Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 oyuna girince bi curcuna oluyor zaten direk düşmanların arasında buluyosun kendini. terminaller, objectiveler, minimap falan kafanı karıştırabilir, hemen bırakma mümkünse official tutorialları (map information olanı özellikle) izle oyunda birşey anlatmıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sanırım tutorial izlemen gereken tek fps olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 türküz abi biz ne tutosu allasen eheh çözeriz hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 minimape zoom lazım 27 inchlik monitörde bile sıkıntı oluyor sundererı falan bulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 H tuşuna basınca biraz büyütüyor. Onun dışında bi zoom yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 evet ama o bile bazen yetersiz kalıyor şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Arkadaşlar ben de Miller NC'deyim, Xeno ile ekleştik zaten. Nick'im S14AUR3. Ekleyebilirsiniz, ben de zaten outfitteyim. Ezilmesi önemli değil çok, güçsüz tarafta olmak iyidir, karşıda bolca vuracak hedef oluyor hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 evet onu anlatamadım bi türlü, ezilen taraftaysan net daha çok xp kazanırsın abi. etrafta o kadar çok vuracak şey oluyor ki. ha tabi insanın morali bi bozuluyo benim fekşınım niye büle diye de olsun olsun. biz bi adam gibi toplanalım, bi 12'lik squad çıkaralım nası conquest ediyoz haritayı bak hele o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 valla akiyorum bugun bide night vision scope aldim simdi engineera iyi oldu cok rahat seciyorum targetlari. sirada 200 cert e c4 almak var. yanliz heavy net oyunun op classi hem armor var fazladan hem herseye karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ben sunu tekrar koyuyim buraya kaciranlar ve yeni baslayanlar icin romslayer said: ahanda rehber http://www.youtube.com/playlist?list=PLBt3eoUxEx97PnwuCGhC-ga8uAYTCvDBx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 beyler kusura bakmayında sadece capturedan deli gibi xp alıyoruz burda sırf caplenen mapleri hızlıca fighter ile tarasan yeter. ayrıca sunderer xp ftw. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 CP olayına pek takılmayın. Dün akşam 100 CP harcadım lmg için. 2 saat bile oynamadım 50 birikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 infiltrator balli kaymakli bazi guzel savaslar haricinde (guzel spot, full cephane ve varliginizdan habersiz dusman yakalarsaniz) pek exp alamiyor. killer arasinda baya sure oluyor genelde. o yuzden bonusu falan bol ama gene de yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 http://pbs.twimg.com/media/A85neYDCcAAhQ73.jpg:large oha destroyer gel oyun mükemmel olucak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 destroyer değil de carrier'mış. Tank taşımak için. Valla çok şık olur. Ama spawn mekaniğini nasıl yapacaklar ki acaba? ortalıkta uçuşan 50 tane carrier görmeyelim şimdi saçma olur sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Outfitler alabilir belki. Ayrı bir resource mekanizması koyarlar outfitler için. O deilde kaç exp verir bu düşürünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bu gece gelip bakacağım umarım amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Namessar said: infiltrator balli kaymakli bazi guzel savaslar haricinde (guzel spot, full cephane ve varliginizdan habersiz dusman yakalarsaniz) pek exp alamiyor. killer arasinda baya sure oluyor genelde. o yuzden bonusu falan bol ama gene de yavas. Cloak+pistol ya da scout riflela falan adamların ağzına girip girip öldürebiliyorsun, hele geceleri cloak resmen görünmüyor yakından bile. Akıyor xp gani gani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Normalde camper/sniper takılmayı seven ama daha çok puan alacaksa heavy gunner dışında bir class oynamaya da eyvallah diyecek birine en uygunu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Xenocide said: destroyer değil de carrier'mış. Tank taşımak için. Valla çok şık olur. Ama spawn mekaniğini nasıl yapacaklar ki acaba? ortalıkta uçuşan 50 tane carrier görmeyelim şimdi saçma olur sdfg Tank taşımak içinse bütün player ve vehicle slotları dolmadan kalkamayan bir alet yaparlar olur biter de ne zaman gelecekmiş onu desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Hohoho terranlar bir continentı kapattılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Öğlen amerish'i ele geçirmiştik nerdeyse. NC tayfası sabahçı herhalde :) Ya da onlara göre gececi mi oluyor artık nese.. Heavy rifle ına dürbün takmayı deneyeniniz oldumu. 3.4x 'lik falan. Ona göre mermi hızını arttıran certificationı açmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 fir3blad3 said: Öğlen amerish'i ele geçirmiştik nerdeyse. NC tayfası sabahçı herhalde :) Ya da onlara göre gececi mi oluyor artık nese.. Heavy rifle ına dürbün takmayı deneyeniniz oldumu. 3.4x 'lik falan. Ona göre mermi hızını arttıran certificationı açmayı planlıyorum. nc tayfası kuzey amerikalı demek daha cok. eu serverlarında oynyan amerikalı her zaman boldur soe oyunlarında. eq da da cok vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Xenocide said: destroyer değil de carrier'mış. Tank taşımak için. Valla çok şık olur. Ama spawn mekaniğini nasıl yapacaklar ki acaba? ortalıkta uçuşan 50 tane carrier görmeyelim şimdi saçma olur sdfg sadece tank değil aircraft falanda var sanırım spawn falan olabilcek bunun üstünden. mosquito büyüklüğünde cannonları var. lol http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2012/334/2/d/2d73db6452121bb8e793ea3cf8e3623f-d5mojvr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Tamam carrier gelecek heyecan var ama yine de; Dworgian said: Normalde camper/sniper takılmayı seven ama daha çok puan alacaksa heavy gunner dışında bir class oynamaya da eyvallah diyecek birine en uygunu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar