alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bursa'da kızarmış dondurma yapan yer var mı? Bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paradise Cafe, Ataevler La Piatto Pizza & Macaroni, FSM Bulvarı Mantı Keyfi, FSM da var kızarmış dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 teşekkür ettim bugün gidip bi deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kızarmış dondurma mı olurmuş be. dondurmanın hası yanıksı dondurmadır. Şimdi Reklamlar http://www.antalyarehber.com/images/firmalar/akdenizdondurma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 altiparmaktaki Leoe cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 e erir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Birden atıp kızartıp çekiyorlar, Bozcaada'da yemiştim baya önce öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Etrafını corn flakes ve birşeyle kaplıyorlar soda olabilir.Hızlıca kızartıyorlar kızgın yağda.Üstüne balla şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ayvalık'ta yemiştim bende, zaten Ege bölgelerine özgü birşeymiş falan filan çok hoştu aslında, bak aklıma getirdin yine asdfasd yazlığa gittiğimde ilk iş gidip yiyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ege'ye özgü olur mu ya dünyanın her yerinde var. Çok güzel bir şeydir ama ya ne zamandır yiyesim var da denk gelmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 uzakdogu restoranlarının tatlı menülerinde %90 vardır, oralara git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kızarmış kondom diye okudum başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Fan Fang'da var bundan, süper. Bursa'da yoktur ama Fan Fang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 çin restoranlarında oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Norak said: Paradise Cafe, Ataevler La Piatto Pizza & Macaroni, FSM Bulvarı Mantı Keyfi, FSM da var kızarmış dondurma "La Piatto Pizza & Macaroni, FSM Bulvarı" gittim kalmadı dediler :S Paradise cafe nin önünden geçtim bomboştu oturmayalım dedik. mantı keyfi'ni de aramadım hevesim kaçtı. ama bulup deniycem mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kızarmış dondurmanın esprisi, buzluktan donmuş şekilde çıkartılan (corn flakes değil de ekmek kırıntılarıyla kaplanıyor) dondurma direk kızgın yağa atılıyor, biraz çevrildikten sonra hemen alıp servis ediyorsun. bu yüzden dondurma erimeye zaman kalmıyor, donmuş halde kızarttığın için normal dondurma kıvamında oluyor, üstündeki de pane kıvamında çıtırlamış oluyor. kebapçılarda, büfelerde ve cafelerde rastladım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 e erimesin diye kızgın yağdan çıkmış ekmek kırıntılarını mı yiyorsunuz bu mu yani zevk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Gereksiz bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 çok yağlı oluyor. bence dondurmanın lezzetini de bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 reddiye said: e erimesin diye kızgın yağdan çıkmış ekmek kırıntılarını mı yiyorsunuz bu mu yani zevk? ekmek kırıntısıın ilk defa bone'dan duydum asdfs galeta ununa bulamışlardı benim yediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 reddiye said: kızgın yağdan çıkmış ekmek kırıntılarını mı yiyorsunuz bu mu yani zevk? kaşarpane, tavuk nuggets, tavuk şinitzel veya soğan halkaları hiç yemedin mi? DarKRideR said: ekmek kırıntısıın ilk defa bone'dan duydum asdfs galeta ununa bulamışlardı benim yediğimi galeta unu zaten ekmek kırıntısı: http://en.wikipedia.org/wiki/Bread_crumbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Cornflakesi ince çekip yapıyorsun. Bi kat kızartıp bi daha buluyorsun karışıma 2-3 kat yapıyorsun. Sonra balla çikolatayla sos hazırlayıp gezdiriosun orasına burasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 cornflakes üniversite öğrencisi malzemesi herhalde, herkes onu yazıyor da cornflakes zaten kızartılmış, fırınlanmış vs hazır şey. ekmek ufalağı gibi pane etkisi vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kornfleks ile daha iyi oluyor. bak böyle yazınca bi halıfleks etkisi verdi. halıfleks ne güzel ama ne iğrenç bişidir yahu.. binlerce yaşanmışlık var halıflekste.. sarhoş olunup üstünde mi uyuya kalınmadı (uyanınca yanağın yanı uyuşmuş şekilde), üzerine mi kusulmadı, yemek mi dökülmedi... silindikçe o pislikler içine işledi işledi. koslaoksiekşın da yoktu tabii o zamanlar.. ah halıfleks ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bone said: cornflakes üniversite öğrencisi malzemesi herhalde, herkes onu yazıyor da cornflakes zaten kızartılmış, fırınlanmış vs hazır şey. ekmek ufalağı gibi pane etkisi vermez.bone, cevap verdiğin adam işinde uzman. öyle yapılıyorsa doğrudur.ekmek ufalağı diyorsun ayrıca. Ekmek ufalağı ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar