Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyu... Steam hasta bir şey ya.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hep zamanında korsanla çok içli dışlı olduğumuzdan. ben sırf orjinali olsun diye alıyorum bazılarını.
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ben orjinal oyunun support olayını sevdiğim için alıyor ama belli kriterlerim var tabiki çok abartı paralar vermeyi sevmiyorum yani 49dolar fln veripte yeni oyun almam en fazla 1 yıl beklerim 49 dolara pack fln alırım. Şayet çok muhteşem multiplayer deneyimi vaad ediyorsa o zmn koşullar değişir tabiki.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok...
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ayda belki 1 kere girmek icin wowa para vermeyecegim ayda belki 1 kere girmek icin wowa para vermeyecegim ayda belki 1 kere girmek icin wowa para vermeyecegim ayda belki 1 kere girmek icin wowa para vermeyecegim ayda belki 1 kere girmek icin wowa para vermeyecegim
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ben de hep oynamayacağım oyunu indiriyorum.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 korsan ruhumu koruyorum ben ovunulcek bisi degil gerci...
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Benim gibi yapın, korsan indirin, baktınız sardı go go steam
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dasaaa said: Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok... internete nasıl giriyorsun sen? antenlerin mi var kafanda yoksa?
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyu... OHA İNDİRİME GEL!
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 "zenci internetimi çaldı" dediler bana arkamdan. fiberoptik hızındaydım devamını duyamadım.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bikaç sene önce spartalı leonidaslı bi oyun aldıydım, kurması 10 dakika oyuna girip çıkıp silmesi 5 dakika sürmüştü, 60 lira filan vermiştim o oyuna hala içim acır o gün bir daha asla ölümle dansetmeyeceğime yemin ettim
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 korsanların kurması vs öyle dert oluyor ki bazen, alayım da insan gibi kurup oynayayım diyorsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bazen orijinallerin kurması o kadar dert oluyor ki, torrentten indireyim ben diyorsun.
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 korsan oyunu zipten çıkarana kadar orjinal oyunu indirip bitiriyosun. mis. kaka yapmışım korsana.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Saeros said: o gün bir daha asla ölümle dansetmeyeceğime yemin ettim AMA YEMİNİNİ SON BİR KEZ BOZMAK ZORUNDA KALICAKTI
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bende oyun oynamak istiyorum benim neden vaktim yok bende oyun oynamak istiyorum benim neden vaktim yok bende oyun oynamak istiyorum benim neden vaktim yok bende oyun oynamak istiyorum benim neden vaktim yok
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 multi oynamayacaksam asla almam
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bana oyun gift edin bana oyun gift edin bana oyun gift edin bana oyun gift edin bana oyun gift edin bana oyun gift edin bana oyun gi
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben de sadece indiriyorum. indirdikten 3-4 ay sonra kuruyorum oyunları, kuzenim falan geldikçe oynuyo oynarsa. sonra siliyorum oynamadan.
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 GERGE said: Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyu... Steam hasta bir şey ya.
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Nereye tekrarlayayım; Hitman 3, Neverwinter nights 2 6 dolar? Ne ara oynanacak bütün bunlar? Ühü =/ İtiraf ediyorum, ben Apis bir Steam indirim bağımlısıyım... Alkışlar alkışlar... Apis yerine oturur ve bir sonraki indirimnleri beklemeye başlar gizlice.
Öne çıkan mesajlar