Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

Rewendor said:

eğer küme düşme garantiyse şampiyonluk her halukarda gider zaten. "siz şikeyle şamp. olmuşsunuz o yüzden ceza veriyoruz ama kupa kalsın" diyecek halleri yok, e öyle olunca uefa da almaz avrupaya.

uefa zaten bu çarşamba toplanıomuş sanırım oylama falan da yapılıcak gündemdeki olaylarla ilgili, brezilyada türkiyede olan

sürekli 0 taviz politikası diyen uefa kalkıpta olsun gelsin fener diye bi karar vereceğini sanmıyorum. cünkü adamlar gayet acık sekilde "1% ihtimal de olsa cezalandırırız/cezalandırın" diyorlardı daha düne kadar.

düne kadar değil ilk gün gazıyla dediler onu, sonra 2. mesajda "durun biz de gaza geldik adam gibi düşünüp taşınıp sağlıklı karar verin, ama şike varsa affetmeyin sakın" dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

scorch said:

Rewendor said:

eğer küme düşme garantiyse şampiyonluk her halukarda gider zaten. "siz şikeyle şamp. olmuşsunuz o yüzden ceza veriyoruz ama kupa kalsın" diyecek halleri yok, e öyle olunca uefa da almaz avrupaya.

uefa zaten bu çarşamba toplanıomuş sanırım oylama falan da yapılıcak gündemdeki olaylarla ilgili, brezilyada türkiyede olan

sürekli 0 taviz politikası diyen uefa kalkıpta olsun gelsin fener diye bi karar vereceğini sanmıyorum. cünkü adamlar gayet acık sekilde "1% ihtimal de olsa cezalandırırız/cezalandırın" diyorlardı daha düne kadar.

düne kadar değil ilk gün gazıyla dediler onu, sonra 2. mesajda "durun biz de gaza geldik adam gibi düşünüp taşınıp sağlıklı karar verin, ama şike varsa affetmeyin sakın" dediler.

walla açıkcası şuan olanlardan sonra fener ceza alıp sampiyonluğu geri alınmazsa geriye kalan takımlar bayaaa bi terslenir federasyona... türkiye = fener değil bunu idrak etsinler, yaparken düsünceksin arkadaş. yok ekonomiymiş falanmış fişmanmış.. bişi olmaz bişi olmaz... az zarar edin korkmayın bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

forzabesiktas said:

http://www.forzabesiktas.com/img/kutlariz.jpg

kondu mu? Dışardaydım.

forzabeşiktaş da adminleriyle yavas yavaş antu ya dönüşüyor, ben de dahil olmak üzere bir sürü kişi tepki veriyor admin siliyor yazılanları , tam bir salak bunu yapan kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

Cacik said:

enrique said:

Burax said:

SeaGle said:

offf çok başarılı.

müzik harika ya insanın bankasyaya düsesi geliyor

insider bilgi gelsin o zaman
merak etmeyin 2 büyük takım daha gelicek bankasyaya haftaya

sivas büyük takım değil bence ama trabzon büyük sayılabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir