mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://img263.imageshack.us/img263/5410/0000101291.jpg dasaaa said: dreagloth said: @bullet`` ın resim mokoko bu gerçekten mi? dreagloth said: Evet şişko bacaklarından tanıdım. ahahaha sabah sabah iyi guldurdun drea. yok lan ben değilim tabiki. en başta o rezil formayı almam, ondan sorada ole kareli şort giymem ztn asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dreagloth said: Dark sürekli koyulan şeyleri tekrarlıyorsun, küfür edicem sana. oha ya ne zaman koyulmuş, twitter'dan yeni geçiyorlar diye heyecanlanmıştım oysa ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 souldarkorn said: acaba emre bizim ksk li futbolculara da boğaz kesme işareti yaparmı :) Yapsında kessinler bi tarafını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu espiriler gs random bank asya takımından daha kotu oynadıgı icin olabilirmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Random Bank Asya takımından kötü oynayıp düşmek, şöyle düşmekten iyidir açıkçası benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hiç uğraşma abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu espirilerin nedeni de fenerin nasl sampiyon oldugunun anlasilmasi :P abi bundan sonra sikeci fener dicekler abooww.. allah dusmanimin basina vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Düşecez sanırım, random bank asya takımı gibi düşsek daha iyiydi bence, olayın tasdik edilir bir yanı yok, olayla ilgili kim varsa herkese en ağır cezalar verilmeli, çok üzüldüm açıkcası yapacak bir şey yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben hakemlerle ilgili bir şey çıkmamasına üzüldüm. Onlar devam mı edecekler eski sisteme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o değil de fener düşerse seneye avrupaya gitmesi için tek ihtimal türkiye kupası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bu kadar teknik takip yapılıp hakemlerden bir şey çıkmaması ya temiz olduklarını gösterir, ya da soruşturmanın nokta atışı olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Zegna said: bu espiriler gs random bank asya takımından daha kotu oynadıgı icin olabilirmi :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Hakemler konusu ilginç cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dolaylı yoldan azizin "hakem istediği"ne dair haberler var sağda solda ama hakemle görüşmesine dair bişi yok. hakem iyi ya da kötü diye özellikle istetmiş olabilir hakeme şike vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ya da hakemleri pas geçip direk hedef odaklı nokta atışlarla iş bağlanmasını. Hakem demek risk demek sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu ülkede zamanında cem papila şike soruşturmalarından yırttıysa, diğer hakemlerin tamamı günahsız ilan edilebilir, hatta şike yapsalar bile bir yere kadar tolerans gösterilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 2. dalga felan olur hakemler o zaman sorgulanır felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dreagloth said: Baştan beri takip ediyorum da başlığı, en başta atarlanan, rage e giren, saçmalayan fenerli arkadaşların, son sayfalara doğru çark etmesi, hatta ortadan kaybolmalarını görmek çok zevkli.kimmiş onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 edik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 3. kez yayınladı topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DarKRideR said: bu ülkede zamanında cem papila şike soruşturmalarından yırttıysa, diğer hakemlerin tamamı günahsız ilan edilebilir, hatta şike yapsalar bile bir yere kadar tolerans gösterilebilir. Neden, hala 5 kırmızı kart meselesi mi? Sadece bir sarısı tartışılabilir idi abi adamın o maçta, allahaşkına yeter, Demirören bile lafını etmiyor bak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 "Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Çarşamba günü adliyeye sevk edileceği belirtildi." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mahallenin bıçkın delikanlısı tavırlarındaki Emre'yi görmek isterdim , Aziz abisi de gitti, adamın seveni kalmadı :D Kuzeni adliyeye sevk ediliyormuş , umarım bir şekilde kendisine de döner soruşturma da o da gözaltına alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nileppezdel said: onlar da işin bjk kısmı heralde, belki onlara sadece puan silme falan gelir hani bir olay varsa sadece puan silme diye bir ceza yok yalnız kanunda, her yerde okuduğum kadarıyla. ya küme düş + puan ya da sadece küme düş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fistan said: dreagloth said: Baştan beri takip ediyorum da başlığı, en başta atarlanan, rage e giren, saçmalayan fenerli arkadaşların, son sayfalara doğru çark etmesi, hatta ortadan kaybolmalarını görmek çok zevkli.kimmiş onlar? Bak biri geldi bile hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar