Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

fener 2. lige dusurulurse 25 milyonluk taraftar grubu ayaga kalkarmis da, ortalik birbirine girermis de. ee, kanit varsa, delil varsa neye ortaligi kalkip kopariyosun ki ? istersen fenerbahce icin ol, geber banane. sen kalkip da bu kadar yolsuzlugun, saibenin, sikenin kanitlanmasi durumunda hala asarim keserim diye dolasiyorsan seni de bir guzel indirirler asagi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe hala saygı duyulan büyük bir kulüp. Aziz Başkan olmasaydı bu atılımlar bu kadar hızlı gerçekleştirilemezdi zaten. gerçi taraftar profiliyle de alakalı. uzun zaman önce de söylemiştim Fenerbahçeli olmak kafa dengi olmaktır diye. böyle bir kitlenin takımı malesef Fenerbahçe :)

harrykewell'la alakam yok, ama bir çok galatasaraylıdan daha aklı başında yazıyor forumda.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

fener 2. lige dusurulurse 25 milyonluk taraftar grubu ayaga kalkarmis da, ortalik birbirine girermis de. ee, kanit varsa, delil varsa neye ortaligi kalkip kopariyosun ki ? istersen fenerbahce icin ol, geber banane. sen kalkip da bu kadar yolsuzlugun, saibenin, sikenin kanitlanmasi durumunda hala asarim keserim diye dolasiyorsan seni de bir guzel indirirler asagi.

aklanırsa yapalım mı öyle şeyler?
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

LucifeL said:

Aziz Yıldırım'ın kendinden çok emin olduğu ve bu konuda %100 aklanacağını düşündüğünü ve o şekilde refleks verdiği de söyleniyor.

Hastaneye girip cikmasi anlamina mi geliyor?

refleks vermek nece ayrica?

refleks vermek...

harikasin.
Hastane çıkmasından falan alakası yok ayrıca refleks vermek reaksiyon davranış ayrıca ayar verme çabası içinde olman paha biçilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

-Deno- said:

aklanırsa yapalım mı öyle şeyler?
aklanırsa zaten önünde bi ankaraspor örneği var asıp biçmeye gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

El-Barto said:

Abi anjiyo görüntüleme için sadece ya. İyileştirme yöntemi diil, röntgene aldılar gibi bişey demek yani benim bildiğim :)
elinin altında koskoca internet var be adam

e baktım şimdi, damarlara madde verilerek tıkanıklık varmı bakılması diyo işte. benim dediğimle ters bi durum varmı ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Arka Sokaktaki arkadaşlar önce şunun bi cevabını verseydiniz !!! Şikeyi geçtim bizde kasap yok Aziz başkan temizledi dediniz (td)

cevap ¿

Arkasokak said:

Luganoya gelicem de kombineli taraftar olarak Emre'ye yapılan faullerin canlı şahidi olduğum için Emre'nin agresifliğine hiç değinmeye gerek yok.

Lugano..........

Emre Belezoğlu

Türkiye - G. Kore DOSTLUK MAÇI

[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/4/13641/0/1/dostluk-kazandi-emre-kaybetti.aspx?feature=oembed" width="459">

En Yakin Örneği Lugano :

Dostluk Maçı Uruguay - Hollanda

>>>
Kanıtlarla konuşuruz.

Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Fistan said:

El-Barto said:

Abi anjiyo görüntüleme için sadece ya. İyileştirme yöntemi diil, röntgene aldılar gibi bişey demek yani benim bildiğim :)
elinin altında koskoca internet var be adam

anjiyo damar değişmesi, damar tamiri falan tarzı bişi değil mi lan?
o by-pass oluyor anjiyo damar açma balon yöntemi ile ben öyle biliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...