Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hiçbir zaman şöyle şeyler bizim ülkede satılamayacak galiba, ne kadar geriyiz bu konularda ya çok yazık, Amerika'da blu-rayleri amazon'dan indirimlerde 5-15 dolar arasına toparlıyorum, burada 40 TL'den aşağı blu-ray yok (olanlarda çok dandik), gerçekten anlamak güç bazı şeyleri.
Mesaj tarihi:
Ülkenin aklı sadece vatandaşını nasıl soyacağını düşünmeye yetiyorsa olmaz tabi böyle şeyler. Hatta bir süre sonra dijital satışlara da vergi çakmaya çalışacaklardır.
Mesaj tarihi:
oyunu restart felan ederler büyük ihtimal. 2x xp de gelecek.

dedim ama twit atmışlar.

PlanetSide Universe @psucom
Triple Station Cash LIVE Right now! #PlanetSide2 pside.co/UfT6F6
Mesaj tarihi:
20$ lık daha aldım. neyse sağlık olsun :P

araç için birşey almaya gerek varmı ya. Bakıyorumda baya gereksiz şey dolu. %15 indirim varken, almaya değecek birşey varmıki
Mesaj tarihi:
bence alınabilir ama ben bu aralar pek oynayamayacağım için weekly bundleları bekleyecem. dailyleri takip edecem. exp boost alın kesinlikle double xp event için.

birde bundle'ını bildiğim şeyleri almayacağım. önümüzdeki 2 hafta tek bundle var sırasıyla squad bundle ve anti air bundle (bunda lock on HA rocket launcher, esf AA roket-turret falan olabilir) ama ikisi de bu haftaki bundle gibi tırt. gerçi o kadar çok sc olduki belki alabilirim asdf.

işe yarar vehichle-weapon-infantry bundlelar rahat 1 aya falan döner herhalde. 3x yapıyorlar da adamlar melek değil sonuçta.
  • Yeni Oluştur...