axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Nası ya erkek değil miydin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 oyunu pek beğenmeme rağmen story dlc'i aldım indirimde, dl edip bakam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 arcane said: hangi zorlukta oynayayım? her şekilde en zor. ayrıca ghost ve no kill. başka türlü herhangi bir fps ile farkı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ghost ok ama no kill oynama inanılmaz keyfi kaçıyor oyunun. stealth takıl fakat herkesi kes. ghost ve no kill oynadım diyip de çok çılgın keyif aldım oyundan diyebilen var mı? yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 dalga geçiyorsun heralde :D oyunu oynayanların yarısı falan stealth-no kill oynuyordur heralde. son derece de zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben hepsini öldümek için uğraştım. gayet eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 no kill 0 satisfaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Seru said: ghost ve no kill oynadım diyip de çok çılgın keyif aldım oyundan diyebilen var mı? yoktur herhalde. ghost ve no kill oynadım çılgın keyif aldım. adam öldürmek de zevkliydi baya ama stealth oynamak daha zevk verdi değişik yöntemler falan deneyebiliyorsun oraya buraya saklanıyorsun her seferinde farklı yoldan gidebiliyorsun falan. Skyfire said: no kill 0 satisfaction becerememiş direk. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ya ben de stealth oynayın diyorum kardeşim başka birşey demiyorum ki. ama herkesi öldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 he pardon ben no kill=stealth diyorsunuz gibi düşündüm. de stealth oynadıktan sonra öldürmüşün öldürmemişin pek bişi farkediyo mu konu boka sarıyor hatta öldürünce boş yere. ondan öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 niye abi iki tane yol koymuş adamlar chaos veya diğeri neydi non chaos mu o. sonuçta ikisine göre bitir yani. problem dishonored'ın bizim değil ki no kill keyifli değil, kill oynarsan yapabilecekrini gördükten sonra. neyse sabonisle baya konuştum aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyor muşum gibi oluyor. ben diyececeğimi dedim, yeni oyuncuya stealth+kill tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 herkesi öldürmek kolay ve son derece sıkıcı ama shadow ile herkesi öldürmek biraz daha iyi olur. ama yine de en güzeli kimseye gözükmeden ve kimseyi öldürmeden geçmek bence. Ghost Complete all missions after the prologue, alerting no one or killing no one but key targets Shadow Complete all missions after the prologue without alerting anyone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben bi kere herkesi kesip biçip bitirdiydim şimdi dlcyi aldım dl edince ghost+shadow gitcem baklaım yalnız bu oyunda adam kesmek baya baya zevkli yani, en azından bi kere herkesi kesip bitirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ya elinde o kadar çok gadget ve imba olay var ki. herkesi kesmek inanılmaz basit. o yüzden zaten zevkli değil bence. yani bazen aksiyonsuzluktan sıkılıp save edip bi alandaki herkesi öldürüyordum, ondan biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben bi kere full stealth+no kill oynayıp üstüne bir de herkesi öldürerek oynadım bu arada. ikisi de çok zevkliydi. biraz hobi meselesi. kimi stealth seviyor işte. öldürme meselesine gelirsek de çok fazla adam öldürmek için koyulmuş ekipman var. kullanası gelir zaten insanın. ben konu chaosa sarmasın istedim o yüzden kullanmadım ilkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sabonis said: dalga geçiyorsun heralde :D oyunu oynayanların yarısı falan stealth-no kill oynuyordur heralde. son derece de zevkli. abi o kadar skill, alet var, kombo var, milleti paramparça etmek var, tüm bunlar inanılmaz güzelken kimseye dokunmadan geçip gitmek nasıl daha zevkli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben bi oyunda zorlanmayınca zevk almıyorum, sıkıntı oradan kaynaklanıyor. her oyunu, özellikle de FPS'leri en zorda oynamamın sebebi de bu. öbür türlü interaktif film izlemiş gibi hissediyorum kendimi, kolay ise çok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 +1709678956 Oyun ne kadar iyi olursa olsun, fps olsun arpg olsun ne olursa olsun, hiç ölmeden gidince BUNELAN diyorum ben. Bioshock infiniteda bir tane elma bütün hpyi doldurunca, öyle sırf hikayesi ve atmosferi için herşey tek vuruşta ölse bile yine gideri olan bir oyuna küfür edicektim. Mediumda mı açtım ne yaptım dedim direk, hakkaten dalgınlıktan mediumda açmışım, küfür etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 nette dolaşan updateler oyunun expensionlarımı? Ve hepsini kurup 0 dan başladığımızda oyun sıfırdan başlayıp expensionlar yan gorevlermı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qEGkGyWJDng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Yeni DLC baya iyi olmuş. Elbette gene kısa sürüp tadı damakta bırakıyor. Tek kötü yanı bu. Zilyon tane ekipman var, ama nedense pek kullanılabilir olanını görmedim. İnsan mayınla fln uğraşmıyor, direkt bıçağı saplıyorsun adama çok çok daha kolay oluyor. Ama oyunda 4 kişiye büyü gücü kullanabiliyor deniyor. 4. kim? Granny mi? Yoksa yeni DLC ile başka biri mi gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bir tane ufaklık var, o. http://dishonored.wikia.com/wiki/Unknown_Child Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 hala almayan varsa bidaki ay goty geliyor, 40$: http://i11b.3djuegos.com/juegos/7770/dishonored/fotos/maestras/dishonored-2355121.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bu oyun ne kadar iyiymiş. ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum. keşke alır almaz oynasaymışım. combat, level design, atmosfer falan acayip iyi. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 e yuhannes :D herhalde son yılların en çok ses getirerek gelen ve geldiğinde de bütün hype'ı karşılayan bi oyundu. gerçekten muhteşem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar