Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Rewendor said: arkasokakla harrykewell bence aynı kişi. kafa bulmak için yapıyo bunu, bi o acc'den yazıyo bi bu, nabza göre. Bu kadar benzerlik başka türlü çok zor. teknik takip başlatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Çeşni olsun şöyle bi cem papila koyalım :) http://www.youtube.com/watch?v=XSIgLzWHfp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aziz Yıldırım anjiyoya girdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 alınmış, odaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fener 2. lige dusurulurse 25 milyonluk taraftar grubu ayaga kalkarmis da, ortalik birbirine girermis de. ee, kanit varsa, delil varsa neye ortaligi kalkip kopariyosun ki ? istersen fenerbahce icin ol, geber banane. sen kalkip da bu kadar yolsuzlugun, saibenin, sikenin kanitlanmasi durumunda hala asarim keserim diye dolasiyorsan seni de bir guzel indirirler asagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 çokmuş ya 25 milyon. inanmıyorum ama o rakama ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kalp rahatsizligi ilaclar ile onlenemez hale gelince almislar apar topar anjiyoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerbahçe hala saygı duyulan büyük bir kulüp. Aziz Başkan olmasaydı bu atılımlar bu kadar hızlı gerçekleştirilemezdi zaten. gerçi taraftar profiliyle de alakalı. uzun zaman önce de söylemiştim Fenerbahçeli olmak kafa dengi olmaktır diye. böyle bir kitlenin takımı malesef Fenerbahçe :) harrykewell'la alakam yok, ama bir çok galatasaraylıdan daha aklı başında yazıyor forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 FONORBOHCO COMHOROYOTTOR KORTOLOŞ SOVOŞONO DO FONORBOHCO TOK BOSONO KOZONMOSTOR. DOŞMON ZORHLOLORONO FONORBOHÇOLO TOPÇOLOR ÇOKTOKLORO ŞOTLORLO BOTORDOLOR. haklısınız. bi antudaki yazılar bi arkasokak. let's kick emekhırsızı fenerbahçe out of football. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi anlayamıyorum hehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aktiftablet said: Çeşni olsun şöyle bi cem papila koyalım :) http://www.youtube.com/watch?v=XSIgLzWHfp4 Kazım kazım , Beşiktaş maçında ceza sahasında smaç vurmuştu 3:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dediydim ben azizin paraları işte yüz karaları diye zamanında ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi anjiyo görüntüleme için sadece ya. İyileştirme yöntemi diil, röntgene aldılar gibi bişey demek yani benim bildiğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 -Deno- said: fener 2. lige dusurulurse 25 milyonluk taraftar grubu ayaga kalkarmis da, ortalik birbirine girermis de. ee, kanit varsa, delil varsa neye ortaligi kalkip kopariyosun ki ? istersen fenerbahce icin ol, geber banane. sen kalkip da bu kadar yolsuzlugun, saibenin, sikenin kanitlanmasi durumunda hala asarim keserim diye dolasiyorsan seni de bir guzel indirirler asagi. aklanırsa yapalım mı öyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 avukat naapmış ya öyle, qtm e hakettiği ilgiyi göstermiş hahah helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mono said: LucifeL said: Aziz Yıldırım'ın kendinden çok emin olduğu ve bu konuda %100 aklanacağını düşündüğünü ve o şekilde refleks verdiği de söyleniyor. Hastaneye girip cikmasi anlamina mi geliyor? refleks vermek nece ayrica? refleks vermek... harikasin.Hastane çıkmasından falan alakası yok ayrıca refleks vermek reaksiyon davranış ayrıca ayar verme çabası içinde olman paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 El-Barto said: Abi anjiyo görüntüleme için sadece ya. İyileştirme yöntemi diil, röntgene aldılar gibi bişey demek yani benim bildiğim :)elinin altında koskoca internet var be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkasokak said: -Deno- said: fener 2. lige dusurulurse 25 milyonluk taraftar grubu ayaga kalkarmis da, ortalik birbirine girermis de. ee, kanit varsa, delil varsa neye ortaligi kalkip kopariyosun ki ? istersen fenerbahce icin ol, geber banane. sen kalkip da bu kadar yolsuzlugun, saibenin, sikenin kanitlanmasi durumunda hala asarim keserim diye dolasiyorsan seni de bir guzel indirirler asagi. aklanırsa yapalım mı öyle şeyler?aklanırsa zaten önünde bi ankaraspor örneği var asıp biçmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fistan said: El-Barto said: Abi anjiyo görüntüleme için sadece ya. İyileştirme yöntemi diil, röntgene aldılar gibi bişey demek yani benim bildiğim :)elinin altında koskoca internet var be adam e baktım şimdi, damarlara madde verilerek tıkanıklık varmı bakılması diyo işte. benim dediğimle ters bi durum varmı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fistan said: El-Barto said: Abi anjiyo görüntüleme için sadece ya. İyileştirme yöntemi diil, röntgene aldılar gibi bişey demek yani benim bildiğim :)elinin altında koskoca internet var be adam anjiyo damar değişmesi, damar tamiri falan tarzı bişi değil mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arka Sokaktaki arkadaşlar önce şunun bi cevabını verseydiniz !!! Şikeyi geçtim bizde kasap yok Aziz başkan temizledi dediniz (td) cevap ¿ Arkasokak said: Luganoya gelicem de kombineli taraftar olarak Emre'ye yapılan faullerin canlı şahidi olduğum için Emre'nin agresifliğine hiç değinmeye gerek yok. Lugano.......... Emre Belezoğlu Türkiye - G. Kore DOSTLUK MAÇI [video]http://webtv.hurriyet.com.tr/4/13641/0/1/dostluk-kazandi-emre-kaybetti.aspx?feature=oembed" width="459"> En Yakin Örneği Lugano : Dostluk Maçı Uruguay - Hollanda >>> Kanıtlarla konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 anjiyo tıkalı damar şüphesi olduğunda görüntüleyerek tıkanıklığın yerini ve boyutunu bulma işlemi. Damardan kamerayla giriyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mokoko said: Fistan said: El-Barto said: Abi anjiyo görüntüleme için sadece ya. İyileştirme yöntemi diil, röntgene aldılar gibi bişey demek yani benim bildiğim :)elinin altında koskoca internet var be adam anjiyo damar değişmesi, damar tamiri falan tarzı bişi değil mi lan?o by-pass oluyor anjiyo damar açma balon yöntemi ile ben öyle biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fenerliler konuyu değiştirmeye çalışıyor yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Anjiyonun iki anlamı var, anjiyoplasti (tıkanık damarın açılması) ve anjiyografi (damar tıkanıklıklarının tespiti). Halk arasında kullanılan "anjiyo yapıldı" daha çok "anjiyografi ve ardından anjiyoplasti yapıldı" anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar