küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 fenerbahçe bu durumda ne kadar suçlu?
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ortada delil olmadan varsayım üzerine konuşabiliyorsak, ben de forumdaki bazı insanların ibne olduğunu varsayarak konuşacağım. Nasolsa elimizde delil yok, ibne olmadıkları kanıtlanana kadar ibneymiş gibi tartışabiliriz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Hmm.. Emniyet forumda ibnelerin olduğuna dair delillerin olduğunu açıklar, suçlamalar benim üzerimde yoğunlaşır ve ben ibne olmak suçlamasıyla tutuklanırsam ibne diyebilirsin izin veriyorum ^^
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 İbnelik suç olmadığı için böyle bir şey mümkün değil ama ben bir takım iddialar ortaya atabilirim farklı insanlar hakkında, senin hakkında bir iddiam yok, henüz.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesela forumun gözde galatasaraylılarından Red var. Tahta göğüslü ve makyaj yapmayan kadınlardan hoşlandığını söylüyor. Parçaları birleştirince erkeklerden hoşlandığını iddia ediyorum ben. Tabi karar merci ben değilim.
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 o poşet fotoğrafında içinde para olduğu falan gazeteci uydurması zaten bu bariz. Ancak telefon konuşmaları uydurma değil ve evet Fenerbahçe şike ve teşvik teşebbüsünde bulundu.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tamam karar merci geldi, dağılabiliriz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 demagojinin allahını yapıyorsunuz ya, o benim işin, rolleri değişmeyelim
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 eldar 850 sayfadır yapılamayanı yaptı. konu kapanmıştır.
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ben 850 sayfadır şike yapılmadığını savunan birini görmedim.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yahu şu poşeti taşıyan adam abdullah başak mı ne, o adamın tipine baksan zaten o torbada ya şike parası ya da uyuşturucu falan var dersin, o bile yeterli kanıt bence :D
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 başak mı geçiyosun revendor. aziz kimseye para yollamaz !
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 serdal adalı ve tayfur un avukatı açıklama yapmış, avukatlar dosyaları incelemişler izin verilmiş, mevcut tüm delillere bakmışlar, ortada suç felan yokmuş, transfer görüşmesinin şike olarak yorumlanmasından dolayı içerdelermiş, önümüzdeki hafta tahliyeleri taleb edilecekmiş bakalım inşallah bir an önce çıkar ve tazminat davası açarlar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Hakikaten olay basına yansıdığı kadarından ibaretse, dünyadaki bütün mahkemlere tek tek gidilip bu savcı hakkında dava açılması lazım.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi herkes burada delil yok diyor da, hangi davanın sonunda size deliller gosterildi ki? bu olayın delillerinden de kimsenin haberi olmayacak. burada istesek de istemesek de yargıya guvenmek zorunda kalıyoruz. siz sike kararı cıktıktan sonra mahkemede aleyhte gosterilen delillerin size ulasacagını falan mı sanıyosunuz?
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bu kadar taraftara bişey göstermek zorundalar. Millet çıldırır. Hem FB, hem BJK aynı anda küme düşürülür, bi de hiçbişey komu oyuyl paylaşılmazsa şsyan çıkar. Milleti ikna etmen lazım adamlar şike yaptı o yüzden düşürdük diye, yoksa inanmaz kimse.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Federasyon diyecek onu da iste. Fenerli adam. Ona da inanmıyolarsa ben ne yapayım, gitsin dalassınlar birbirlerine.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 maç varken onu takan kim olur haci
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ibrahim seten 19 maç fikse edilmemiş ama teşebbüs var hepsinde.. bursa-ibb maçında 4 oyuncuya iekşioğlu'dan gelen 60 milyar teşvik olarak dağıltılmış vatan spor muduru. buna da inanin hadi? tesebbus = kume (kitaba gore)
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 eldar said: Ben 850 sayfadır şike yapılmadığını savunan birini görmedim. fizban var. bi 1850 sayfa daha olsa savunur
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 beyler heyecan var mı, bugün tam karar açıklanmasa da neyin ne olduğu belli olacak sanki.
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 artık karar netleşmeye başladı.ben mahkemeye bırakılması kararını destekliyorum.daha öncede fikrimin bu konuya yöneldiğini yazmıştım. ama federasyon adalet için mi karar verecek belli değil.bu olayın ilk günü bu foruma 3 büyükler 20 kanalda canlı yayında şike yapsa düşüremezler olan sadece aziz yıldırıma olacak diye yazmıştım.
Öne çıkan mesajlar