Densiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 :D 1400 sc harcadım az önce TR max için. Abi askerle daha hızlı öldürdüğüm oluyor. Kaç kez önümdeki adam bastı kaçtı :P. aim de fena değildir yani. karşıdaki adamı öldürene kadar bende çok fena hasar alıyorum.
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 aynen öyle yaptım. Bakalım birazda cert harcayınca iyi olacak mı :P defans slotuna ne harcayayım ya? patlamalardan az hasar silahlardan az hasar (bunda %1 diyor seviye başına) yoksa oto "tamir" mi? ne alınırki maxe. Gereksiz cert harcamak istemem max için.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sanki oto tamir alıcam ben yoksa engineera muhtaç oluyorsun ama flak armor HA rocketlerine işe yarıyormu emin değilim.
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben karar veremedim ya. Tamir iyi yani hı. Kağıt üzerinde pek tırtmış gibi görünüyor ama... + şu pompalı vs. mercy denedik. Yok abi, çok fazla fark var yani.. Neyse pek dert ettiğimden değilde, deminki MAX muhabbetine ilişkin yazdım. edit: refund istesem verirlermi ya. hiç bir şeye benzetemedim bu silahları. Arkama 1-2 tane engi gelmezse bir şey yapabildikleri yok. Ayrıca hareket kabiliyeti zayıf zaten, kaçacak yer yok. :D
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 pes ettim abi vazgeçtim Planet Side 2'den. GTX 680, high end canavar gibi makine var. yine stabil 60 fps alamıyorum yine alamıyorum. yapmadığım fix ayar kalmadı. büyük hublarda massive kombat 35-45 fps arası gidip geliyor. 2012 de böyle bir donanımla 30 fps ile shooter oynamayı kabul etmiyorum. optimize ederler umarım
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Xenus said: xeno sen NC max ile karşılaşmadığın durumu pek kavrayamıyorsun. l337 skillin de olsa NC Max kapıdan içeri girerse, 10m mesafe içinde karşına çıkarsa ölmen 1-2 sn'yi alıyor arkanı bile dönemiyorsun. tepki verme şansın olmuyor diğer maxlerde durum böyle değil adam geri kaçabiliyor, köşeyi dönüyor yere mayın, c4 bırakıyor yada HA bazukasını equip edip, peak shot yapıp max'i alabiliyor. nc max'te direk peak yaptığın an geberiyorsun. videoda mallık var zaten ama durum bu. abi çünkü nc max'te shotgun var diğerlerinde yok galiba ama misal şöyle bişey anlatayım ben de, baya bi uzaktan Terran MAX beni minigun'ıyla 3 saniye içinde brrt diye öldürdü bi kere. minigun lan, uzak mesafe bi de hiç mi bullet spread yok bunda anlamadım. Buna karşılık da NC MAX uzaktan hiçbi cacık yapamıyor. Ayrıca şu videodan max'i çıkar normal infantry elinde shotgun olsun, yine hepsini öldürür lol. kısacası duruma göre oynayacaksın, NC MAX'in dibine girip "ölüyom ben :(" demek, 500 metre ötedeki sniperı elindeki carbine ile single shota alıp vurmaya çalışıp ölmek gibi bişey. adama sadece yerini göstermiş olursun, döner çat koyar kafana.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 mercy dışında o minigunlarda bullet spread rezalet hepsi close range bi mercy close-mid arası işte. dual mercy almadan max hiç bir işe yaramıyor ama sizin default scatter çok iyi f2p adam bile max kullanabiliyor. dediğim gibi zaten mouse a tıkladığın anda ateşte etmiyor 1-2 snyi alıyor yani en azından losta cıkma sansın oluyor. nc max kapıdan girerse ben odanın en ucunda olayım gene %80 ölüyorum tepki bile veremeden. tetiğe bastıgın an saydırıyorsun adama, kaçamıyor, zaten noobları bi güzel biçiyorsun. artık spot spamlıyorum bende. :P vslerin ıstakoz maxleri baya dandik ama o kadar da olsun.
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 VS maxlerin AI ve AV silahlari cok dandik zaten, henuz burster haricinde bisey kullanan max gormedim bu arada elimde dual burster var diye kucumseyip dibime giren infiltratoru yumruklaya yumruklaya oldurmek ne guzel bir hismis ya aptal elindeki dandik su tabancasiyla amele sumugu gibi yapisti duvara asfadasf
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Xenus said: xeno sen NC max ile karşılaşmadığın durumu pek kavrayamıyorsun. l337 skillin de olsa NC Max kapıdan içeri girerse, 10m mesafe içinde karşına çıkarsa ölmen 1-2 sn'yi alıyor arkanı bile dönemiyorsun. tepki verme şansın olmuyor diğer maxlerde durum böyle değil adam geri kaçabiliyor, köşeyi dönüyor yere mayın, c4 bırakıyor yada HA bazukasını equip edip, peak shot yapıp max'i alabiliyor. nc max'te direk peak yaptığın an geberiyorsun. videoda mallık var zaten ama durum bu. hem dogru hem yanlis. adamin rifle atesine karsi resistance a cert harcamasi gerekiyor. onda da baya bir harcadiktan sonra hakikaten dayanikli oluyorsun. ve ona ragmen bir light ya da heavy hala seni tek basina oldurebiliyor medic yoksa arkanda. cogu insan once dual hack acmaya calistigi (2000 cert) ve reaver+oynadiklari class a cert lerde oncelik verdigi icin o dedigin dayanikliklikta cert harcanmis max hala ortada cok yok. cogu max hala rahatca oldurulebilir durumda. bu video nun sonundaki TR ler kapismayip savassa idi o max 10 kere inerdi.
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bingildak said: pes ettim abi vazgeçtim Planet Side 2'den. GTX 680, high end canavar gibi makine var. yine stabil 60 fps alamıyorum yine alamıyorum. yapmadığım fix ayar kalmadı. büyük hublarda massive kombat 35-45 fps arası gidip geliyor. 2012 de böyle bir donanımla 30 fps ile shooter oynamayı kabul etmiyorum. optimize ederler umarım 60 fps civarlarindayken (2 X 580 GTX ile SLI mod)bende shutter basliyor goruntude. 40 fps zaten stabil oyun icin cok iyi bu arada. hissetmiyorsun bile 40 fps oldugunu.
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bir de tum factionlardaki max larin hic birisi default gun la iyi degil. NC de ise, 2 tane hackshaw yapmadan bir anlami yok nc max in. onu yapinca da biodrome da savunma disinda kullanamayacaksin. ama iki tane hack yaptin mi arkada da medic ya da engineer varsa, GG. nereyi savunuyorsan adam gecirttirmiyorsun. yanlislikla firlarlarsa onune kacamiyorlarda. ancak bu tur bir builde abanmis bir nc max (ki nc maxlarin hepsi bunu yapiyor) baska bir cacik olmuyor ne yazik ki. zira baska silah acma cert i cok yuksek. tank, ucak falan hak getire NC tarafinda max konusunda o nedenle. ayrica biodrome genelde engineer ve medic kaynadigindan kimse armor upgrade lerine cert harcamiyor nc de. ama kabul etmek lazim, amac xp farm ve kapali alan savasi ise = NC MAX. kesinlikle diger ikisinden overpowered. terran da acik arazide iken korkusuzca ortada tikir tikir dolasan catir catir reaver indiren anti-air max ler goruyorum. TR nin tek max olayi o sanirim.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ben kişisel olarak son derece 40 FPS i hissediyorum. direk akıcılık kayboluyor. Kasmıyor fakat akıcı değil. FPS akıcı olmazsa tat vermiyor.
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Çözümüde çok kolay aslında. silahları diğer ırklara da vereceksin (sadece görselleri değişecek. Lazer yerine "zottirik" mermi atıyor diyecek). Dengelenmiş olacak herşey. ama bunu yaparlarmı? yapmazlar tabiki. "biz farklı olalım" ayağına dengenin içine ederler hep...
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 @namessar maxleri sertifikalamak sadece nc'ye öz birşey değil zaten bütün maxler defans bakımından eşit bildiğim kadarıyla ben o videodaki olayı savunmuyorum zaten oyunu oynadığımda görüyorum. o bahsettiğin bütün zayıflıklar ve gereklilikler zaten TR ve VS maxlerinde de var. aradaki fark ofans ve kullanabilirlik açısından. kapalı alan demişsin ama zaten açık alanda MAX işe yaramaz tank mermisini kafana yersin. bir de anti-air burster silahların hepsi aynı, factiona özgü bir durumu yok. TR maxlerin açık arazide *korkusuzca* dolaşmasının sebebi yanlarında bir zerg, takım vs. olmasıdır yoksa ben gruptan uzaklaşmışken, full hp iken bir HA beni öldürdü, adamı ilk ben görüp bursterı sıkmama rağmen. burster kullanırken infantry öldürmek çok zordur eğer bilmiyorsan infintary görünce kaçıyorum zaten rezalet bir şey. tek esprisi let's farm some terran today diye gelen noob esflerin canını yakmak başka hiç bir getirisi yok. :P ben default haliylede oynadım scatter çok iyi, kullanımı aşırı kolay. TR maxi default hali ile shieldlı HA ile 1vs1 yapsan eğer strafe falan yapıyorsa yarı canına kadar götürebiliyor. böyle birşey NC maxte olmadı ben oynarken. scatter gayet iyi, zaten nc'e max'e SCATMAX diyorlar sebebi de bu. default iyi olduğundan, para sorunu olan ikinci scatterı da açabiliyor, diğer maxlere göre daha az masraflı. @densiz mercy ile neyi yanlış yapıyorsun bilmiyorum ama aslında çok iyi. direk 3-4 kişinin arasında girme tabi, 1-2'li yakalamaya çalış, nc maxleri görünce de mid range'de dur fazla yaklaşma. tanklara falan hiç yaklaşma zaten. :)
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Yani ben düzgün birşey zannediyodum ama, normal asker ile çok daha hızlı öldürdüğüm oluyor. Üstüne yavaşlığıda pek bayık. Teke tek de benimde HA a öldüğüm oldu. VS idi adam, tek şarjore aldı sanırım. bu arada "trac-5 s" bunu engi için alayım mı ya? kendimize verebiliyoruz dimi? Netde bir videoda bug felan dedi ama :/
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 rank 55 hesap satılık, ilgilenirseniz konu açtım pazar alanına. Buyrun link http://forum.paticik.com/read.php?27,6670715
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Noldu ya kalmadımı oynayan? Çok sessizleşti burası?
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 çünkü yeni oyuncuların yarısını eliyor, ati kullanıyorsan no game for you resmen hd 5850 crossfire'ın piyasa bulabileceğin iyi ati kartı 7970 (7990 içinde 2 tane var bundan sayılmaz)'e eşdeğer performans vericek neredeyse (%10 fark var sanırım) fakat oyunda 1920 med grafik 15 fps alıyorum intense yerlerde ve oyun renegade'e benziyor med yaparsan. 7970 aldım ama daha denemedim ayrıca pay to win DEĞİL AMMA unlockların çok uzun sürmesi ve saçma sapan base capture yapmak zorunda kalman unlock yapabilmek için(hiç bir şey yapmadan dakikalarca beklemek, kimse saldırmadığı halde) çook tadımı kaçırıyor. oyunda balans problemi var, bebek gibi farmlıyorlar bazen, oyunda çatışmadan kimin kazanıcağı belli olmadığı her kişinin yaptığı taktiklerin senaryonun gidişatığı değiştirdiği bir ortamdan çok hızlı bir şekilde bir tarafın diğerini farmladığı ortama dönüşüyor, insanın tadı kaçıyor. Abi madem grinding olacak, npc falan koyun bari ne biliyim, sabit durmayalım bi yerde, pratik falan yapalım.
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ya tabi bunların her birini halledebilirsin, düzeltilir ama oyun free 2 play takım arkadaşların 14 yaşında içinde kan olmadığı için annesinden oynamak için izin alabilmiş mallardan oluşabiliyor seni teamkilleyecek.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 benim bırakma nedenim optimize edilmiş haliyle high end pc'de 1920'de 40 fps üzerine çıkamamsı kombatta.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Afterdeep said: Noldu ya kalmadımı oynayan? Çok sessizleşti burası? finaller girdi araya, bi de şu major patchi bekliyorum.
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bu arada bir exploit freeze crash e sebep oluyormuş, bir şekilde hexte bulunan herkes crash oluyor. fix gelecekmiş. bende finallerden bakamıyorum aynı şekilde.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads%2Fhappy-new-year-update-02-info.77203%2F ayın 30'unda gelecekmiş major patch.
Öne çıkan mesajlar