Osirix Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yoo http://www.gog.com/game/the_chronicles_of_riddick_assault_on_dark_athena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abiii hahaha riddick'in modellemesi anlam karmaşası yaşayan çocuğa çok benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Steam'de niye yok ya oyunlar, vururum bu Gaben'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=I5UhU0d2Emk Adam bunu bile seslendirmiş lae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 gogdan al oyna lan illa steamde mi olcak, benim gog hesabımda var mesela (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ya Steam'de olmayınca hiç oynayasım gelmiyor asdfasd Orada duracak, listemde gözükecek. Riddick oyunum varmış diyeceğim. NE ZAMAN ALDIM LAN BEN BUNU diyeceğim. Yoksa zevki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ha birde yarın geliyor. Gidiyorum bulabildiğim ilk seansa, niye heyecan yaptım bu kadar da bilmiyorum. Riddick ama lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Riddick'i bu kadar seviyorsan Escape from Butcher Bay oynaman şart sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 walkthrough izledim yetmez mi asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yetmez. bi kere oynanmali, sonra bittikten sonra commentary ile tekrar oynanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 İNanıılmaaaaaaaaz ....oLm Riddik mi geliyor yarın ? Ne, Antalya'da hiç bir sinemada oynamıyor mu ? Bak elim ayağım titremeye başladı sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Basliyor hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Iyi iyi özümüze döndük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Fena degildi 6.5/10 0.5 de starbuck nipple icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Filmin ilk yarısını beğendim de ikinci yarısını seyretmediğim için bilemiyorum. Bana bu deneyimi yaşatan Rex Sineması makinistinin gö... gözlerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 akşam gidiyorum umarım iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 haydi bakalım sinema yollarındayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 allam ne olur 10 numara film olsun. en fazla potansiyel taşıyan anti kahramanı 2. filmdeki gibi harcamasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 geldim eh işte, vin diesel'in ve karakterin krallığına 6/10 çalışır, hadi 7/10 olsun CGI'ın kusursuza yakın olmasına vs. Gerçi bu tür film daha fazlasını zaten alamaz da neyse En azından ikinci fildme yapılan yapılmamış. Pitch Black'e dönüş var ama fazlasıyla gönderme ve aynı sahnelerin kullanımı söz konusuydu. Tamam 10 yıldan fazla oldu da birebir aynı sahneleri vs. görmek hoş değildi. Onun dışında Riddick yani, hiçbir şey yapmadan sadece o ses tonuyla konuşsa bile yeter sdfasd Karizma film, safi aksiyon ve anti-kahramanların efendisi! Kesinlikle verilen paraya değen bir film, zamanını en iyi şekilde değerlendiriyor. Tek dezavantajı işte Pitch Black'in modern re-make'i gibi durması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 6.5/10 konu yok düz aksiyon. karakter farklı olsa bu kadar da verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 pitch black revisited Bir de sanki vin diesel produktoru oldugu yapimlarda kendi karakterini fazla buffliyor kendinden kattigi repliklerle gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 riddick bufflansın sorun yokta yan rollerdeki elemanlarda çok başarısızdı. santana biraz böyle geyikti ama kullanılmamış fazla, gerçi en iyi şekilde bitti asdfasd Beklentilerimi karşıladı aslında, nitekim karakter tabanlı düz aksiyon filmi olacağı belliydi. Vaako istiyoruz yalnız daha çok, VAAKO Birde Karl Urban ne yaşlanmış ya, zoom yapınca suratına iyice anlıyorsun. Gerçi Vin Diesel'de artık götündeki kıllar ağarmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 DarKRideR said: Steam'de niye yok ya oyunlar, vururum bu Gaben'i Silphatos said: gogdan al oyna lan illa steamde mi olcak, benim gog hesabımda var mesela (: var ki steam'de. daha doğrusu geçmişte varmış. ben almışım klasik 3 dolara mı ne sonra oynamamışım, yatıyor öyle oyun library'de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 TAGES drm vardı steamdekinde ben de onun için almamıştım zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar