Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
küheylan said:

e abi adamın ağzından direk Galatasaray'ın kupasını alırız diye bi laf çıkmamış ki,

Eğer bir başvuru, daha da önemlisi bir kanıt olursa tabii ki gerekeni yaparız, kim sportif suç işlemişse F.Bahçe, Beşiktaş, G.Saray, Trabzon bizim için farketmez. Biz zaten bu bataklığı kurutmaya geldik.

ayrica galatasaray aleyhine bisey olmaz. bosuna paniklemeyin. tesvik primi vermek suc degildi o zamanlar sonucta. 'denizlispor'a verilen sike' diyor gazeteler ama, onlarin malliklari.
Mesaj tarihi:
Milliyet'in kendi götünden uydurduğu haber başlığından ne gaza gelmişsiniz arkadaş ya. Adam "5 değil 20 seneye kadar topunun kupasını bile geri alırız kanıtlanırsa" demiş işte ne güzel?

"Birileri GS'ye ters düşen bir şey söylese de komiğimize gitmiş rolüyle yüklensek" diye havada bekliyorsunuz, bkz. NTVSpor örneği.
Mesaj tarihi:
yok verdiği tepkiye değil benim kızmam. zamanlamasına. 1 aydan uzun süredir fener içerde debelenirken tam tersi yönde açıklama yapar ortalığı yumuşatırken gs'ye sıçramanın hemen ertesi günü 180 derece dönüp asarız keseriz havalarına girmesi.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

topun anelkanın eline değmediği bu kadar açıkken hala elle atılmış diyosunuz. gol geçersiz olmalı ama elle falan diyince bi komik oluyo.

fanatik fenerbahçeli'nin otomatiğe bağladığı savunma işte.

diyosun ki, "hakim bey, benim karımı silahla vurarak öldürdüğüm iddia ediliyor ama ben başına torba geçirerek boğdum. Lütfen, komik oluyor böyle iddialar."

Anelka'nın eline top değmiyorsa, ne farkı var be ne farkı var!!! 500 metre çevresinde hiçbir şey yok, sadece top kaleci ve anelka var. Anelka'nın hem top eline değiyordu yanlış hatırlamıyorsam, değmese bile bu kadar açık bir ihlal daha yok dünyada. Hakemin çok ağır para almış olması lazım o golü vermek için. Ama evet bir ihtimal değmemiştir Anelka'nın eline ve de bu iddia komiktir sana göre.

tey tey.
Mesaj tarihi:
sabonis,

1. iddia yalan. el yok, faul var. faul. el degil. faul. elle atilan goller rerore yaparsan yalan soylemis oluyorsun. mesela bundan 3-5 gun once ali turanla keitanin ayni kanadi dagittiklari zamani ozleyen gsli arkadas gibi oluyosun.

2. suraya hakem kararlarindan hatalar sunan bir dizi olay konulur. dunyada para almamis hakem kalmaz.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

fanatik fenerbahçeli'nin

Şike topiğinde 50 sene önce atılmış bir adet goldeki hakem hatasını konuşmak, direk "hakem satın alınmış çok belli delile bile gerek yok" CRT kafasında konuşmak büyük objektiflik çünkü.

sabonis said:

Anelka'nın eline top değmiyorsa, ne farkı var be ne farkı var!!!

http://www.youtube.com/watch?v=iPRbaUkOiM4
Mesaj tarihi:
hakem hatasını konuşup da fb para yedirmiş işte al demek zaten komik. diğer takımların başına gelmiyor hatalar sanki. ama gitmeyin insanların üstüne. imam osurursa, cemaat sıçarmış demişler. alan yetkilisi anelkanın eline değen toptan filan bahsedip, aa doru aslında nobreydi derse diğerlerini yadırgamayın.

cidden çok komik mesajlar dönüyor. acayip kıvıranlar var. eski tavırlarından eser yok.
Mesaj tarihi:
fizban said:

sabonis,

1. iddia yalan. el yok, faul var. faul. el degil. faul. elle atilan goller rerore yaparsan yalan soylemis oluyorsun. mesela bundan 3-5 gun once ali turanla keitanin ayni kanadi dagittiklari zamani ozleyen gsli arkadas gibi oluyosun.

2. suraya hakem kararlarindan hatalar sunan bir dizi olay konulur. dunyada para almamis hakem kalmaz.

yalan sölemiş olmuyorum eskiden normal olan ama artık fanatiğe bağlayan sereningen soneringen. sonuç aynı bi kere sonuç... hiçbir farkı yok yani. quote'ladığın mesajımdaki gibi, hakim karşısına çıkıp öyle diyeceksin yani sen. özrü kabahatinden büyük diyorlar buna...

ayrıca bu pozisyondan daha beteri beşiktaş'ta ayhan'ın tekvando hareketi ile düşürülmesine penaltı verilmemesidir mesela. daha açık bir hakem hatası görmedim ben.
Mesaj tarihi:
sabonis'e cevap vermeye gelmiştimde yeterince cevap verilmiş ztn. ayrıca merak etme fanatik fenerbahçeliyim ama mantıklı dusunebiliorm. ama dogru size gore fanatik fenerbahçeli olmak herturlu antu kafasında olmaya denk geliyo.
Mesaj tarihi:
sakin olun yahu.

05 06 sezonundan bahsedildi, gs için araştırılsın dendi onun üzerine "o sezonu araştırmak gs'den çok fenere zarar verir" dedim, anelkanın ve nobrenin elle attığı goller de (el mi faul mü tartışması yersiz tabii o ayrı da, fotoğrafta el yok gözükmesine rağmen videodan izlendiğinde açık el gözüküyor. fotoyu çeken adam haliyle 0.1 saniyelik anı yakalayamamış el oraya kadar yükselmeden önce çekmiş fotoyu) işin ekstrem boyutunu göstermek amacıyla örneklendirmeydi.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

fotoğrafta el yok gözükmesine rağmen videodan izlendiğinde açık el gözüküyor. fotoyu çeken adam haliyle 0.1 saniyelik anı yakalayamamış el oraya kadar yükselmeden önce çekmiş fotoyu

Şu kadar saçma bir şeyi bu kadar yersiz bir topikte tartıştırdığınız için cidden üzgünüm de, "laf arasında iteliyim kabul görsün" ekolü bana ters, koymak zorundayım: http://video.ekolay.net/video-izle/spor/anelka'-nin-elle-attigi-gol/4465817

Faul mü? Evet. Gol mü? Hayır. El mi? Hayır, kalecinin kolunu itiyor, kaleci içeri düşürüyor topu.
Mesaj tarihi:
ortada denizli macı ile ilgili bir durum olup olmadıgı konusunda kimse bisey bilmiyor. kulupten yapılan acıklamalarda da sikeden bahsedilmiyor.

iki arama yapıldı diye spastik gazetecilerin aklına ilk olarak denizli macı geliyor tab, 5 sene oncesi. fb ve denizli arasında oynanan macta gs nasıl sike yapmıs olabilir o da ayrı bir konu.

bisi cıkmaz gs'den. cıkarsa da cıksın, duseriz. ekonomi bozulur diye kıvırtmayız.
Mesaj tarihi:
valla oyle sacma sapan ornek verirsen rew,

ben sana 33. hafta bjk-gs macını ornek veririm AHA SIKE SATIN ALMISSINIZ diye,
diyarbakır - gs macı neden izmir'de oynatıldı ?
selçuk dereli fenerbahçe'nin o ikinci dönem (ulusoy sonrası) 5 maçını yönetti, bu niye oldu ?
deniz barış'ın liansı niye iptal edildi ? (ilk 11 oynuyordu, sağ bekti genelde)

senin mantığınla, bunlara bakacak olursak, galatasaray in sike yaptigi cok acik. galatasaray kapatilsin, gs taraftari olan herkes yakilsin falan.
Mesaj tarihi:
Baggio videoyu tekrar izledim hala smaç olarak görüyorum net olarak. Zaten ismi de belli videonun :P şaka bir yana gayet eliyle topa vuruyor gördüğüm kadarıyla, parmaklarıyla ittiriyor ileri, o arada kaleciye de vurup ellerini engelliyor o ayrı.

fizban, örnek gereksiz olmuş evet, ama "denizlide maç uzadı demek ki şike"ye misillemeydi bu bi şekilde.
Mesaj tarihi:
Videoyu izledikten sonra şunu diyebiliyorsan yapacak bir şeyim yok abi, zenci kolunu arka plandan ayırt edebilme yeteneğin Kinect kadarmış demek.

Bu kadar basın mensubu saniyede 5 kare fotoğraf çekerken "fotoğrafçılar yakalayamamış" diyip kendini buna inandırman da enteresan, topun ele temas ettiği herhangi bir an olsa emin ol yakalarlardı ve boy boy manşet olurdu. Hiç olmadı videodan kare alırlardı. İkisinin en yakın oldukları nokta o.
Mesaj tarihi:
Baggio, saniyenin kaçta kaçı süreyi yakalayamayabilirler, normal, ama o bahsettiğin basın da, rakip t.d. ve oyuncular da, kaleci de herkes el diye gördü, yazdı. "El Feneri" diye manşetler atıldı, rakip takımlardan "El değmemiş temiz lig istiyoruz" diye pankartlar açıldı. Zaten fenerliler hariç el yok diyene pek rastlamadım ben, al bak Abso da öyle görmüş mesela :) Video güzel gösteriyor.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Smoke said:

ben hala Anelka'nın elle attığı 4-5 golü koymanı bekliyorum. İşkembeden atmaya alıştınız valla.

keywordleri bile verdik. oturup googlesaydın bi zahmet.

konya maçındaki elle gol:

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/10/02/spo101.html
http://yenisafak.com.tr/arsiv/2005/ekim/02/s01.html

bu arada yanlış söylemişim diğer elle 2 gol nobredenmiş. çok farketmiyor gerçi.

mokoko said:

topun anelkanın eline değmediği bu kadar açıkken hala elle atılmış diyosunuz. gol geçersiz olmalı ama elle falan diyince bi komik oluyo.

gol gayet ele değiyor. fotoğrafa değil videoya bakarak izleyin. fotoğraf tam değme anını yakalayamamış doğal olarak, en tepedeki noktada değil. el kafadan 70 cm yukarıda zaten. fotodan sonra biraz daha yükselip elle atıyor.

kaldı ki maçı izleyen herkes elle olduğunu da söylüyor. spor yazarlarından gazetecilere isyan eden konya t.direktörüne kadar.

konya hocasıda aykut kocamandı galiba hep fenerin lehine kararlar veriyorlar diye isyan edip istifa etmişti. şimdi de hakettik şampiyonluğu falan diyor :(
Mesaj tarihi:
enrique said:

Rewendor said:

Smoke said:

ben hala Anelka'nın elle attığı 4-5 golü koymanı bekliyorum. İşkembeden atmaya alıştınız valla.

keywordleri bile verdik. oturup googlesaydın bi zahmet.

konya maçındaki elle gol:

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/10/02/spo101.html
http://yenisafak.com.tr/arsiv/2005/ekim/02/s01.html

bu arada yanlış söylemişim diğer elle 2 gol nobredenmiş. çok farketmiyor gerçi.

mokoko said:

gol gayet ele değiyor. fotoğrafa değil videoya bakarak izleyin. fotoğraf tam değme anını yakalayamamış doğal olarak, en tepedeki noktada değil. el kafadan 70 cm yukarıda zaten. fotodan sonra biraz daha yükselip elle atıyor.

kaldı ki maçı izleyen herkes elle olduğunu da söylüyor. spor yazarlarından gazetecilere isyan eden konya t.direktörüne kadar.

konya hocasıda aykut kocamandı galiba hep fenerin lehine kararlar veriyorlar diye isyan edip istifa etmişti. şimdi de hakettik şampiyonluğu falan diyor :(

Aykut Hoca o zaman hep Fenerin lehine kararlar veriliyor diyerek istifa etmedi zaten Fenerde sembol olmuş bir adamın bunu dediğinede inanmak mümkün değil, işkembeden atmayalım.Bu düzenden bıktım.Eğer bir kurban istiyolarsa ben bu işi bırakıyorum demişti.
Mesaj tarihi:
Arkadaşım ne önemi var EL ya da FAUL olmasının? neyi tartışıyorsunuz?

Aydınlar nedense kendini gıcık etmeyi başardı. Yani biraz objektif bakın, Ünal Aysal'a o kadar laf etti, sonra o kadar lafı bir güzel yedi, şimdi hemen atlamış açıklamalar falan.

Tabi gazetelerin de gazı var olayda, biri yazmış "TFF Başkanından sert çıkış" biri "TFF Başkanı Galatasaray'ı.." ama yani bu tür haberler çıkmasın diye herkesi sükunete davet eden sayın Aydınlar ne yapıyor?

GS'de bir şey çıkarsa A.Polat'tan çıkar diyordum ki, ifade verecek zaten. Ancak cidden bu olaylar patlak vermişken, 1 ay geçmişken üstüne, öyle bir belge VARSA ve o belgeyi hala tutuyorlarsa B.Tulun ve A.Polat'ı harcarlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...