir bildiğimiz var yoksa siz bilmiyor musunuz? O zaman düşür arkadaşım? Amaç nedir? CL'ye göndermediğinde de FB zaten aklanırsa her türlü davayı açacak. E UEFA'da bir bildiğim var diyorsa vardır bunu TFF'de biliyordur. Sırf digiturk yüzünden sezon ortası takım düşürülecek 2 sezon kayıp. Anlamadığın nedir? Dava zaten açıldı düşürmüşken ligdende düşür şayet bir bildiğin varsa! Böyle saçma sapan şey olmaz. Ha FB'yi düşürme diyenler sezon ortası sonu düşürülmezse yada yok 55. madde yok düşürülmedi diye ağlamasınlar. Yok öyle çizgi film gibi lig. Ya düşürürsün bildiğin varsa düşürmüyorsanda DIGITURK yüzünden bu takım 2 sezon kaybedemez. Şampiyon olursa alırsın şampiyonluğu avrupaya göndermezsin lig parasını vermessin falan filan. Yok efendim düşürülsünde 2 sezon kurtulalım FB'den. Ondan sonra yok 55. madde yok FB'yi kayırıyorlar. Boş boş 2000 sayfa konuşuyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım ne kullanıyosun anlamıyacak ne var?
Risk aldı fenerbahçe süreci ertelemek için ne gerekiyorsa yaptı işte Aydınlar'la beraber bi süre ertelersek cezayı puan cezasıyla falan tutarız diye.
Şuan da bunu deniyorlar 55. maddeyi değiştirip Fenerbahçe ve diğer takımları yeni maddeyle değerlendirip puan cezasıyla geçiştirmek proje.
Ha ama bunu yapmak için sıkıntıları var önce Galatasaray engel bununla beraber zannediyorum 2 takımın daha bu fikre karşı olduğu noktalar var, ayrıca işin bir de hukuksal boyutu ve UEFA faktörü var.
Fenerbahçe risk aldı süreci erteleyerek sonucu ne olucak hepimiz görücez, üzerine konuşucak bişey yok bunun ha ama senin takımın abuk subuk açıklamalar yapınca konu hortluyor buna da yapabilcemiz bişey yok..
Sosyal ağlarda paylaş

Bizene yahu adamdan. Yanlış yapıyor bizde bunu söylüyoruz. Amaç FB falan değil GS dışında bütün klupler birliği toplandı. Digiturk olay.

Herseyi GS'li kafasıyla yorumlamayın. Yorumluyorsanızda sizin düşünceniz. Bana görede sizin kafanızda kurduklarınız boş. Ne kullanıyorsun falan deyince bişey değişmiyor. Nihat Özdemir canlı yayında düşür o zaman dedi. Futbolcular çıktı konuştu. Tabi size göre film bunlar.

Herşey FB düşmesin diye yapılıyor demi o kadar FB'den nefret eden klüp FB sevgisinden böyle çabalıyor? Yoksa kendi menfaatlerimi.

Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Çok akıllı olduğunuzu düşünebilirsiniz ama ne kullanıyorsun falan böyle laflarınızı kendinize saklayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

şu son açıklama çok karıştıracak ortalığı

ama ben bekliyodum, 2 aydır "sezon sonuna erteliyip sonra toz duman yatışınca geçiştirecekler" diyodum.

Aynı düşüncedeyim zaten o yüzden umudum UEFA'da. Bizim TFF'nin bir halt yapacağı yok, varsa yoksa hala kurtarmaya çalışsın. Şike yapan takımın cezası hafiflesin diye bastırıyorlar, ne günlere kaldık. UEFA yunanistan daki gibi bizede müdahale eder inşallah, bknz yunan federasyonu 2 takımıda - puan ile başlattı, UEFA 5 sene ceza verdi, adamlar CAS 'a gitti, oradanda amatör lige düştüler. Buradan alınacak ders bazı şeyleri kıçınızın keyfine göre yapamadığınızdır. TFF'de tribüne oynuyor bence, UEFA tamam sen şike cezasını hafiflettin - puan ile başlasın o zaman demez, dememeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Bizene yahu adamdan. Yanlış yapıyor bizde bunu söylüyoruz. Amaç FB falan değil GS dışında bütün klupler birliği toplandı. Digiturk olay.

Herseyi GS'li kafasıyla yorumlamayın. Yorumluyorsanızda sizin düşünceniz. Bana görede sizin kafanızda kurduklarınız boş. Ne kullanıyorsun falan deyince bişey değişmiyor. Nihat Özdemir canlı yayında düşür o zaman dedi. Futbolcular çıktı konuştu. Tabi size göre film bunlar.

Herşey FB düşmesin diye yapılıyor demi o kadar FB'den nefret eden klüp FB sevgisinden böyle çabalıyor? Yoksa kendi menfaatlerimi.

Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Çok akıllı olduğunuzu düşünebilirsiniz ama ne kullanıyorsun falan böyle laflarınızı kendinize saklayın.
e bunlar film ki fenerbahçe avukatı çıkıp biz federasyondan bizi düşürün talebinde hiç bulunmadık diyebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul Nöbetçi 17. Ağır Ceza Mahkemesince, soruşturma dosyasında yapılan tutukluluk incelemesi sonucu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile Beşiktaj Jimnastik Kulübü (BJK) Asbaşkanı Serdal Adalı ve Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 31 kişinin, tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, tutuklu bulunan 31 şüphelinin tutukluluk durumuyla ilgili dosya üzerinde inceleme yaptı.

Soruşturma savcısı Mehmet Berk'in talebiyle gerçekleştirilen incelemede, nöbetçi mahkeme, savcı Berk'ten, tutukluluklarla ilgili görüş aldı. Savcı Berk'in, mahkemeye, şüphelilerin tutukluluk hallerinin devamına yönelik görüş bildirdiği kaydedildi.

İstanbul Nöbetçi 17. Ağır Ceza Mahkemesi de suç şüphesini gösteren olgular ve şüphelilerin kaçma şüphesinin devam etmesi ve delil durumunu dikkate alarak, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Beşiktaj Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ve Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz ve eski Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un da aralarında bulunduğu tutuklu 31 şüphelinin tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha tam komedi, nöbetçi mahkeme savcı berk e sormuş ve tutuklama kararının devamına karar vermiş :))))) ne diyecekti savcı pardon yanlış yaptım serbest bırakınmı diyecekti!!!

tam komedi ya, yani ne ki şimdi bu olay ben hiç bir şey anlamadım. nöbetçi mahkeme niye bakmış incelemiş bu dosyayı????
Sosyal ağlarda paylaş

Hakimler savcılar uğraşsın, gariplerim. Yakında suç olmaktan çıkacak şike yapmak. Türkiyede nereye el atsanız elinizde kalıyor. Daha hiç bir suçu yokken şike yapabilir diye Ankaraspor u ligden düşüren otorite kirli para patronları için şikeyi meşru hale getiriyor. Neden bu ülkede doğduk ki, suç en başta bizim zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...