Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Merhabaa apiis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 her şey paypal ın suçu her şey paypal ın suçu her şey paypal ın suçu her şey paypal ın suçu giren girdi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 beyler en iyisi bende, steam hesabım yok direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 dasaaa said: bazen orijinallerin kurması o kadar dert oluyor ki, torrentten indireyim ben diyorsun.abv w.live abv gta 4. o zamanlar internetim yoktu oyunu çekmiştim ama oynamamıştım hiç. OYNATMADIYDI LAN BANA bu arada en az yarayla kurtulan ben oldum. zaaa sadece l4d2 aldım. steam profilimde en çok oynadığım oyunlar arasında DOD olsa da DOD:S almamak için çok direndim. VE ALMADIM ZABABAM IRON WILL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bone said: dasaaa said: Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok... internete nasıl giriyorsun sen? antenlerin mi var kafanda yoksa? Internet dedigin sey ayda 30 lira. Senin sadece steam'e doktugun para ile dasaaa 242524 ay boyunca kotali olarak internet kullanabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 oynayacağım oyunu da almayacağım; sosyal olacağım, oynayacağım oyunu da almayacağım; sosyal olacağım, oynayacağım oyunu da almayacağım; sosyal olacağım, oynayacağım oyunu da almayacağım; sosyal olacağım, oynayacağım oyunu da almayacağım; sosyal olacağım, oynayacağım oyunu da almayacağım; sosyal olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Steam olmadan ne kadar kazık yiyormuşuz bence bunu tekrarlamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 off.. packleride aldım o fiyatlara. şuan 120 oyun var steamimde. kaçını oynadın desen 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 almıcam lan... almıcam lan... almıcam lan... almıcam lan... ama fiyatı çok iyiymiş bu THQ pack in steam allah belanı versin.. steam allah belanı versin.. steam allah belanı versin.. steam allah belanı versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ulan portal 2 hala inmedi, 24 saat oldu korsan indirdigimde bu kadar surede indirmis, yuklemis birde ustune son bolumlere gelmistim brotherhood alicaktim almicam bu yuzden, korsan yukler oynarim mis steam in indirmesinimi beklicem 2 gun daha bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Abi o kadar indiirm olunca millet downloada yüklendi doğal bence :D Server değiştir. THQ Pack'e ihtiyacım yok. THQ Pack'e ihtiyacım yok. THQ Pack'e ihtiyacım yok. THQ Pack'e ihtiyacım yok. THQ Pack'e.... offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 eskiden heryerimiz cdydi böle odada yer gök, gene iyi böle sdf hoş daha 1 ayakkabı kutusu dolusu cd oyunu var bende :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 parasını basıp alıyor,sora gelip şikayet ediyonuz yani. almayın olm rahatsız mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 GERGE said: Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyu... Steam hasta bir şey ya. İşyerine bile Steam kurdum ( oyunlar yüklü değil tabi ) takip ediyorum. Millet MSN açıcam diye uğraşıyor ben steamde takılıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu topiğe post atmaktan çekiniyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 "al beraber oynarız" denilen ama ilgilenmediğim oyunları almayacağım. "al beraber oynarız" denilen ama ilgilenmediğim oyunları almayacağım. "al beraber oynarız" denilen ama ilgilenmediğim oyunları almayacağım. "al beraber oynarız" denilen ama ilgilenmediğim oyunları almayacağım. "al beraber oynarız" denilen ama ilgilenmediğim oyunları almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 o kadar koydu mu borderlands ya. daha yeni aldım gel oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 en pahalı steam oyunum 15 dolarlık fire and sword diğerleri 2-3 dolar olmasına ragmen cogundan pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 LethE said: o kadar koydu mu borderlands ya. daha yeni aldım gel oynayalım. age of conan esas, yüreğimde kanayan bir acı. bordövrlands oynardım ama bağlantım çok sakat şu ara, onu halletmem lazım multi oyunlar için. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 arkamdan tekrarlayın warez varken mmorpg hariç oyuna para vermiyeceğim warez varken mmorpg hariç oyuna para vermiyeceğim warez varken mmorpg hariç oyuna para vermiyeceğim warez varken mmorpg hariç oyuna para vermiyeceğim warez varken mmorpg hariç oyuna para vermiyeceğim warez varken mmorpg hariç oyuna para vermiyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aoc free to play değil mi :/ evlat acısı gibi oturmuştur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ilk çıktığında kapış kapış giden oyun bulunamazken, sonra 15 gün içinde herkes batan şirketin hissesi gibi satıyordu oyunu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aoc yalnız, şuanda, çok güzel oyun. Kızmayacaksanız aoc > wow diyorum. Hele son açılan hardcore pvp serveriyla falan Ultima Online tadı bile aldım ucundan. (tabi oyun ilk çıktığında nasıldı bilemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar