Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 1000vs1000vs1000 paralı fps bulursan söylersin ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 "premium fps" ay yesinler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 arcane said: Şimdi bu oyunun premium FPSlere parası yetmeyenlerin oyunu olduğu düşünülürse kota dostu olmasını beklemek normal ehueh hmmm, bana piyasada varolan premium fps leri sayabilir misin? hakikaten meraklandim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 cod yada bf diyecek sanırım http://forums.finalgear.com/attachments/entertainment/planetside-2/7020d1339261390-mapsize.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 f2p sistemlerini hic sevmeyen birisi olarak soyluyorum, planetside2 bu sistemde yapilabilecek en iyi fps. hatta f2p olmasaydi bombos haritalarda kapisilacagindan baya bir sorun olurdu. bir hayli buyuk alanlar cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 f2p iken bile boş olan alanlar var. hakikaten f2p yaparak baya doğru bi karar aldı adamlar. oynamadım ama ps1'in zaten en büyük sıkıntısı release olduktan bikaç ay sonra oyuncu kalmamış olmasıymış, haritalar bomboş kalmış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 csgo ultra premium fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu oyuna cs:go'dan fazla para harcadım lan o zaman arcane'in argüman iyice geçersiz DAS ki cs:go'yu da bana boncuğum almıştı ay canını yediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 demin bakkalda cs:go'dan fazla para harcadım. incikle boncukla işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bugün en son yamayla resit shield'ı kırmışlar. kapadım çıktım. THANKS OBAMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bende indiriyorum bakalım neler değişmiş. 1 aydır girmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dakika 10 crash. son şansı yeniden olursa 1-2 yüklemem :P edit: sildim ya. Bu kadar zamanda sevmediğim her şey aynen duruyor. Uzakta bir vanu varsa arkasından sıkmamak gerekiyor. Adam döndüğü gibi alıyor halen. Halen bariz araç üstünlüğü var. Açık meydanlarda insanlar birbirini vurmaya çalışıyor. Taktik yapıp kıyıdan, kenardan arkadan dolaşılmıyor. Ben bu oyunda 55 rank ı nasıl kasmışım üstüne 100$ ı nasıl harcamışım hayret ettim P: Tabi bunlar benim kişisel zevklerim ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 patch bu arada ise yariyor. soyle anlatayim. SLI modda hic bir degisiklik yok bende. ayni tas ayni hamam. fps ayni vs vs. ancak single card a dondugumde performans eskisinin cok ustunde. fps de ciddi artis var. dolayisi ile SLI dan dolayi patchin etkisini goremiyordum muhtemelen. SLI kapali oynayacagim, oyle gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 patide, uçakları iyi kullanan varmı? işkence çekiyorum bi dogfight yapıcam diye, her seferinde sinirlenip tankın birine kamikaze atıp piyadeye dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 buyrun benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 gel millera aç bi vanu benim uçakları da sana kullandırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bilen benim bu durumda senin nc'ye gelmen lazım öğrenmek istiyosan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 densizin hesaba konsam aslında en temizi :D neyse bi nc açayım ama bana esas pilot lazım öğretmen değil. ps: bindiğim 5 uçaktan 2si sağa sola çakılıyor. vanu da pilotların hep kafası güzel. tanka biniyorum çukura düşüyor tankı siliyor, sundererların %80i 1/12 geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 vanu uçağı bende olacak varya, adam bırakmam lan. asıl mosquito bende olsa SoE oyunu kapatır tatile çıkar. götüm kalktı dur indireyim ağırlık yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Namessar said: patch bu arada ise yariyor. soyle anlatayim. SLI modda hic bir degisiklik yok bende. ayni tas ayni hamam. fps ayni vs vs. ancak single card a dondugumde performans eskisinin cok ustunde. fps de ciddi artis var. dolayisi ile SLI dan dolayi patchin etkisini goremiyordum muhtemelen. SLI kapali oynayacagim, oyle gozukuyor. 2013 de Sli-crossfire desteklemeyen tek oyun herhalde planetside, tekrar yükleyesim var 7970'e geçtim ama, of, friendly fire'ı hatırladıkça içim yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 kamuflaj igyiyosan en çok ondan vuruluyosundur. ben tip değişikse sıkıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 LethE said: densizin hesaba konsam aslında en temizi :D neyse bi nc açayım ama bana esas pilot lazım öğretmen değil. ps: bindiğim 5 uçaktan 2si sağa sola çakılıyor. vanu da pilotların hep kafası güzel. tanka biniyorum çukura düşüyor tankı siliyor, sundererların %80i 1/12 geziyor. Hava olayı ciddi kolay. Önemli olan, anti infantry olup hava ile kapışabilmek. Yada en azından ben öyle zannediyorum. Açıkçası eğlenceli oluyor. Az önce denedim fakat elime yüzüme bulaştırdım birazcık. Önceki zamanlarımda uçağa bindiğimde ratio 30/1 felan oluyordu şaka değil. Bazen 50 kill ile döndüğüm oluyordu. Araçları saymıyorum bile. Rocket pods çok sağlam. Sinsice ve aniden bir tankın arkasına doğru indiğim zaman (bu gibi hareketler var. Bi anda gidiyorken, dönüp bok çuvalı gibi yere düşüyormuş gibi yapıp, az bir şey havada asılı kalıyorsun) arkadan rocket pods ları bırakıyorum tanka, patlaması 3sn felan alıyor. Tabi eskiden tuzum çok kuruydu, irnv+thermal ile dağ bayır rahat görüyordum. Fakat nerf yemiş bunlar (çok da iyi olmuş. Uçak kullanmaya çalışan nooblardan kurtulduk. Sabit duruyorken üstüme 300 le gelip çarpan hava araçlarından fenalık gelmişti. Adamlar seni görünce manevra yapmıyor, ilginç bir şekilde kilitlenip kalıyorlar, çarpmak istemedikleri halde üstüne gelip patlıyorlar felan :P). irnv/thermal nerfinden önce irnv thermal açık geziyodum. Şimdi biraz daha fazla mini map takibi yapmak gerekiyor. Ayrıca irnv veya thermali sadece gerekli olduğunda açıyorum. Uçmayı öğrendikten sonraki en büyük korkun "düz roket atarlar" olacak. Yerde 5-10 kişi gördüm aha bir saydırayım diyip, 1-2 sn sabit kalırsan, roketi kafana yersin. Onlarda tek atıyor... MAX AA lardan korkmuyorum, Heavy Assault dan korktuğum kadar. Zaten sertifikaların %30 undan fazlasını mosquito ya yatırmışım, çok AA oluyorsa, ekipmanı değiştiriyorum. Hava aracı çoksa, anti radar takıyorum felan işte. Araçtaki ekipmanları bilip, ona göre risk almak gerekiyor. Takılı ekipmanlara uyumsuz riskler alınca patlıyor insan. Ben açıkçası hiç kaçmak için bir şey takmadım. Kimisi hızlı gitmek için takıyor, hızlı kaçmak için, hızlı manevra için. Ben her şeyimi yere göre oynuyorum. Çünkü çok sağlam şeylere denk geliyorum. Yerde 20-30 kişi felan oluyor :D. Aniden aralarına pike yapıp dalmak, sonra fişek gibi yukarı doğru yükselmek bayağı eğlenceli. Ben asker savaşını seviyorum, o yüzden bi vanu açasım var ama karaktere yazık ya. 55 rank kasmışım üstüne 8000 den fazla SC harcamışım :P edit: ek, yere göre ekipman takıyorum derken. Bunları havaya göre de kullanmak sağlam oluyor. Eğer bana musallat olmuş hava araçları çok yakındaysa, ileri doğru bakarken, aniden yukarı doğru çıkınca (ileri baktığın halde direk yukarı doğru fırlatabiliyorsun hava aracını.) ab bitene kadar, takip edenler neye uğradığını şaşırıyor. Çünkü onlar arkada, ben önde gidiyorken bir anda yukarı doğru fırlıyorum, adamlar beni geçmiş oluyor :D. Tabi gereksiz hareketler. Kaçmaya çalışacakken öldürmeye çalışıyorum. Kaçılmayacak tek durum, saklanacak yer yoksa eğer, arkadaki birisinde güdümlü varken, hız ile ondan kurtulmaya çalışmak. Birde 1-2 güzel hareket var. Mesela bir tepeliğin arkasından dolaşacakmış gibi yapıp, tepe araksına geçer geçmez, bir manevra ile uçağı yukarı doğru fırlatıyorsun. Senin çıkacağın yere doğru nişan almış hava aracını gafil avlıyorsun. Tabi hatalarda oluyor. Bazen bu hareket yüzünden (bu hareketi ağaçların çevresindde yapıyorum) tankın bir tanesi tek atıyor :P (yükseldikten sonra, iyi nişan alayım ayağına, biraz sabit kalıyorumda). edit 2: öğretmen lazım değil dedin diye, zaten kolay ama pratik gerektiğini söylerken hak vereyim diye yazmaya başlamıştım ama. Öğretmeye çalışıyor gibi bir hale dönmüş yazı. Bu kadar uzun yazıyı kaç kişi okuyacaksa, saçmalayıp durmuşum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 LethE said: kamuflaj igyiyosan en çok ondan vuruluyosundur. ben tip değişikse sıkıyorum direk. yok ya adam 1,5 gün filan oynadı bıraktı. benim 1,5 ayda yaptığım şikayeti 1,5 günde dinledik ondan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 iyimiş baya http://www.youtube.com/watch?v=XDBI8ABIBa8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bu geldi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar