Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sadece walmart store'larda var netten satılmıyor birisinin gidip alması lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hiçbir zaman şöyle şeyler bizim ülkede satılamayacak galiba, ne kadar geriyiz bu konularda ya çok yazık, Amerika'da blu-rayleri amazon'dan indirimlerde 5-15 dolar arasına toparlıyorum, burada 40 TL'den aşağı blu-ray yok (olanlarda çok dandik), gerçekten anlamak güç bazı şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Vergi+ kar derken 3 katına çıkıyor bizim ülkedeki fiyatlar... Bu yüzden dijital alternatifli şeyleri kimse satın almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ülkenin aklı sadece vatandaşını nasıl soyacağını düşünmeye yetiyorsa olmaz tabi böyle şeyler. Hatta bir süre sonra dijital satışlara da vergi çakmaya çalışacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 zaten şu sadece amerikalılara sunulan bir fırsat, eu'dakilerde aracı ile alıyorlar ama dediğin doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bize göre kaçta olacak bu 3x sc + 2x XP? Bazen amerika saatiyle yapıyorlar, bazen avrupa saatiyle 00 da. Niye böyle tutarsızlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Saat 1'de eu hesabı olanlar 3x alabilir, US bilmiorum ne zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 O halde, eu saati ile başlayacak, us saati ile bitecek (geçen severde 2x XP pazartesi öğleden sonra bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 DamienThorne said: Saat 1'de eu hesabı olanlar 3x alabilir, US bilmiorum ne zaman. 01:00 & 13:00 hangisi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Pardon ya :) 00.01AM CET , yani gece 01.00 bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Yarın akşam aynı saate kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://i.imgur.com/nzAO2.jpg sabah 10 dan akşam 10'a kadar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 12 saat kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 siteden baktım şuan gelmiş 3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ben oyun içinden "get seven cash" dedim halen eski miktarları alabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oyunu restart felan ederler büyük ihtimal. 2x xp de gelecek. dedim ama twit atmışlar. PlanetSide Universe @psucom Triple Station Cash LIVE Right now! #PlanetSide2 pside.co/UfT6F6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 US live, EU 10 dakka sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sürpriz yapmışlar bende cardları aktive ettim thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 20$ lık daha aldım. neyse sağlık olsun :P araç için birşey almaya gerek varmı ya. Bakıyorumda baya gereksiz şey dolu. %15 indirim varken, almaya değecek birşey varmıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bence alınabilir ama ben bu aralar pek oynayamayacağım için weekly bundleları bekleyecem. dailyleri takip edecem. exp boost alın kesinlikle double xp event için. birde bundle'ını bildiğim şeyleri almayacağım. önümüzdeki 2 hafta tek bundle var sırasıyla squad bundle ve anti air bundle (bunda lock on HA rocket launcher, esf AA roket-turret falan olabilir) ama ikisi de bu haftaki bundle gibi tırt. gerçi o kadar çok sc olduki belki alabilirim asdf. işe yarar vehichle-weapon-infantry bundlelar rahat 1 aya falan döner herhalde. 3x yapıyorlar da adamlar melek değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ah xenus ah, nc olaydın çok işimize yarardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Valla ya Xenus kadar sık oynayan arkadaşlar süper olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 beleş değiştirme açarlar ya.. Dengelemek için (çok olan taraftan azlara geçiş gibi..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi o iş yalan gibi. silahlar farklı sonuçta, adamın terranda açtığı silah NC'ye geçince ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 5 aldık 5 daha alırız heralde :P 2 silah aldım EM1 ve LA80 (longshot u sevmedim) negzelmiş bunlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar