Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beni ya da Xaenin'i friend ekleyin abi. Offline iken outfit invite atılmıyor ancak offline iken friend invite atılabiliyor. online gördüğüm anda yollarım daveti.

http://twitter.com/okansen/status/275558128030990337/photo/1

şurdaki font neden kurtlar vadisi abi adsfas
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=szbEqqDNfIc

bu da benim yakaladığım bi cheater.

trac 5 s'e grenade launcher takmış iki kill ondan ama direk headshot çaktığı birde merdivenlere atladığın yerde aimbot olduğu çok belli yani.
Mesaj tarihi:
light assaulttan c4'ün kesinlikle kaldırılması lazım. saçmalık bişey halini alıyor çünkü, tankların üstüne uçup c4 atmak nedir lan. bi bok da yapamıyosun adama karşı.

videonun sonu epikmiş ama sdfg
Mesaj tarihi:
abi siz TR'a bok atıyodunuz da, VS'de baya accurate silahlar var (orion, solstice falan), 1 km öteden indiriveriyorlar, NC'de o olay yok, bizim CARV mermileride etrafa saçılıyo zaten hayvan gibi bi cone of fire var sanırım crosshair hip fire'da xenocide'ın video koştuğu zamanki ile aynı boyutta. :)

long range de TMG-50 iyi diyorlar bilmem siz bu silaha long range'de ne kadar sıklıkla ölüyorsunuz? :D
Mesaj tarihi:
Xenus said:

abi senin ayarlar nasıl? herşey max mı?

merhaba,

evet, hersey max. bir oyunu hersey max 1080p acamamaya basladigimda direk bilgisayar upgrade yiyor zaten. son iki senedir bu tur sorun yaratan bir oyunla karsilasmamistim.
Mesaj tarihi:
yalnız açık ara oyunun en kötü faction'ını seçmişsiniz, tebrik ediyorum heh. kim seçtiyse bir daha faction seçtirilmesin bir oyunda lütfen. :p
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

light assaulttan c4'ün kesinlikle kaldırılması lazım. saçmalık bişey halini alıyor çünkü, tankların üstüne uçup c4 atmak nedir lan. bi bok da yapamıyosun adama karşı.

videonun sonu epikmiş ama sdfg

cert le acilan ikinci c4 slotunu iptal etseler yeter bence. sonucta grenade gibi, sinirsiz bir kaynak degil ve her spawn da bir tane alabiliyor adam.
Mesaj tarihi:
Sam said:

yalnız açık ara oyunun en kötü faction'ını seçmişsiniz, tebrik ediyorum heh. kim seçtiyse bir daha faction seçtirilmesin bir oyunda lütfen. :p

NC de calan muzige kurban olsun o renk koru terranlar ve mor taytli saklabanlar!
Mesaj tarihi:
tipe bakarak mmo oynuyorum 15 yıldır, bana sorsanız söylerdim nc'nin en zayıf, vanu'nun en güçlü olacağını. en çirkinin en güçlü, en karizmatiğin en zayıf olması hiçbir zaman şaşmaz.
Mesaj tarihi:
karizmatik? adamlar tayt giyip, trance müzikle kopuyo abi. :P

http://www.reddit.com/r/Planetside/comments/13mdhq/stupid_sexy_vanu/

adamların tek esprisi camoları unbalanced. geceleri görünmez oluyorlar.

NC'nin skandal müziklerinden sonra şunu dinlemelisiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=V53SA09lj_s
commentatorımız bile on numara. Victory is our tradition!
Mesaj tarihi:
Sam said:

tipe bakarak mmo oynuyorum 15 yıldır, bana sorsanız söylerdim nc'nin en zayıf, vanu'nun en güçlü olacağını. en çirkinin en güçlü, en karizmatiğin en zayıf olması hiçbir zaman şaşmaz.

abi noobmusun en güçlüyü seçmek nedir lol

kanın neye ısınırsa onu seçersin, güç dengesizliği varsa zamanla giderilir. yarın öbürgün vanu'ya nerf NC'ye buff geldiğinde de tam tersini sölersin artık asdfa

bi de bu yutubdaki NC müzikleri eski galiba ya.
http://www.youtube.com/watch?v=FbAZp0hAfyY
melodiler aynı ama buradaki bildiğin midi gibi. böyle değil yani şu anda kdsjfgk
Mesaj tarihi:
ya ortasını seçersin, çatışmaların %90'ının açık alanda uzak mesafelerde olduğu, her merminin aim bozduğu oyunda bütün silahları keleş gibi olanları seçmezsin işte heh.

nerfle buffla da düzelecek iş değil, adamlar faction başına belli konsept belirlemiş. bu nc konsepti de direkt kaybedenin konsepti olmuş oyunun oynanış şekline göre.

güdümlü uçaksavar denedim o da bir halta yaramıyormuş resmen, 50 kere attım 5 kere filan tuttu. ya flare saçıyorlar ya direksiyon kırıyorlar, füze de gerizekalı olduğu için yanlarından geçiyor. iyi ki almak için para biriktirmemişim.
Mesaj tarihi:
betada NC OP diye ağlıyordu millet forumlarda. recoil azdı, damage yüksekti. bebişler ağlayınca nerflediler de klasik her firmanın yaptığı gibi nerfün bokunu çıkardılar itin götüne soktular. Şu anda NC'nin durumu belli, adamlar da görüyor sonuçta hangi saatlerde iş yapabiliyoruz hangilerinde eziliyoruz, duruma göre bi buff getirecekler. ha biraz gecikti tabi bu buff ama tahminim veri topluyorlar işte. 4 günlük savaşın sonucuna göre buff çakmak yerine adam gibi sürsün bikaç hafta ona göre düzenleriz diyorlardır muhtemelen.
Mesaj tarihi:
şuan VS'de recoil yok gibi silahları kontrol etmek çocuk oyuncağı. VS'de damage medium, recoil low, clip size high-medium. TR'da damage medium, recoil medium, clip size high. NC'de damage high, recoil high, clip size medium. CQC'da NC'in en güçlü olması planlanmış ama işlevde sıkıntı var. uzak mesafede şuan VS üstün gibi.

ESF ve MBT'lerde bana göre; VS > NC > TR.

bende güdümlü uçaksavar alayım diye cert biriktiriyordum o kadar kötüyse fenaymış.
Mesaj tarihi:
terran mbt'si daha iyi sanırsam. hiç kullanmadım ama galiba 2 defa ateş ediyor ki 2 tane namlusu var zaten.

NC'nin damage high olayını forumlarda savunuyo zaten millet "SİZİN DAMAJINIZ YÜKSEK BÜRST FAYR YAPIN" diye de, sıfır recoilli adama farketmiyor ki damajın ne kadar yüksek olduğu adam sıkıyor kafaya full crit. senin 3 sıktığının biri dışarı zaten lol

ha burst yapmayı da denedim de adama burst yapacam diye kaybettiğim zamanda adam arkasını dönüp TRRRT yapıp gebertiyor zaten.

recoilin yüksek olup karşılığında damage'in yüksek olması ancak infantry'nin healthı yüksek olursa işe yarar. hatta bu olayın bi ismi vardı, 2 infantry arasındaki mücadelenin ne kadar sürdüğüyle ilgili, ps1'de bu çok daha yüksekmiş yani öle 2 sıktım öldü durumu yok, daha dayanıklı infantryler. ps2'de durum böyle olmayınca bu denge olayı da sıçıyor haliyle.
Mesaj tarihi:
yok abi prowler en boktan tank magrider ve vanguard karşısında hiç şansı yok. anca dip dibe yakalarsa belki. zaten özellikle magriderda deli manevra yetisi, magboost var. vanguardın armoru, shieldı var. prowlerda iki tane atabiliyosun ama armor, manevra, damage, explosion radius fln hepsi leş.

o olayın ismi de TTK(time to kill) bu arada. dediğin gibi çok düşük bu oyunda.
Mesaj tarihi:
Betada VS oynamıştım. Harbiden çok iyi idi o taraf ama şu an NC deyiz ve ezilmediğimiz gün yok. Kaç gündür her gece girip squad olarak nerede aksiyon varsa oraya atlıyoruz. Nereye gitsek, kimle kapışırsak kapışalım ya VS alıyor ya TR. Damage Highmışmış. Vuramıyorsun ki isterse oneshot kill yapsınlar.

Zaten roketpodlu mosq lara iyice ayar oldum. Adamı görmenle ölmen bir oluyor. Adam base in üstünden geçiyor. 10 kişi ölüyor. Acil nerf gerekiyor..
Mesaj tarihi:
milletin levelları daha çok düşük.
puan kazanıp düzgün silah alıp, force grip falan ekliyp dürbün takınca bayaa bayaa farkediyor.

heavy assaultla oyunun basında dağlara taslara ates edioken simdi baska bi silah aldım, henüz force grip bile yokken çok daha dengeli, en azından ateş ettiğim yere dönük tutabiliyorum silahı, tepmesi az.

zamanla bi ayar gelir bencede oyuna.
NC boktan falan diodum ben de ağlıodum geçen hafta ama oyunda onemli olan organize saldırabilen iyi platoonlar olması.

oyuna girer girmez yaptığımız otomatik squada girmek, e öyle olunca da organize olamayan bi ordu çok çabuk dağılıyor.

bi de şu var, millerda özellikle çok amerikalı oyuncu var, gece geç saatte falan oynayın bayaa sağlam platoon aktiviteleri dönüyor.

yaş ortalaması yüksek tipler girio bi de aksam casual oyuncular iyi oluyo, laf dinlio millet.
Mesaj tarihi:
bayaa boyle ya bu müzikler
boktan bayaa bence
midi rock

Xenocide said:

Sam said:

abi noobmusun en güçlüyü seçmek nedir lol

kanın neye ısınırsa onu seçersin, güç dengesizliği varsa zamanla giderilir. yarın öbürgün vanu'ya nerf NC'ye buff geldiğinde de tam tersini sölersin artık asdfa

bi de bu yutubdaki NC müzikleri eski galiba ya.
http://www.youtube.com/watch?v=FbAZp0hAfyY
melodiler aynı ama buradaki bildiğin midi gibi. böyle değil yani şu anda kdsjfgk
  • Yeni Oluştur...