Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

şöbiyetli dönerli,rus hatunlu şike soruşturmasını ben kendi adıma düşündüm,tarttım.

daha geçmiş başarıları değil geçen sezonu bile karalayacak makul bir delil fln göremedim.

soruşturma var mı ? var.
ilgilileri zan altında bırakacak bir delil ortada var mı ? yok
saçma sapan yöneticilerin beraber yemek yediği fotorafların delil diye basına sızdırılması var.
abim şike yapmaz diyen 3. lig futbolcusunun gazeteye röportaj verdi diye şikeden alınması var.

hani bırakın geçen sezonu
hala geçmişimizi kirli,geçersiz kılacak gerçeklere ulaşamadım işte,kimilerinin aksine.

taraf gazetecisi,yahut galatasaraylı paticik üyesi fln olmak gerekiyor onun için.

ama işte,tüm bunlara rağmen fb'ye kirli demek o kadar kolayki

irili yada ufaklı,bisürü trollumuz oldu sağolsun bu soruşturma
başka somut bir sonucunu henüz göremedim.

işte tam olarak bu yüzden özellikle "kanıtlanır ve yaptırım uygulanırsa" dedim, parantez içinde de "daha oraya gelmedik" dedim. Defalarca belirttim yani, yanlış anlamakta, farklı demişim diye göstermekte bu ısrar niye?
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

şimdi hazır şike başlığında konuşurken, şike davasının şu an için en büyük aktörü fenerbahçe iken, ve başkanı dahil yönetiminin yarısı içerideyken bu istatistiği vermen ne kadar anlamlı, bu istatistik ne kadar "temiz" ve "geçerli" orasını da sen düşün :)

ben en baştan burdaki imaya tepki verdim

yine veririrm

parantezmiş,oymuş buymuş,ofc.

neyse hacı,dediğim gibi 1000 tane troll türedi zaten

arada sende minik ,sürpriz trollcüklük oynamışsın,nolcak,np.
Mesaj tarihi:
hacı daha nerden kotarmaya calısıoun pardon

mesajın tamamında parantez nerde,biterse nerde,o şu bu nerde

yahu ben aşçıyım,böyle kaz cevirmedim bravo

edit: ben tepki verdikten sonra bin parantezli ince mesajlar atman cok hoş

lakin ilk mesajında troll.başka bişi değil

tepki alınca kibar cocuk,kimse görmezken troll hesabı

neyse bunlar faso fise

ben bi yemek yicem

size iyi tartısmalar.
Mesaj tarihi:
İlla ikili tartışmaya çevireceksin topici.

O alıntıladığın ilk mesajda "soruşturmanın baş aktörü demişim" suçlu değil. E yalan da değil. İlk şike davası fenere patladı, başkanı yönetimi hala içeride, hala ara ara oyuncusu yöneticisi ifadeye çağrılıyor. eh böyle bi durumda da insanlara "hele bir durun bu durumda başarılardan bahsetmeyin" dedim işte doğal olarak.

Parantez vb. de ikinci mesajım:

Rewendor said:

e tabii ki sorgulanabilir. Bir kulüp resmi olrak şikeden yargılanıyorsa, ve hatta suçlu bulunup ceza/yaptırım uygulanırsa (ki daha o noktaya gelmedik, özellikle belirtiyorum) tabii ki eski başarıları da sorgulanacak...

Gereksiz ikili tartışmadan kaçınmaya çalıştım da inat ediyorsun hala. Gereksiz yere gerilip sonra da milleti trollükle suçluyorsunuz.

Bundan sonra daha sakin lütfen.
Mesaj tarihi:
gs ye arama supermis, evraklari inceleyektik birader, abicim salakmisiniz burada degilki evraklar tt arenada, ha o zaman oraya gidelim biz... bu bizim polisin ne bakis acisi ile olaya yanastiginin cok guzel bir ornegi.

gosteris olsun diye arama.. oldu...
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

gs ye arama supermis, evraklari inceleyektik birader, abicim salakmisiniz burada degilki evraklar tt arenada, ha o zaman oraya gidelim biz... bu bizim polisin ne bakis acisi ile olaya yanastiginin cok guzel bir ornegi.

gosteris olsun diye arama.. oldu...

ben Bülent Tulun'la görüştüm abi, aradıkları şey evrak değil. Arenanın spor salonundaki kayıp dumbell lar ile ilgili ifadesine başvurmuşlar. O yüzden önce arena sonra Tulun'un evi aranmış.
Mesaj tarihi:
1 ay önce böyle bir belgeden haberleri yoktur. Soruşturmada öğrenilmiş ve araştırılmaya başlanmıştır belki soruglamalar sonrası. Birşey çıkmayacak orası belli hatta belki de aklama operasyonu GSı.
Mesaj tarihi:
ülker komplolu gofret sevmeyen var mı?

edit: bu arada olay denizli maçıyla ilgiliymiş cidden. Tanık olarak ifadesini almışlar. Arama emri mecidiyeköy adresi için varmış, Arena'ya giremezlermiş ama bizimkiler buyrun gelin demiş. Ama sorun yokmuş, kulüpten sanık yok tanık var sadece
Mesaj tarihi:
Burada FB'li BJK'li insanlar bir takım insanlar bu olaylara karışmış olsalar da sırf o insanlar yüzünden büyük üzüntü içerisinde iken, GS'li arkadaşların tavırları çok iyiydi biz geçen sene ezildik mazlumu oynadık biz temiziz muhabbetleri çok yapmacıktı zaten eskiden şikenin adı teşvik primiydi, ulusoy dönemleri falan hatırlatılırken bir takım insanlara burada biz uefa kupasını aldık ama O_o modundalardı zaten bu duruma geleceği belliydi gsnin durumununda hatta bundan öteye de gidebilir x adlı yöneticinin kulüpler birliği arkasında duruyoruz açıklamasından 1 gün sonra başkanınızın "justice 4 all" moduna girmesinden belliydi, valla Aziz Yıldırım çok iyi yapıyor tombala bana çıktıysa ben yanacaksam yanımda ne götürürsem kardır diyerekten. Bence bu topic kapatılmalı artık gs için 3 mü 5mi artık neyse o dalgaya ait topic açılmalı.
Mesaj tarihi:
Galatasaray'dan biri adliyeye sevk edilirse ilk ben açacağım istediğin dalgayı sleepingdeath söz. Ama sonra Aziz Yıldırım yalakalığı yapmam bak. Şike yapanın gözünün yaşına bakmam yani, anlaştık mı..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...