Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

trbzon milletvekili aylar önce zaten söylüyordu bir kişinin kendisine telefon kayıtları verdiğini ve savcılığa başvuracağını. adamı kimse iplemedi, ardından ankaragücü skandalı çıktı ortaya.

BİZ ŞAKA YAPTIK diye açıklama geldi menejerlerden. mesaj ankaragücü teknik ekibi ve başkanı tarafından öğrenilince olay ortaya çıkmasın diye nurullah sağlam telefonda ana avrat küfreden yine aynı menajerler. şikenin şakası mı olur lan diye bir allahın kulu çıkıp soramadı.

Aziz yıldırımın, emrenin devamlı şike olaylarında ismi geçmesi bile büyük bir dram ve ayıp cidden. Her fırsatta fenerbahçenin adı geçmesi ise tamamen aziz yıldırımın suçu başka birşey değil. Kendi ağzıyla seneler önce zaten itiraf etti aziz yıldırım şampiyonluklar için SADECE saha içinde mücadele etmeyeceğini.

Bu seneye baktığımda eğer gerçekten bir şike olduysa ki aklımda ciddi ciddi olabileceğini düşündüğüm eskişehir ve sivas maçları var; yazık olmuş Trabzona başka birşey değil. adamlar cidden bu senenin en iyi top oynayan takımıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Valla Aziz Yıldırım şike yapıldıgını ispatlarım gibisinden bisiler soylediyse ispatlamak zorunda.

Bütün yemek boyunca espri üstüne espri yapan Aziz Yıldırım, “Denizli” denince en ciddi haline bürünüp önemli bir suçlamada bulundu:

“Hasan Bey, o maçta şike vardı.. Denizli şike yaptı.. Bunu çok iddialı söylüyorum.. Eğer inanmayan varsa, isteyene bu şikeyi kanıtlarım..”

burda
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

HGndgr hkn_gndgr
Serdal adali ve cengiz zulfikaroglu ile simdi konustum. Oturup kahve iciyorlar evlerinde. Haber gercek yansitmiyor bilginize.

onların ismi yok ki zaten listede?

ama azizin var, yeni transferler emenike ve sezerin de var.

said:
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi İlhan Ekşioğlu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sezer Öztürk

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz

Eskişehirsporlu futbolcu Ümit Karan

Geçen yıl Sivasspor'da kiralık forma giyen kaleci Korcan Çelikay

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun

Menajer Ali Kıratlı

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş

Adanaspor Teknik Direktör yardımcısı Serdar Berkin

Altay Kulübü Genel Müdürü Erman Ertaş

FB'li Futbolcu Emre'nin kuzeni Volkan Bahçekapılı

Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü

Giresunspor eski başkanı Olgun Peker

Diyarbakırspor külubü eski Başkanı Abdurrahman Yakut

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emenike

Sivasspor'dan Eskişehirspor'a transfer olan Mehmet Yıldız

Bu arada Gençlerbirliği futbolcusu Sekan Çalık kısa bir süre
önce evlenirken, izninin devam ettiği ve şu an Almanya'da
bulunduğu öğrenildi.

Gençlerbirliği'nden Ankaragücü'ne geçen kaleci Serdar Kulbilge'nin ise takımla beraber Avusturya kampında bulunduğu ve Ankara'daki evine herhangi bir tebligat gelmediği öğrenildi.

Korcan'ın FB maçında yediği golleri de hatırlarsınız heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

toggie said:

Valla Aziz Yıldırım şike yapıldıgını ispatlarım gibisinden bisiler soylediyse ispatlamak zorunda.

Bütün yemek boyunca espri üstüne espri yapan Aziz Yıldırım, “Denizli” denince en ciddi haline bürünüp önemli bir suçlamada bulundu:

“Hasan Bey, o maçta şike vardı.. Denizli şike yaptı.. Bunu çok iddialı söylüyorum.. Eğer inanmayan varsa, isteyene bu şikeyi kanıtlarım..”

burda

Bilmiyorum valla ben yanında degildim Aziz Yıldırım onları soylerken. Ya da videosunu falan izlemedim. Ama eger soylemisse ve soyledigine dair kanıtlar varsa ortada ispatlamadıgı surece suclu durumundadır burada.

Zaten o macta FB sampiyonlugu GS'ye kaptırmadı mı? Madem biliyosun sike oldugunu, kanıtlayacagına inanıyorsun. Ne bekledin peki 5 sene?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...