Litminov Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ava davası hakikaten sıktı ya tek davaya odaklanmaları kötü olmuş bu sezonda aynı şekilde drama da daha fazla, flashbackler yine idare ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Haftaya son bolum diye bakacagim sadece. Onumuzdeki sezon duzgun olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 dizi 9. bölümde tamamen eski haline dönüyor. ava hassington gelince diziye bir haller olmuştu. 8. bölümde ava hassington davası bitiyor zaten o kadında bir uğursuzluk olduğu gottan belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ben en çok louis'e takılıyorum, en az 10dk sını yiyorlar saçmasalak dramdan. Louis'ın sahneye girdiği yerlerde önemli değilse direk kesin. 2 bölüm önce mi ne kedili mahkeme zırt pırt vardı şu kendi aralarında yaptıkları orayı direkt atladım, atlar atlamaz diziye aksiyon geri döndü. louis'i çok daha iyi işleyebilirlerdi. bi tarafta genius mr.louis, diğer tarafta sınıfın saf cocuğu sacmasapan takıntıları olan louis. hafif humour katalım işin içine deseler zaten karakterler arası diyaloglar gayet iyi, durup bi de ayrı sahne çekmeseler daha iyi olacak. bir de son bölümden; şu rachael'ın bardakları düzgün yere koy evde plox sahnesinde mike'ın o gereksiz tepkiyi vereceği o kadar belliydi ki sırf mike annesinin evini gösterebilsin... fazla fazla ucuzdu o sahne. edit: spo yerine quote'a almışım hueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Yok zaten dizide bu aralar bir Cpt. Obvious luk durumu var, diyorsun böyle şimdi bunu dedi Allah bilir şu espriye setup bu, nitekim 1 saniye sonra hede hede. Bayıyor kısmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ne guzelmis bu dizi ikinci sezondayim.. Burdan gordugum son sezon boka sarmis herhalde ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bu hafta devam ediyor. Ama Kezban Tales oldugu icin izler miyim emin degilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Ahahah Black hawk down The dark knight rises :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ben de bir ara devam edeceğim ama şu mayk ve bu bölümde kime atladığı geyiği o kadar baydı ki, harvey üzerine yapsınlar seriyi soluksuz izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 13. bölüm diziye yakışır nitelikte bir bölüm olmuş ama şu mike ve racheal ilişkisi cidden çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 yeni sezon mu başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 yok kaldığı yerden devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Gecen sezonun devami ama yeni sezon kafasinda gidiyor. Son 1,5 sezonun sorunlarini cozup ilk sezona benzer olmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 mike bebesinden kurtuluyoruz gibi hadi hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 dün 3. sezonu bitirdim komple...beyni yaktım ama devam ediyorum, az evvel 4. sezon 1. bölümü izledim... 4x1 Şu Mike'ın birandaki ukala tavırlar nedir yaw, ifrit oldum! bir de ne var yani 3 sene ortadan kaybolsa HArvard'a kabul almıştı zaten orda eğitim alsa sonra geri gelip bu şirkette devam etse nolcak yani. İlla bu şirkete gitmesi gerekiyor muydu? Hem halen risk var bir ortaya çıksa illegal olarak avukatlık yaptığı,gene okkanın altına gitcek. Rachel'ın da Mike'msı tavırlarıyla Harvey ile şakalaşması ve HArvey'nn ofiste ayar vermes...."şirin görünmeye çalışacağına işini yapsan" Donna <3 kadın çok iyi ya seviyrum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Yeni sezon zayıf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 valla 3 bölümü de bitirdim. Evet bir heyecan yok şimdilik de...hala Mike'a duyduğum öfkedeyim ben douchebag! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 evet eski tadı kalmamıs gibi suits in. direkt ekşın yapalım şöyle egolar savaşsın vs. olayına girmişler. bir durulsunlar sakinlessinler. çok kişiselleştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 aksi gibi bizde cok begendik bu sezonu. ortam iyi karisik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Less Rachel, More Donna formülünü devreye sokmaları lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 more Donna!!!! kesinlikle ne tatlı bir kadındır o ya! şu ritüelleri hakkında fkri olan var mı?? mesela ilk ritüei de anlamadım hadi ikinci tirbüşonla ilgili de...ilki neydi acaba da ceğiştirdileR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Bu adamlar 7/24 sette sanırım. Sezon bitti, 2 hafta sonra yeni sezon başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Dizinin en iyi karakteri gitti, geri gelmezse izlemeyi bırakırım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ben de bırakırım dönmezse ama mike gibi karşı dava fln ile dizide tutarlarsa çok eğlenceli işler de çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 çok iyi toparladılar. güzel final oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar