Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

abi paypalin SC alırken sorun çıkartacağını hiç sanmam ama membershipi paypal ile alamıyoruz şuan soe de. membership alırken 0 dollar çekiyormuş sanırım bazı bankalar bunu onaylamadıgından membership alamıyormuş insanlar. forumda shut up and take my money with more options topicleri açılmış işte. lol
Sosyal ağlarda paylaş

premium account satin alirken kredi kartina bolgesel blok falan yasamadim. taaa 2003 yilindan beri SOE de zaten kayitli Akbank kredi karti numarasi otomatik olarak cikti odeme bilgisi olarak, tamam dedim, sadece cvv sordu verdim, onayladi. kredi kartina bolgesel bir blok falan da koymadi yani. station cash satin almadim, dedigim gibi zaten eq1 i f2p olduktan sonra geri actirdigimda subsribe oldugumdan SC birikmisti baya, ayda 500 mu ne geliyordu. catir catir da harcadim onlari.

steam us versiyon dagitiyormus ancak eu oyuncularina us degil eu launcheri kullandirtiyormus. bende oyle bir sey olmadi.launcher soe launcheri bende, probien in eu launcheri degil. account detaylarina baktim soe account detaylarindan, ulke turkey gozukuyor. ancak ne steam ne de oyun eu launchera zorlamadi beni.

SOE disinda bir versiyon oldugunu daha bilmiyordum su ana kadar.

garip, hic bir problem yasamadim. ama farkedip probien e aktarirlarsa benim accountu basimi agritabilir, sonucta 6 aylik premium satin aldim, onu da beraberinde aktarmazlarsa bir daha satin aldirtmaya kalkarlarsa ugrastirir.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun orda iste. kayit olmadim.

steam den indirdim. download bitince calistirdim. direk soe launcheri acildi karsima. ilk ps soe oyunu oldugu icin yadirgamadim dogrusu.

yillardir (2002 den bu yana) kullandigim soe accountu ile login ettim, hic bir sey soylemeden direk acti oyunu.

ne uyari gordum ne bir sey.

kayit falan olmadim bu arada. olunmasi gerektigini bile bilmiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bir foregrip 100 certification point, kasması çok kolay bir miktar değil çok çok zor olmasa da. Dün açtım ben, hayli rahatlattı horizontal recoili kısarak. Light assault oynuyorum, tank mank görünce uzunları görmüş geyik gibi kalıyorum, c4 açmaya çalışıyorum şimdi tek c-4lük slot 200 cp, 2 taneyle gezeyim dersen üstüne 500 daha veriyorsun ve en azından ground vehiclelara karşı bir tehdit oluşturuyorsun, ama parayla değil el emeğiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyuna gerçek para yatırasım yok. sadece bi 5 dolar verip belki görüntü maksatlı heavy nin composite armorunu açarım. onun dışında certlerle kasarım da evet çok uzun sürüyor böylede kasması da illa birşey yaparlar double ex weekend falan gbi böyle gitmez yani...
ama oyun iyi özellikle squad ve platton a girin daha da eğlenceli oluyor. oyun içi voice ip de iyi olmuş bence. çok eğleniyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun baya sardı subs falan alıcam bende birde bulabilirsem alpha squad keyi alıcam. bu arada 30dklık trial olayı çok iyi silahları denemek için char yaratıp silip istediğiniz kadar deneyebilirsiniz almadan önce.

TR'da oynayan kimse var mı beraber takılalım?
nick: Sables
Sosyal ağlarda paylaş

fir3blad3 said:

Afterdeep said:

Ya çözünürlüklere bakarken ekranda uygun olmayan mod yazısı çıktı, oyunda ekran siyah hiçbirşey göremiyorum, nasıl oyunun ayarlarını görüp değiştirebilirim bilen var mı acaba?

user.ini dosyasından değiştir.

edit.msg arkada kalmış..

Çok teşekkürler gerçekten, sayende hallettim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...