enrique Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tahminimce birden fazla macta sike yapıldığı tespit edildiyse ki durum onu gösteriyor fener net bir şekilde küme düşürülür ve büyük ihtimalle bankasyada eksi puanla başlayacaktır. ama tabi indirimler vsvs derken eksi puan cezası kalkar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 scorch said: Rewendor said: eğer küme düşme garantiyse şampiyonluk her halukarda gider zaten. "siz şikeyle şamp. olmuşsunuz o yüzden ceza veriyoruz ama kupa kalsın" diyecek halleri yok, e öyle olunca uefa da almaz avrupaya. uefa zaten bu çarşamba toplanıomuş sanırım oylama falan da yapılıcak gündemdeki olaylarla ilgili, brezilyada türkiyede olan sürekli 0 taviz politikası diyen uefa kalkıpta olsun gelsin fener diye bi karar vereceğini sanmıyorum. cünkü adamlar gayet acık sekilde "1% ihtimal de olsa cezalandırırız/cezalandırın" diyorlardı daha düne kadar. düne kadar değil ilk gün gazıyla dediler onu, sonra 2. mesajda "durun biz de gaza geldik adam gibi düşünüp taşınıp sağlıklı karar verin, ama şike varsa affetmeyin sakın" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 fenersiz bir avrupa kupasi dusunulumez, cunku fener dunyadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Rewendor said: scorch said: Rewendor said: eğer küme düşme garantiyse şampiyonluk her halukarda gider zaten. "siz şikeyle şamp. olmuşsunuz o yüzden ceza veriyoruz ama kupa kalsın" diyecek halleri yok, e öyle olunca uefa da almaz avrupaya. uefa zaten bu çarşamba toplanıomuş sanırım oylama falan da yapılıcak gündemdeki olaylarla ilgili, brezilyada türkiyede olan sürekli 0 taviz politikası diyen uefa kalkıpta olsun gelsin fener diye bi karar vereceğini sanmıyorum. cünkü adamlar gayet acık sekilde "1% ihtimal de olsa cezalandırırız/cezalandırın" diyorlardı daha düne kadar. düne kadar değil ilk gün gazıyla dediler onu, sonra 2. mesajda "durun biz de gaza geldik adam gibi düşünüp taşınıp sağlıklı karar verin, ama şike varsa affetmeyin sakın" dediler. walla açıkcası şuan olanlardan sonra fener ceza alıp sampiyonluğu geri alınmazsa geriye kalan takımlar bayaaa bi terslenir federasyona... türkiye = fener değil bunu idrak etsinler, yaparken düsünceksin arkadaş. yok ekonomiymiş falanmış fişmanmış.. bişi olmaz bişi olmaz... az zarar edin korkmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 100 generalin hapiste olmasının güvenlik açısından doğruduğu zaaflar adaletin sağlanmasının önüne geçmiyorsa lig tv'nin 200 milyon dolarıda geçmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 scorch said: türkiye = fener değil TÖVBE ET! TÖVBE ET ABİ! TÖVBE@AZİZBAŞKANÇARPARDATKAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 aquila said: fenersiz bir avrupa kupasi dusunulumez, cunku fener dunyadir. avrupada hiçbir yayıncı kuruluş dekoder satamıyormuş(hatta insanlar iptal ettirmeye başlamış), fenersiz şl olmaz, olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 enrique said: Burax said: SeaGle said: Abi serbest diyen var? http://www.habermeydani.com/haberdetay265/6937739 offf çok başarılı. müzik harika ya insanın bankasyaya düsesi geliyor abi son yorum beni benden aldı ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Müzik konuusnda aynı şeyi düşünüyorum ahahah, çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Burax said: aquila said: fenersiz bir avrupa kupasi dusunulumez, cunku fener dunyadir. avrupada hiçbir yayıncı kuruluş dekoder satamıyormuş(hatta insanlar iptal ettirmeye başlamış), fenersiz şl olmaz, olamaz. Bütün sponsorlar çekiliyormuş abi. Reklam panoları yetim kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 SON DAKİKA:Aziz yıldırım üst ranzayı almak için koğuş ağası ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Dennis said: enrique said: Burax said: SeaGle said: Abi serbest diyen var? http://www.habermeydani.com/haberdetay265/6937739 offf çok başarılı. müzik harika ya insanın bankasyaya düsesi geliyor abi son yorum beni benden aldı ahahahhaha ABI VIDEOYA SERHAT ULUERENI TAGLEMISLER SGFHFASGFHGJGJFHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 hacibekirlokumu said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=201889879862745&oid=163743670357422&comments Bitirdi beni bu video :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 forzabesiktas said: http://www.forzabesiktas.com/img/kutlariz.jpg kondu mu? Dışardaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 @Dartanian kondu ve ayıplandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Dartanian said: forzabesiktas said: http://www.forzabesiktas.com/img/kutlariz.jpg kondu mu? Dışardaydım. forzabeşiktaş da adminleriyle yavas yavaş antu ya dönüşüyor, ben de dahil olmak üzere bir sürü kişi tepki veriyor admin siliyor yazılanları , tam bir salak bunu yapan kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 hep bank asya nin oyunu bunlar. adamlar bankayi satip reklama harcasa boyle ses duyuramazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tüm feysbukta bank asya bank asya videoları dönüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2rn0bFFC6cg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bi devir de böyle bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 enrique said: Burax said: SeaGle said: Abi serbest diyen var? http://www.habermeydani.com/haberdetay265/6937739 offf çok başarılı. müzik harika ya insanın bankasyaya düsesi geliyor insider bilgi gelsin o zaman merak etmeyin 2 büyük takım daha gelicek bankasyaya haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tek buyuk fenerbahce bi kere. 1 vs 17. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yeni gözaltılar olması lazım, 19 maç için bir futbolcu var içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Cacik said: enrique said: Burax said: SeaGle said: Abi serbest diyen var? http://www.habermeydani.com/haberdetay265/6937739 offf çok başarılı. müzik harika ya insanın bankasyaya düsesi geliyor insider bilgi gelsin o zaman merak etmeyin 2 büyük takım daha gelicek bankasyaya haftaya sivas büyük takım değil bence ama trabzon büyük sayılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 fb ve sivas haricinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar