arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 http://assets.vg247.com/current//2014/07/dishonored_2_darkness_of_tyvia_full.jpg Gamescom'da göstercekler deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 aw yiss, pc'ye de gelicek de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 hayır, ps4 exclusive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 GEÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 en geç 2016 başında çıkar pcye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Silphatos said: hayır, ps4 exclusive fake bir boxartla ps4 exclusive olacagi sonucuna nasil vardin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 salladim zaten uzuntu yaratmasi amaciyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 benim arkadasim arkane'de calisiyo. ps4 exclusive olacagini soyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 niye sıkıldım ben bu oyundan ya, sırt bitsin diye oynuyorum şurdan. oyunda verdiği ilk blink skill i ile allah olyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 en zor seviyede aç stealth combat'a gir. o zaman keyifli oluyor, saklanarak gizlenere adam kesmeden bitireyim dersen süper bayık hale geliyor oyun. gadget'ları kullanmadan falan keyif çok azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Dlac leri daha zevkli. Senaryoya gore adam kesin bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bu öyle bir oyun ki, millete "şöyle oynayın, böyle oynayın" diye nasihat vermek yersiz. Her oyuncu profili için yol sunuyor oyun. Ben full stealth kill ile gittim mesela. Acaip keyif aldım. Tekrar oynayıp adam öldürmeden bitirmeyi planlıyorum. "Adam öldürmeden kasmak bayıyor, öyle oynama" demek yersiz yani. Oyuncuyu salın oyuna, kendi bulsun tarzını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben de her adamı öldürerek bitirdim. daha eğlenceli. stealth olayına gelemiyorum. bi hitman abso'yu o şekilde kasarak bitirdim 3 sene yeter o bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 gameplay falan tamam da biraz meh abi oyun, senaryonun süper olması gereken oyunlar bunlar çok bayıktı açıkçası böyle değişik bi tat yakalamışlar ama çok övülüyodu oyun bu kadar övülmesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 hikaye anlatımını dlc lerde baya geliştirdiler. asıl oyunda biraz yavan, evet. ama adamlar kendilerini iyi geliştiriyorlar. 2 şahane olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben de aynen spark gibi baydım oynarken oynamıyorum bıraktım ortasında belki bi ara tekrar girişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 kesip biçerek oynayın bitirirsiniz 2 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bayınca öyle yaptım valla, dx hr ı full stealth bitirmiştim çünkü setting + storytelling iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 boşver spark ktiabı daha iyiydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yarısında bırakanlardanım sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben baslamadan biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Dishonored 2’s Cara Ellison on Experimenting with Narrative Design, Owning Your Talent & the Importance of Self-Care http://www.themarysue.com/game-changer-cara-ellison/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bimekste gfwl dvd si var. steamde aktivasyon yapar mi alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Bekle indirime girsin gotysi 10 lira falandı yanlış hatırlamıoysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar