Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://img263.imageshack.us/img263/5410/0000101291.jpg

dasaaa said:

dreagloth said:

@bullet`` ın resim

mokoko bu

gerçekten mi?

dreagloth said:

Evet şişko bacaklarından tanıdım.

ahahaha sabah sabah iyi guldurdun drea. yok lan ben değilim tabiki. en başta o rezil formayı almam, ondan sorada ole kareli şort giymem ztn asdasdsad
Mesaj tarihi:
Düşecez sanırım, random bank asya takımı gibi düşsek daha iyiydi bence, olayın tasdik edilir bir yanı yok, olayla ilgili kim varsa herkese en ağır cezalar verilmeli, çok üzüldüm açıkcası yapacak bir şey yok artık.
Mesaj tarihi:
dolaylı yoldan azizin "hakem istediği"ne dair haberler var sağda solda ama hakemle görüşmesine dair bişi yok. hakem iyi ya da kötü diye özellikle istetmiş olabilir hakeme şike vermeden.
Mesaj tarihi:
bu ülkede zamanında cem papila şike soruşturmalarından yırttıysa, diğer hakemlerin tamamı günahsız ilan edilebilir, hatta şike yapsalar bile bir yere kadar tolerans gösterilebilir.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Baştan beri takip ediyorum da başlığı, en başta atarlanan, rage e giren, saçmalayan fenerli arkadaşların, son sayfalara doğru çark etmesi, hatta ortadan kaybolmalarını görmek çok zevkli.
kimmiş onlar?
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

bu ülkede zamanında cem papila şike soruşturmalarından yırttıysa, diğer hakemlerin tamamı günahsız ilan edilebilir, hatta şike yapsalar bile bir yere kadar tolerans gösterilebilir.

Neden, hala 5 kırmızı kart meselesi mi?

Sadece bir sarısı tartışılabilir idi abi adamın o maçta, allahaşkına yeter, Demirören bile lafını etmiyor bak artık.
Mesaj tarihi:
Mahallenin bıçkın delikanlısı tavırlarındaki Emre'yi görmek isterdim , Aziz abisi de gitti, adamın seveni kalmadı :D

Kuzeni adliyeye sevk ediliyormuş , umarım bir şekilde kendisine de döner soruşturma da o da gözaltına alınır
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

onlar da işin bjk kısmı heralde, belki onlara sadece puan silme falan gelir hani bir olay varsa
sadece puan silme diye bir ceza yok yalnız kanunda, her yerde okuduğum kadarıyla. ya küme düş + puan ya da sadece küme düş.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

dreagloth said:

Baştan beri takip ediyorum da başlığı, en başta atarlanan, rage e giren, saçmalayan fenerli arkadaşların, son sayfalara doğru çark etmesi, hatta ortadan kaybolmalarını görmek çok zevkli.
kimmiş onlar?

Bak biri geldi bile hahaha
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...