fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ocak ocak dediler ayın 30 u çıktı yuh "General performance increases, particularly for lower end GPUs" Bunu bekliyordumda da nedense çok bir değişiklik olmayacakmış gibi bir his var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 baslarda fark pek yoktu ancak su anda noob oyuncu ne oldugunu anlamadan direk farm malzemesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 infantry starter bundle - gear bundle falan geri gelmiş bence adamlar kaldırmadan alın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ps2 oynuyorsunuz konuyu 84 sayfa yapmışsınız, ben oyunda 28 lv oldum ve burayı yeni gördüm xD tüm sayfalara bakamadım miller serverında Vanu tarafındayım. orada aktif olan varmı? forum olarak nerde oynuyorsunuz? aktif birlik filan varmı? sıkıldım yabancılarla oynamaktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 webportalim said: ps2 oynuyorsunuz konuyu 84 sayfa yapmışsınız, ben oyunda 28 lv oldum ve burayı yeni gördüm xD tüm sayfalara bakamadım miller serverında Vanu tarafındayım. orada aktif olan varmı? forum olarak nerde oynuyorsunuz? aktif birlik filan varmı? sıkıldım yabancılarla oynamaktan :) Geniş ekip Miller NC'deydi, şu an neredeyse herkes ara vermiş durumda, ben arada girip oynuyorum fakat ben de sıkılıp çıkıyorum tek olduğumdan. Ay sonu patchten sonra dönenler olur kesin. Onlar da başlığı takip ediyorlar yazarlar mutlaka birşeyler. Gelmek istersen benim nickim S14NUR3, buradan denk getirebilirsek mesajlaşır öyle gireriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bir kisi vardi vanu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 takip ediyorum ben misal. bu aralar genel olarak oyun oynayasım yok benim. yoksa gayet eğleniyordum ps2 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 takipteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Xenus said: infantry starter bundle - gear bundle falan geri gelmiş bence adamlar kaldırmadan alın. :) kalkmış bu iki bundle hata falan oldu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Xenus said: Xenus said: infantry starter bundle - gear bundle falan geri gelmiş bence adamlar kaldırmadan alın. :) kalkmış bu iki bundle hata falan oldu herhalde Doğru söylüyor iki gün önce girdiğimde 3 bundle vardı hatta ikisi bunlardı biri de vehicle bundle'dı sanırım ama açmak istediğim herşeyi şimdilik açtığımdan almadım ben. Ayrıca 3000 sertifika oldu, bir ara birşeylere abanacağım artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Afterdeep said: Geniş ekip Miller NC'deydi, şu an neredeyse herkes ara vermiş durumda, ben arada girip oynuyorum fakat ben de sıkılıp çıkıyorum tek olduğumdan. Ay sonu patchten sonra dönenler olur kesin. Onlar da başlığı takip ediyorlar yazarlar mutlaka birşeyler. Gelmek istersen benim nickim S14NUR3, buradan denk getirebilirsek mesajlaşır öyle gireriz.. Oyun acayip zevkli, 20 gündür başından kalkmıyorum desem fazla abartmış olmam xD ekledim seni arkadaş listesine.. elemanlar Birlik kurmuş "DiG" isminde önüne gelene inv atıyorlar. Bende onlarla takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ulan warz,dayz bide planetside 2 küçükken hep bu tarz oyunların hayalini kurardım şimdi her ikiside var ama oynayacak zaman bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Hotfix 01.16.2013 General: Enemy spotting is now only shared with allies within 150 meters. Spot duration has been lowered to 10 seconds. At long distances you have to be closer to the center of the target to successfully spot. Jump Jets should no longer function intermittently. MAXes will render at a longer distance for players in aircraft. Liberator: C150 Dalton: Firing adjustments have been made to the Dalton. This change will mainly be noticeable when attempting to fire on infantry or other small targets at a distance. Dalton projectiles now have more gravity when fired. This makes the Dalton more accurate when the Liberator is above targets. Shot accuracy becomes more difficult as the Liberator increases its horizontal distance to its target. The outer damage blast radius, where minimum damage occurs, has been reduced from 12 meters to 10 meters. L105 Zepher Firing adjustments have been made to the Zepher. This should only be noticeable when trying to hit infantry or other very small targets at a far distance. Zepher projectiles now have more gravity when fired. This makes the Zephyr more accurate when the Liberator is above targets. Shot accuracy becomes more difficult as the Liberator increases its horizontal distance to its target. The inner damage blast radius, where maximum damage occurs, has been reduced from 4 meters to 1.5 Infrared & Thermal Optics have had their effective viewing ranges tuned for the following weapons: Scythe: All Weapons Reaver: All Weapons Mosquito: All Weapons Liberator: Secondary Weapons (Shredder, Dalton, Zepher) air'a güzel nerfler gelmiş özellikle ir/nv nerfi gerekiyordu, yavaştan oyunu infantry için oynanabilir hale getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 vehicle starter bundle gelmiş adamlar listeden çıkarmadan alın. birde weapon bundle var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 umarim saglam nerf gelmistir. acikcasi havada takilan bir oyuncu olarak cok easy mode oluyordu oyun. dusunun genelde havada olmama ragmen durumdan rahatsiz olup bir kac kere supporta yazmistim. hatta refund alirken sebep olarak bu gostermistim :-) tanklarinda elden gecmesi gerekiyor. onlarlada takilmak baya kolay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://i.imgur.com/eSNT8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ahahah tobuscusu sallamışlar abi akıllıca bi hamle olmuş http://i.imgur.com/Us0Nb.jpg TB de şöyle bi açıklama yapmış. adam moduna girmiş. :) http://tindeck.com/listen/fmvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 esas vanu'ya el atmaları lazım, herşeyin ardında vanu var. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/479/288/712.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 7 günlük %50 xp boost şuan daily sale'de girip depolayın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WpYtcHAciBs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Xenus said: 7 günlük %50 xp boost şuan daily sale'de girip depolayın isterseniz Eyvallah 3 adet aldım :) Bu arada video süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bugün terran'da bir adam hem speedhack hem aimbot açmış, 150:10 yaptı roadrunner gibi koşa koşa, bütün biolab raporladı adamı artık bilmiyorum ne oldu sonra. da o kadar komik hilelerin önüne geçebilirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Direkt banlıyorlar PS2'de, bir de engine sanıyorum cheatleri yakalıyormuş belli bir hesaplama mantığı ile. WarZ'deki gibi rezil değil durum yani :) Belli hack siteleri var adamlar neredeyse tüm oyunlara yazmışlar hacki, hepsinde çalışıyor full paket alırsan vs. Çok sıkıntılı durum... Örnek; Olayın Sonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 engine cheatleri yakalamiyor ama boyle hayvani killstreaklerden sonra otomatik banlaniyor hesap, gm inceliyor hesabi crossroadsda agacin dallarina saklanip granade launcherla 134 killstreak yapan elemani gecici banlamislardi en son sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 roketatarlardan hangisini önerirsiniz NC için? hawk mı (indirimde şu an) yoksa annihilator mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar