Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ufak spoiler "yalan mı söylicez lan 20 coin düştü işte" diyen adamdan 25 coin düşmesi çok tatlı olmuş fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 sanırım bodoslama giderek 5-6 saatte falan bitebilir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 öldük bi yerde ta chapterın başından başlattı kapadım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 save ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ilaçlılarda eski ilacı kullananlarda böle yan efektler olabiliyor dfhj yeni ilacı çıktı onu kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 grafikler cok siritiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 grafikler oyunun havasına çok iyi gitmiş bence, zevk renk meselesi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 korsanada güven kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bugun oynayamadim, herkes lvl 80 olmustur artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bitirdim şimdide High Chaos ending ile. İlk target hariç hepsini öldürdüm. Bitirmeyen bakmasın Emily tahta geçti de ne kötü sondu o öle asdfsad. Sora youtube dan Low Chaos'a baktımda harbi o daha iyiymiş. Daha bi mutlu son. Bi türlü devamı gelir ama umarım. Birde creditste çalan şarkıyı bilen var mı? edit: şarkı buymuş http://www.youtube.com/watch?v=-RT2q51Zvf0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 valla gördüğüm herkesi kesiyorum oyun izin verse resistance ve emilyide indiricem :D bazı yerlrde zorluyo gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 grafikler de güzel olsa goty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ağır spo o ne şerefsiz bi twist ya "daud nolucak lan yoksa dlc olarak mı gelicek" filan derken tam da samuel kankam da olmasa farelere yediricekmiş ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Saeros said: grafikler oyunun havasına çok iyi gitmiş bence, zevk renk meselesi heralde konsepte bisey dedigim yok ama grafikler cok ozensiz ve kalitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Özensiz ve kalitesiz dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAA ÇILDIRICAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 en cici ve şirin endingle bitirdim, şimdi katliam zamanı lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 şimdi onlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 grafikler çok iyi tam olması gerektiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 aynen oyunun grafıklerı gayet ıyı bence. oynanıs olarak da gayet olmus. kontroller falan cok rahat. hıkaye olarak daha baslardayım ama cok basarılı gıbı gozukmuyor. genel olarak basarılı, oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bitirdim oyunu şimdi. çok hoş yau. hani hikaye tamam, bayat falan ama distopik/steampunk konsepti iyi kotarmışlar. hah dolayısıyla atmosfer de sağlamdı. daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 LathspeLL said: Özensiz ve kalitesiz dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAA ÇILDIRICAM. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Vingthor said: Bone said: Vingthor said: borderlands2 lvl 8-9'a kadar oynayıp meeh diyen insanlar hatta bence oynayıp kötü oyun diyen insanlar baya kalitesiz insanlar. benim monkey island3'ten beri oynadığım en komik oyundu lan borderlands. genel olarak okuduğum duyduğum ettiğim herkesin santuary'e gelmeden bıraktığı. tiny tina'yı görmeden bi kere bırakmamak lazım zaten oyunu birincisi dümdüz anlamsız bir oyundu. bunun konusu falan güzel bide baya baya iyi gidiyor senaryosu oyunun. katılıyorum demekki yanlışmışım arkadaşlar özür dilerim. grafikler bok gibi. borderlands2'de demekki kötü oyunmuş. bonek katılmış demekki yanlışım. http://i.imgur.com/yxasy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_eqOMI8_txw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abow. ben sırf kafalara blink olup sol tık yapıyom bu çok uğraşıyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 neler yapıyor o adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar