Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking (2013)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
geldim

eh işte, vin diesel'in ve karakterin krallığına 6/10 çalışır, hadi 7/10 olsun CGI'ın kusursuza yakın olmasına vs. Gerçi bu tür film daha fazlasını zaten alamaz da neyse

En azından ikinci fildme yapılan yapılmamış. Pitch Black'e dönüş var ama fazlasıyla gönderme ve aynı sahnelerin kullanımı söz konusuydu. Tamam 10 yıldan fazla oldu da birebir aynı sahneleri vs. görmek hoş değildi.

Onun dışında Riddick yani, hiçbir şey yapmadan sadece o ses tonuyla konuşsa bile yeter sdfasd

Karizma film, safi aksiyon ve anti-kahramanların efendisi!

Kesinlikle verilen paraya değen bir film, zamanını en iyi şekilde değerlendiriyor. Tek dezavantajı işte Pitch Black'in modern re-make'i gibi durması
Sosyal ağlarda paylaş

riddick bufflansın sorun yokta yan rollerdeki elemanlarda çok başarısızdı.

santana biraz böyle geyikti ama kullanılmamış fazla, gerçi en iyi şekilde bitti asdfasd

Beklentilerimi karşıladı aslında, nitekim karakter tabanlı düz aksiyon filmi olacağı belliydi.

Vaako istiyoruz yalnız daha çok, VAAKO

Birde Karl Urban ne yaşlanmış ya, zoom yapınca suratına iyice anlıyorsun. Gerçi Vin Diesel'de artık götündeki kıllar ağarmaya başlamış.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Steam'de niye yok ya oyunlar, vururum bu Gaben'i

Silphatos said:

gogdan al oyna lan illa steamde mi olcak, benim gog hesabımda var mesela (:

var ki steam'de. daha doğrusu geçmişte varmış. ben almışım klasik 3 dolara mı ne sonra oynamamışım, yatıyor öyle oyun library'de :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...