Densiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 gelmiş. Oyun biraz adama dönmüş nasıl olduysa. Ama ufak birde sorun çıkmış. Bazen modellerin içine giriyorsunuz, poligonlarda tek taraflı olduğundan içerden dışarısı ayna gibi görünüyor. Milleti öldür dur!. Kimse seni vuramıyor, ama sen içerden herkesi gebert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Densiz said: gelmiş. Oyun biraz adama dönmüş nasıl olduysa. Ama ufak birde sorun çıkmış. Bazen modellerin içine giriyorsunuz, poligonlarda tek taraflı olduğundan içerden dışarısı ayna gibi görünüyor. Milleti öldür dur!. Kimse seni vuramıyor, ama sen içerden herkesi gebert. aylar önce de vardı o , yani en azından bana oldu bi kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Benim başıma hiç denk gelmemişti. Oyunun şuanki durumu beni tatmin etti. Umarım bu şekilde devam ederler. Araç zergi bitmiş sanki. Birde FIX yapmayı öğrenseler çok kral olacak. doğduğunda hp nin 0 görünmesi. bir iki silahtaki dandiklik. Bazı aparatları takınca, silahlar arasında değişim yapılmıyor felan. (silaha bomba atar takıyorum, eğer doldurmadıysam yeniden, 1 e basıp ana silaha geçemiyorum. Illa 3 e basıp tabancaya geçicem, sonra 1 ile makinalıya). Bir grafik bugında ise adamın ölürkenki animasyonu takılı kalıyor. Adam öyle geziyo. Bir tanesindede görünmez oluyolar sanki. Saniyede 5 kez görünüyor kayboluyor... şunlarda düzeltilirse pek güzel olur. Açıkçası şuanki hali bile yeniden oyuna başlamama yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Densiz said: gelmiş. Oyun biraz adama dönmüş nasıl olduysa. Ama ufak birde sorun çıkmış. Bazen modellerin içine giriyorsunuz, poligonlarda tek taraflı olduğundan içerden dışarısı ayna gibi görünüyor. Milleti öldür dur!. Kimse seni vuramıyor, ama sen içerden herkesi gebert. 3 gun once vanu max in teki girdi oyle biolab e yeni eklenen platformlarin oradaki kutulardan birinin icine. oldurene kadar canimiz cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Öyle sahnelerde boşuna uğraşmamak gerekirde insan hırs yapıyor. Bazen uçarken bana musallat oluyorlar. Aynı adamı 3-4 kez öldürdüğüm oluyor. Yerden beni almaya çalışıyor... Bendede var o huy. Bırakmam lazım. Yerdeyken max e kafa kafaya girmeye çalışmak felan =) Birde şarjör oyunda biraz az ya. 1-2 tane daha olsa çok kral olur. Suit slotunuda yemek istemiyorum fazladan şarjör için. Gruptanda ayrı takılmayı seviyorum. Haliyle mecburen engi oynuyorum. Susturucu felan takınca baya güzel oluyor. Şu araziler bu kadar açık olmayaydı iyiydi aslında :D. ek: mosquito ile anti tank mayına ölmeyi başardım. Tamir için tam üstüne iniş yapmayı başarmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Merhabalar... Bir kaç sorum olacaktı. Siz üyeliklerinizi http://tr.planetside2.eu olarakmı aldınız yoksa https://www.planetside2.com olarakmı. Ben .com üzerinden üyelik almıştım, şimdi benim hesabım US mı acaba? prepaid gamecart alsam Us^mu seçmem gerekecek eu mu? Bir soru daha .com üzerinden üyelik alıpta kredi kartı olmayanlar game cart kullanıyormusunuz. kullanıyorsanız nerden alıyorsunuz ben bulamıyorum :) edit: .com sitesinden aldığım üyelik ile eu sitesinde oturum açamıyorum. oyunada giremiyorum eu hesabı ile. eu hesabı ile oyunu download edenler farklı serverlardamı oynuyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ben steam'den indirip o launcher üzerinden açmıştım hesabı, herhalde eu olsa gerek çünkü eu sunucuları çıkıyor hesabımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 nc için sniper tavsiyesi gerekli. L80? Longshot? hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 default bolt action olarak fena değildi, tek atışta alıyor hekşatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Densiz said: silaha bomba atar takıyorum, eğer doldurmadıysam yeniden, 1 e basıp ana silaha geçemiyorum. Illa 3 e basıp tabancaya geçicem, sonra 1 ile makinalıya şunun nedeni sanırım unlimited grenade exploiti vardı ondan bu şekilde önlem almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 söylediğim iki silahında mermi hızı defaulta göre daha fazla sanırım. Ama bundan başka ne fark var arada onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 official forum ilgili başlık serverları merge edecekler bombok olacak artık fps (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 adam gibi tek f2p oyunuda bok edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Belli bir grup var mı arkadaşlar bu oyunda beraber oynayabileceğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fin said: adam gibi tek f2p oyunuda bok edin. abi niye ki server merge iyi bişey. firmada bunu yapacak göt varmış en azından. çoğu mmo oyununda serverların boş olduğunu kabul edemedikleri için merge yapmıyorlar, kendi başlarına oynuyor garibanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 que + latency olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 latency'e çok etki etmez de queue olabilir tabi. ama koca haritada boş serverda oynamaktansa queue olmasını tercih ederim şahsen. gerçi beni bırgalayan bişey yok miller'da olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA http://cloud-2.steampowered.com/ugc/576729977715810803/F0C4686A59BA3D28DAA6F2B4646B16D56F745194/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kalabalık olması iyi bişey tabi. fakat direk performans etkilenecek bundan. Lag olur mu olmaz mı bilmem ama kesinlikle fps düşüşü olacak adam gibi bir update gelmediği taktirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 merge her zaman iyidir ya.. Diğer serverlardaki adamlara yazık. Birde her ne kadar miller da olsak, 3 kıtadada aksiyon olmuyor. Bu sayede 3 kıtada da oyuncu olacak. Yani herkez esamir veya indar sevmek zorunda değil :P. Oraya doluşuyor herkez (gerçi millerda en temizi indar. Oradaki oyuncu % si 3 ırkda da eşit oluyor genelde) uyanıklık yapıp imzama ekleyeyim. Belki müşteri çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://planetside2.eu/teasers/261-important-announcement-to-our-players probiensat account database i hackletmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 tek kullanımlık kamuflajı kullandıktan sonra, farklı birşey takarsak siliniyor mu? 50sc pek hesaplı geldide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 değişik loadoutlara koyabilirsin kamuflajları, sanırım 3 değişik loadout vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 He ya öyle birşey vardı dimi. Nasıl aklıma gelmedi ya. Teşekkür ederim. indar için birşey seçeyim hemen. Öpüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar