Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:

gelmiş. Oyun biraz adama dönmüş nasıl olduysa. Ama ufak birde sorun çıkmış. Bazen modellerin içine giriyorsunuz, poligonlarda tek taraflı olduğundan içerden dışarısı ayna gibi görünüyor. Milleti öldür dur!. Kimse seni vuramıyor, ama sen içerden herkesi gebert.

aylar önce de vardı o , yani en azından bana oldu bi kez
Sosyal ağlarda paylaş

Benim başıma hiç denk gelmemişti.

Oyunun şuanki durumu beni tatmin etti. Umarım bu şekilde devam ederler. Araç zergi bitmiş sanki.

Birde FIX yapmayı öğrenseler çok kral olacak.
doğduğunda hp nin 0 görünmesi.
bir iki silahtaki dandiklik. Bazı aparatları takınca, silahlar arasında değişim yapılmıyor felan. (silaha bomba atar takıyorum, eğer doldurmadıysam yeniden, 1 e basıp ana silaha geçemiyorum. Illa 3 e basıp tabancaya geçicem, sonra 1 ile makinalıya).
Bir grafik bugında ise adamın ölürkenki animasyonu takılı kalıyor. Adam öyle geziyo.
Bir tanesindede görünmez oluyolar sanki. Saniyede 5 kez görünüyor kayboluyor...

şunlarda düzeltilirse pek güzel olur. Açıkçası şuanki hali bile yeniden oyuna başlamama yetti.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

gelmiş. Oyun biraz adama dönmüş nasıl olduysa. Ama ufak birde sorun çıkmış. Bazen modellerin içine giriyorsunuz, poligonlarda tek taraflı olduğundan içerden dışarısı ayna gibi görünüyor. Milleti öldür dur!. Kimse seni vuramıyor, ama sen içerden herkesi gebert.

3 gun once vanu max in teki girdi oyle biolab e yeni eklenen platformlarin oradaki kutulardan birinin icine. oldurene kadar canimiz cikti.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle sahnelerde boşuna uğraşmamak gerekirde insan hırs yapıyor. Bazen uçarken bana musallat oluyorlar. Aynı adamı 3-4 kez öldürdüğüm oluyor. Yerden beni almaya çalışıyor...

Bendede var o huy. Bırakmam lazım. Yerdeyken max e kafa kafaya girmeye çalışmak felan =)

Birde şarjör oyunda biraz az ya. 1-2 tane daha olsa çok kral olur. Suit slotunuda yemek istemiyorum fazladan şarjör için. Gruptanda ayrı takılmayı seviyorum. Haliyle mecburen engi oynuyorum. Susturucu felan takınca baya güzel oluyor.
Şu araziler bu kadar açık olmayaydı iyiydi aslında :D.

ek: mosquito ile anti tank mayına ölmeyi başardım. Tamir için tam üstüne iniş yapmayı başarmışım.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar...

Bir kaç sorum olacaktı. Siz üyeliklerinizi http://tr.planetside2.eu olarakmı aldınız yoksa https://www.planetside2.com olarakmı.
Ben .com üzerinden üyelik almıştım, şimdi benim hesabım US mı acaba? prepaid gamecart alsam Us^mu seçmem gerekecek eu mu?

Bir soru daha .com üzerinden üyelik alıpta kredi kartı olmayanlar game cart kullanıyormusunuz. kullanıyorsanız nerden alıyorsunuz ben bulamıyorum :)

edit:
.com sitesinden aldığım üyelik ile eu sitesinde oturum açamıyorum. oyunada giremiyorum eu hesabı ile.
eu hesabı ile oyunu download edenler farklı serverlardamı oynuyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

merge her zaman iyidir ya.. Diğer serverlardaki adamlara yazık. Birde her ne kadar miller da olsak, 3 kıtadada aksiyon olmuyor. Bu sayede 3 kıtada da oyuncu olacak. Yani herkez esamir veya indar sevmek zorunda değil :P. Oraya doluşuyor herkez (gerçi millerda en temizi indar. Oradaki oyuncu % si 3 ırkda da eşit oluyor genelde)

uyanıklık yapıp imzama ekleyeyim. Belki müşteri çıkar :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...