Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyu... Steam hasta bir şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hep zamanında korsanla çok içli dışlı olduğumuzdan. ben sırf orjinali olsun diye alıyorum bazılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çok doğru dedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ben orjinal oyunun support olayını sevdiğim için alıyor ama belli kriterlerim var tabiki çok abartı paralar vermeyi sevmiyorum yani 49dolar fln veripte yeni oyun almam en fazla 1 yıl beklerim 49 dolara pack fln alırım. Şayet çok muhteşem multiplayer deneyimi vaad ediyorsa o zmn koşullar değişir tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu konuda ben de çok üzgnüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ayda belki 1 kere girmek icin wowa para vermeyecegim ayda belki 1 kere girmek icin wowa para vermeyecegim ayda belki 1 kere girmek icin wowa para vermeyecegim ayda belki 1 kere girmek icin wowa para vermeyecegim ayda belki 1 kere girmek icin wowa para vermeyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ben de hep oynamayacağım oyunu indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 korsan ruhumu koruyorum ben ovunulcek bisi degil gerci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Benim gibi yapın, korsan indirin, baktınız sardı go go steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dasaaa said: Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok ki alayım.. Param yok... internete nasıl giriyorsun sen? antenlerin mi var kafanda yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyu... OHA İNDİRİME GEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 "zenci internetimi çaldı" dediler bana arkamdan. fiberoptik hızındaydım devamını duyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bikaç sene önce spartalı leonidaslı bi oyun aldıydım, kurması 10 dakika oyuna girip çıkıp silmesi 5 dakika sürmüştü, 60 lira filan vermiştim o oyuna hala içim acır o gün bir daha asla ölümle dansetmeyeceğime yemin ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 korsanların kurması vs öyle dert oluyor ki bazen, alayım da insan gibi kurup oynayayım diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bazen orijinallerin kurması o kadar dert oluyor ki, torrentten indireyim ben diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 korsan oyunu zipten çıkarana kadar orjinal oyunu indirip bitiriyosun. mis. kaka yapmışım korsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Saeros said: o gün bir daha asla ölümle dansetmeyeceğime yemin ettim AMA YEMİNİNİ SON BİR KEZ BOZMAK ZORUNDA KALICAKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bende oyun oynamak istiyorum benim neden vaktim yok bende oyun oynamak istiyorum benim neden vaktim yok bende oyun oynamak istiyorum benim neden vaktim yok bende oyun oynamak istiyorum benim neden vaktim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 multi oynamayacaksam asla almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bana oyun gift edin bana oyun gift edin bana oyun gift edin bana oyun gift edin bana oyun gift edin bana oyun gift edin bana oyun gi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben de sadece indiriyorum. indirdikten 3-4 ay sonra kuruyorum oyunları, kuzenim falan geldikçe oynuyo oynarsa. sonra siliyorum oynamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 GERGE said: Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyunu almayacağım. Oynamayacağım oyu... Steam hasta bir şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Nereye tekrarlayayım; Hitman 3, Neverwinter nights 2 6 dolar? Ne ara oynanacak bütün bunlar? Ühü =/ İtiraf ediyorum, ben Apis bir Steam indirim bağımlısıyım... Alkışlar alkışlar... Apis yerine oturur ve bir sonraki indirimnleri beklemeye başlar gizlice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar