EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kimse küme düşmeyecekse bank asya'yı neden ertelediler şekerspor taraftarları?
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sıcak yavrum sıcak, bak senin de başına vurmuş bi su vur kafaya.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 şike tespit edildiyse mecburen düşürecekler yahu, ya da banhammer iner kafamıza :D
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Tabi 2 hafta sıcak değildi havalar ligler belirtilen tarihte oynanıcak diye açıklama yapıldı, bitaraflar tutuşunca sıcak sıcak diye ertelediler :) Normal tabi tutuşanlardan biri de Holy sanırsam :)
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yok anam ben tutuşmadım da senin başına güneş geçmiş belli ki. ben düşeriz diyorum zaten, tabi elimizden geldiğini kadarını da bizimle beraber götürerek.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Bizimkilerin tutukluluğunun devamı karar gerekçesini yeni gördüm. Yeterli delil toplananaması ne demek be? Delilin ya vardır ya yoktur, geçmiş maç için toplayamadığın ne gibi bir delil olabilir acaba? Şu avrupadaki sistemin tam tersi var burada valla, içeri atalım sonra delil toplayıp suçlu gözteririz =P
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 toggie said: valla aziz yıldırım ve diger tutukluların kurtulma sansını ben cok az goruyorum. ama mehmet ali aydınlar buna ragmen fb'yi kume dusuremez. -30 puanla falan baslatır ama kume dusuremeyecegi cok belli artık. abi anlamıyorsunuz, aziz yıldırım ve diğerleri suçlu bulunursa tek bir cezası var, o da küme düşürülme, suçlu bulunmazsa da aziz yıldırım salınacak, sonradan onu içeri alanlar geceyarısı yataklarından alınacak falan filan, iki ucu boklu değnek asdfdsa
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ben katılmıyorum. İşin bir yönü de şu meşhur helikopter ihalesi ise, aziz ve itaat etmeyen sermayeyi tasfiye planı gereği şu olacaktır: Aziz ve sahibi olduğu sermaye tarumar edilir. F.B. büyük cezadan yırtar, kamuoyu mutlu memnun yoluna gider kamuoyu tepkisi oluşmaz FB Tarikatın takımı olur BUDUR
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 "Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz" said: Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz'ın söylediği sözler, gündeme bomba gibi düştü. Camia sıkı sıkıya kenetlenmişken, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı'nın “Aziz Yıldırım'ın heykeli dikilecekmiş. Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor” sözleri şok etkisi yarattı. “NEREDEYSE KUSACAKTIM” Başkanın vekili, kulübü yönetecek lider. Lider böyle zamanlarda ağları mı yaa. Bu ne artistlik. Divan toplantısına birlik-beraberlik diye gittim, neredeyse kusacaktım. İkinci alkışta kalktım, terkettim. Şovmen, 3 tane avantası olan, başkanın baktığı şerefsiz kişi hüngür hüngür ağlıyor. Diğerlerini söylemek istemiyorum. Tiyatro. Aziz Yıldırım’ın heykelini dikmek için önerge veren abimi de tanırım. Tertemiz, Fenerbahçe için yanıp tutuşan insanlardan kuruludur Divan Kurulu. “BU ŞİKEYİ HEP YAPTI YAPIYOR” Önerge veriyorlar, ‘Yıldırım’ın heykelini yapalım’. Aziz Yıldırım’ın ne heykelini yapacaksın kardeşim? Aziz Yıldırım bu şikeyi yaptı, yapıyor. Daha önce de yaptı, geldiğinden beri yapıyor. Cihan diye bir adam vardı, kitap yazdı ya. O zaman cezası yoktu, şimdi var. Beşiktaş taraftarı, imrendiğim bir taraftar. Helal olsun. İşte taraftar davranışı budur. Zaten Beşiktaş taraftarının Türk sporunda çok önemli bir yeri var. Kulüp de paralel davrandı, büyük bir jestle taraftara uydu. Federasyon sıkıştı, Süper Kupa’yı iptal etti. Bizimkiler ne yaptı? “SANKİ MAHALLE KULÜBÜYÜZ” Bu Şekip’le (Mosturoğlu) beraber bu yasa yapılırken yardımcı olmuşlar. Bu Şekip’in içeri neden girdiğini biliyor musun? Menajerlik sorularını alıp sattığından dolayı. Rezalet, rezalet. Başkan tesis yapmış. Onu da konuşuruz. Zamanı gelince de konuşacağım. 1 lira para mı vermiş o tesislere?" Hmmm Evet. Bazıları tiyatroya devam ede dursun... Hehe hadi bakalım...
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 saracoğlunda kumar oynatan, daha sonra ortaya çıktıktan sonra aziz yıldırımın kulüpten uzaklaştırdığı bir adamın açıklamalarına inanalım hemen, peki.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yine hedef saptırma ama pis bir işe bulaşmamış kimse yok mu? Pes...
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 valla bunca yıl şike yapılmışsa, aziz yılmaz niye ihbar etmedi. bu aziz yılmaz denen adam sadece muhalefet yapıp ünlü olma peşinde bi adamdır. madem bir bildiği var gitsin emniyette konuşsun.
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 söz konusu fenerbahçe olduktan sonra mehmet baransu gibi bir adam ülkenin en ilkeli gazetecisi kabul edildikten sonra, gerisi şaşırtmıyor zaten beni.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Şu forumda bir tek insan bile Baransu hakkında iyi bi laf etmedi yalnız, saçma sapan tribe girmenin alemi yok. Hatta genelde şu söylendi "hiç sevmem vs ama adamın yazdıkları çoğunlukla doğru çıkıyor" Bu Aziz'lerin de hepsi bi bozuk çıkıyor anlaşılan ^^
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ilkeyi milkeyi geçin abi. az kaldı sıkın dişinizi. gs 3 sene boyunca -15 teklif etmiş hohoho
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Devler küme düşseler de Digitürk'te Futbol Federasyonu Yönetimi'nin dün Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'in naklen yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk ve TRT yönetimleriyle de bir araya geldiği ortaya çıktı. Kapamayin dijileri beyler.
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Masquerade said: Devler küme düşseler de Digitürk'te Futbol Federasyonu Yönetimi'nin dün Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'in naklen yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk ve TRT yönetimleriyle de bir araya geldiği ortaya çıktı. Kapamayin dijileri beyler. küme düştükten sonrada yolmaya devam auhauha
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Masquerade said: Devler küme düşseler de Digitürk'te Futbol Federasyonu Yönetimi'nin dün Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'in naklen yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk ve TRT yönetimleriyle de bir araya geldiği ortaya çıktı. Kapamayin dijileri beyler. 2 hafta önce söyledim böyle olur diye, "olur mu öyle şey" dediler bana.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 İlk ben dedim onu Rew hakkımı yeme :P
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bank asyada buyuklerin diger takimlarla oynayacaklai maclari digiturk verecekse, kucuk takimlarin hakki yenmis olmuyor mu?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 komple digi verir bence.mac mac ayirmaz
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Esh said: Bank asyada buyuklerin diger takimlarla oynayacaklai maclari digiturk verecekse, kucuk takimlarin hakki yenmis olmuyor mu? yoo kucuk takımlar da fazladan kazanırlar oynadıkları maca gore.
Öne çıkan mesajlar